Zo maak je het missionaris standje nóg spannender

Het is makkelijk om het missionaris standje af te tekenen als het meest gebruikte en softe seks standje dat er is maaaar….

Naar mijn mening is niks minder waar.

Het missionaris standje is niet voor niks zo bekend. Er zijn tientallen, misschien wel honderden missionaris variaties waardoor het zo populair is.

Hieronder zal ik je uit leggen hoe je van missionaris het beste seks standje in de slaapkamer kan maken.

1. Wat is het missionaris standje?

Oké, first things first, wat is het missionaris standje eigenlijk? Je hebt de term waarschijnlijk vaak voorbij horen komen maar weet nog niet helemaal hoe het precies in elkaar steekt.

De basis van het missionaris standje is erg eenvoudig, de vrouw ligt op haar rug en de man ligt bovenop de vrouw en penetreert haar door zijn heupen te bewegen.

Voor de verbeelding nog even een illustratie ; )

Klinkt en ziet er simpel uit, toch? De basis van het missionaris standje is inderdaad erg eenvoudig, maar wel effectief. Dit is de reden dat het standje zo populair is.

Missionaris is een van de meest intieme én intense standjes. Jullie lichamen en gezichten zijn extreem dicht op elkaar en er is een mogelijkheid voor oogcontact.

Dit maakt missionaris een goed standje als je het romantisch wil aanpakken en echt ‘de liefde wil bedrijven’ zoals je opa dat zou zeggen.

Door de simpliciteit en sterke basis van missionaris is dit het perfecte standje om mee te experimenteren. Je kan missionaris elke keer aanpassen en anders aanpakken dan de vorige keer zodat het gepast is voor dat moment.

Geen inspiratie en weet je niet hoe je dit standje optimaal kan benutten? Lees snel verder en ik vertel je alles over de beste missionaris seks.

2. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Yup, missionaris geeft je de kans om veel dingen te doen die je in andere standjes niet kan doen.

Omdat jullie zo dicht bij elkaar zijn is het perfect om met elkaar te zoenen. Op deze manier kan je het heel intiem maken of juist heel wild zoenen met elkaar.

Omdat de man bovenop ligt en controle heeft is dit het perfecte moment om haar ook te zoenen. Zoen haar gezicht, nek, borsten of fluister iets in haar oor.

Hetzelfde geldt voor de vrouw, sla je armen of benen om hem heen en zoen zijn nek terwijl jullie seks hebben. Door je benen om hem heen te slaan of je benen omhoog te doen kan die gepenetreerd worden.

Als je dit niet lang vol kan houden dan kun je ook nog een kussen of deken onder je rug of heupen leggen zodat het vanzelf gaat.

Ook kun je goed gebruik maken van je handen, streel haar gezicht of als jullie van wat wildere seks houden pak haar handen en druk ze tegen het bed aan.

3. Hoe hou je het missionaris standje spannend?

Alleen maar in het basis missionaris standje seks hebben zal gaan vervelen. Het zou jammer zijn als je niet varieert want het standje zelf heeft heel veel te bieden! Ik heb de beste 3 variaties uitgekozen voor het missionaris standje zodat jij weer aan de slag kan in de slaapkamer!

3.1 Drill standje.

Het volgende standje vereist wat kracht en flexibiliteit van de vrouw. Om het drill standje uit te voeren kan je in de normale houding van het missionaris standje beginnen.

In plaats dat de benen van de vrouw op het bed rusten brengt ze haar benen omhoog. Jij als man pakt vervolgens haar schenen, enkels of bovenbenen vast en drukt ze tegen het bed.

De man heeft complete controle in deze dominante positie. Door de andere hoek is het mogelijk om diep te penetreren. Let er wel op dat het een positie is die je 10 minuten kan aanhouden aangezien het beste vermoeiend en oncomfortabel voor jullie beide kan zijn.

3.2 G-spot standje.

Onderstaand standje lijkt op het eerste oog misschien wat onhandig en lomp. Het standje heeft inderdaad wat oefening nodig en is niet voor iedereen. Deze seks positie is ideaal om de g-spot van de vrouw te stimuleren en haar tot een orgasme te laten komen.

De vrouw gaat op haar rug liggen met haar benen naar het plafond. Jij als man gaat op je knieën zitten, waar je normaal je benen zou spreiden voor balans hou je nu je knieën bij elkaar zodat je zo lang mogelijk bent.

Je trekt je partner vervolgens naar je toe zodat je haar kan penetreren. De vrouw pakt jou benen vast voor meer controle.

Als je van harde en gepassioneerde seks houdt dan kan je haar sneller penetreren en met elke stoot meer naar je toe trekken. Let er op dat deze positie ook voor veel stimulatie bij jou zorgt dus dat het nog wel eens snel kan gaan.

Kom je vaker snel klaar? Lees dan snel deze tips: Langer volhouden in bed doe je zo!

Deze positie lijkt op het eerste oog misschien wat onhandig, probeer het een paar keer uit en je merkt dat dit een geweldige positie is om de meeste geweldige orgasmes te komen.

3.3 Het voeten standje?

Het volgende standje is ook een erg leuke variant. Jij als man gaat op je knieën zitten terwijl de vrouw op haar rug ligt met de benen omhoog. Jij pakt vervolgens de heupen van je partner vast en trekt deze naar je toe zodat je haar penetreert.

De vrouw brengt vervolgens haar knieën naar zichzelf toe en zet haar voeten op de borst van de man. Hierdoor kan de man goed in balans blijven en gaat het penetreren een stuk makkelijker.

Daarnaast is dit ook een favorietje voor de mensen onder ons die van voeten houden. Je kan van alles met haar voeten doen als dat jullie ding is ; )

Op zoek naar nog meer varianten? Womenshealthmag heeft ook nog een paar leuke variantjes onder elkaar gezet.

Ten slotte..

Het missionaris standje is eenvoudig maar alles behalve saai. Er zijn tientallen variaties om het missionaris standje uit te voeren en elke is toch net weer wat anders. Het is vooral leuk om hier mee te experimenteren.

Daarnaast is het standje intiem en geeft het alle mogelijkheden om elkaar nog meer aan te raken, te zoenen, likken en noem het maar op.