Zelf je anus bleken, hoe doe je dat?

De anus bleken wordt steeds populairder onder mannen en vrouwen. Het is een makkelijke behandeling waardoor jij jezelf een stuk zelfverzekerder kan voelen.

De anus bleken is de afgelopen jaren ook een stuk makkelijker geworden. Het is namelijk zo dat je zelf je anus kan bleken zonder daar de deur voor uit te gaan.

Uiteraard is het belangrijk om te weten wat je moet doen en nodig hebt, daarom zal ik je hieronder in een paar simpele stappen vertellen hoe je dit moet aanpakken.

1. Wat is anus bleken en waarom zou je het doen?

Wat?

De anus bleken is het proces waarbij de donkere huid rondom de anus lichter van kleur wordt gemaakt. Het is een cosmetische behandeling en heeft verder geen nadelen.

Waarom?

Veel mannen en vrouwen vinden de huid rondom de anus te donker. De huid is hier donkerder omdat er meer pigment zit. Als je dit niet mooi vindt dan kun je deze huid lichter maken door het te bleken.

Mannen en vrouwen die vaker anale seks hebben overwegen regelmatig om hun anus te bleken voor een boost aan zelfvertrouwen.

Een mooier kont is dus één van de redenen, maar het wordt soms ook gedaan door mensen met hyperpigmentatie. Mensen met donkere verkleuringen rond de anus door een pigmentstoornis kunnen profiteren van het relatief eenvoudige bleekproces.

Er zijn verschillende manieren om je anus te bleken. Je kunt het thuis doen óf bij een schoonheidssalon voor een luxere behandeling. Laats genoemde kan wel de papieren in lopen, dus laten we kijken hoe je zelf je anus kunt bleken.

2. Thuis je anus bleken

Het bleken van je anus hoeft dus niet via een dure behandeling bij een salon. Met de juiste tips en producten kun je gemakkelijk zelf je anus bleken. Het is helemaal veilig en erg makkelijk om te doen.

De voordelen zijn daarnaast dat het een stuk minder geld kost aangezien een behandeling bij een schoonheidssalon best prijzig kan zijn.

Ook de privacy is wel een dingetje, als je liever niet hebt dat iemand tussen je billen zit (kunnen we wel begrijpen) dan is het thuis bleken van je anus een fijne oplossing. Je kunt alles op je gemakje doen en kunt de behandeling herhalen tot dat je tevreden bent met het resultaat.

2.1 Wat heb je nodig?

Het voordelen van thuis bleken is dat je niet veel nodig hebt. Je hebt alleen een crème nodig voor het bleken van de anus. De crème die ik persoonlijk aanraad is StarWhite.

StarWhite is anus bleek crème die je gemakkelijk zelf kunt aanbrengen. De resultaten zijn al zichtbaar naar de eerste keer. Naast dat het de anus een mooie glans geeft is de crème ook nog verzorgend voor de huid door de verschillende natuurlijke ingredienten.

De crème van StarWhite en verschillende bleek producten voor de anus kun je kopen bij Easytoys, alle bestellingen worden discreet en anoniem verzonden zodat niemand weet wat je hebt besteld.

anus bleken thuis

2.2 Hoe bleek je je anus?

Als je eenmaal de crème in huis hebt dan is het erg eenvoudig om anaal te bleken. Je doet het als volgt:

  1. Voorbereiding. Scheer en maak de anus schoon. Je haartjes hoeven heus niet allemaal weg te zijn, maar het helpt wel. Hoe minder haren, hoe beter het resultaat.
  2. Crème aanbrengen. Breng wat crème aan op je vingers en wrijf dit vervolgens over het gebied van de anus wat je lichter van kleur wil maken. Masseer de crème in en laat het volledig intrekken. Gebruik eventueel een spiegel zodat je goed kan zien waar je de anus blekende crème aanbrengt.
  3. Resultaat. Wacht een paar dagen op resultaat en breng de crème opnieuw aan als je anus nog lichter wil maken.

Je moet waarschijnlijk zelf een paar keer je anus behandelen om de gewenste kleur te bereiken. Thuis is dit echter veel makkelijker aangezien je in volledige privacy zelf kan experimenteren met het bleken.

Als je een partner hebt kun je ook vragen of zij je kunnen helpen. Zo weet je zeker dat je alle plekjes goed hebt ingesmeerd en zit je zelf niet in de kreukels met een spiegel.

Resultaat verschilt per persoon, maar is ongeveer na een paar dagen zichtbaar. Wacht dus ook een paar dagen en overhaast het niet te snel. De crème heeft een paar dagen nodig om volledig te werken.

Overweeg latex handschoenen wanneer je een gevoelige huid hebt.

3. Professioneel anus bleken behandeling

Hoewel het een stuk prijziger is kun je ook professioneel een anus bleken behandeling ondergaan bij een schoonheidssalon of kosmetische kliniek. Als je het niet erg vindt om wat meer te betalen en het door iemand anders te laten doen is dit ook een optie.

Een behandeling duurt ongeveer een half uur en wordt gedaan door een professional die jou zo veel mogelijk op je gemak zal stellen. Zij doen dit elke dag dus je hoeft je hier ook niet voor te schamen.

Tip: Het kan nooit kwaad om een anale douche van te voren te gebruiken.

De kosten van anus bleken liggen tussen de 100 en 200 euro voor één behandeling. Dit kan nogal verschillen per salon en hangt af van de kwaliteit van de behandeling. Vaak is de eerste behandeling voldoende, maar het komt wel eens voor dat mensen niet tevreden zijn en terug gaan voor een 2e behandeling.

Hoewel het natuurlijk fijn is om op een professionele wijze behandeld te worden is het niet nodig. Je kunt tegenwoordig gemakkelijk zelf thuis je anus bleken. Het kost een stuk minder geld en je kunt alles op je gemakje in volledige privacy doen.

Uit verschillende reviews blijkt dat StarWhite de beste crème is voor het bleken van de anus. Je kunt vervolgens gemakkelijk zelf de crème aanbrengen en hebt binnen no-time een mooie en lichtere anus! Heb jij ervaring met anaal bleken? Laat het ons hieronder weten!

4. Veelgestelde vragen

Is het bleken van je kontgat gevaarlijk?

Nope! Zolang je de juiste middelen blijft gebruiken is er niks om bang voor te zijn. Toch niet zeker van je zaak? Zoek dan voor de zekerheid een professionele salon op.

Wat kost een anus bleken behandeling?

De kosten voor één professionele behandeling liggen gemiddeld tussen de €100 en €200.

Kan je je anus bleken met soda?

Baking soda is een van de beste hulpmiddelen die je thuis kunt gebruiken voor het bleken van je kontgat. Je verwijdert dode huid huidcellen die donkerder van kleur zijn.

Kan je je anus bleken met citroensap?

Het gebruik van natuurlijke middelen zoals citroensap wordt soms ook genoemd als manier om de huid rondom de anus lichter te maken. Let wel op, citroensap kan prikken en de huid enorm irriteren.

1 gedachte over “Zelf je anus bleken, hoe doe je dat?”

Reacties zijn gesloten.