Womanizer Premium Review: verbazingwekkende orgasmes

Met zijn mooie en elegante ontwerp maakt de Womanizer Premium langzaam naam onder de high-end sexspeeltjes. Het speeltje is geliefd bij vele vrouwen en biedt krachtige stimulatie op de clitoris voor verbazingwekkende orgasmes.

Toen ik hem voor het eerst gebruikte, was ik helemaal om. Het geweldige ontwerp, de uitgebreide opties, en de bruikbaarheid hebben mij eigenlijk nooit teleurgesteld. Doordat ik zo’n positieve ervaringen had met deze toys wou ik ze dan ook delen. Dus bij deze: een Womanizer Premium Review. Waar we het over gaan hebben?

Hoe werkt de Womanizer Premium? Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het speeltje? En wat waren mijn ervaringen ermee? In dit artikel laat ik je kennismaken met dit magische speeltje, en vertel ik je alles wat je moet weten over de functies en het gebruik ervan.

Womanizer premium
Womanizer Premium

1) Dit kan de Womanizer Premium!

Dit is ‘m dan, mooi he? Het speeltje heeft nogal wat functies en punten die noemenswaardig zijn. Laten we eens kijken naar wat dit speeltje allemaal kan.

1. Elegant Ontwerp

De Womanizer Premium is een siliconen speeltje van 15,5cm lang en 5,5cm breed. Qua design is het een echt juweeltje. De gebogen, langwerpige vorm geeft het de uitstraling van een of andere kunstwerk. De metalen streep aan de onderkant geven het een moderne elegante uitstraling.

Als je me in eerste instantie niet had verteld dat het een seksspeeltje was, had ik het misschien niet geraden! Voor degenen die niet willen dat hun seksspeeltjes de vorm van een dildo hebben, is dit een geweldig en discreet alternatief.

2. Het formaat van de Womanizer Premium

Met een lengte van 15,5cm en een gewicht van ongeveer 135g past de Womanizer Premium prima in je hand. Met het lange handvat kun je het speeltje makkelijk gebruiken op jezelf of iemand anders.

Maar terwijl het speeltje een groot formaat heeft, vind ik de kop van het apparaat wel erg groot. Het kan in het begin wat lastig zijn om hem tegen je clitoris te plaatsen, afhankelijk van de grootte van je schaamlippen. Dit is even oefenen, maar went vanzelf!

Het product wordt echter geleverd met een extra opzetstuk. Op deze manier weet je altijd dat het speeltje past en goed aansluit. Met wat oefening zal iedereen er in slagen een standje te vinden waarin de Womanizer gemakkelijk te gebruiken is. 

3. Smart Silence Functie

Wat lawaai betreft, is de Womanizer Premium niet bepaald een stil apparaat. Dat gezegd hebbende, hangt het allemaal af van de intensiteit van de vibratie die je gebruikt. Op de laagste vibratie is het speeltje bijna onhoorbaar. Op de hoogste, is het aanzienlijk luidruchtig. Niet “je buren zullen klagen” luidruchtig, maar toch.

Dat is waarom een van mijn favoriete dingen aan dit speeltje de Smart Silence functie is. Wat dit betekent? Het speeltje zal geen geluid maken tenzij het dicht bij je lichaam is.

Dit betekent dat als je hem om wat voor reden dan ook van jezelf weg trekt, hij automatisch stil wordt. Voor degenen onder ons die bang zijn dat er iemand binnen loopt tijdens een solo sessie, geeft deze functie net wat extra zekerheid.

Is het gevaar verdwenen? Dan zet je het speeltje gewoon weer op je clit en gaan de vibraties gewoon weer verder zoals voorheen. Echt een game changer naar mijn mening!

4. Verbazingwekkende vibraties voor de clitoris

Het puntje waar de Womanizer Premium in uitblinkt zijn de vibraties. Het speeltje werkt namelijk via de “pleasure air technologie”. Dit is een technologie die sinds een jaar of 3 wordt gebruikt binnen de wereld van seks toys.

Via pulserende luchtdruk golven wordt de clitoris zo gestimuleerd. Het werkt dan ook op een manier waarbij de clitoris wordt gestimuleerd zonder enig contact met de clit. Als dit je bekend voorkomt heb je waarschijnlijk al eens van de Satisfyer Pro 2 gehoord.

Vergeleken met andere soorten vibrators zoals ei- of wand vibrators, geeft dit speeltje echt een hele nieuwe vorm van stimulatie.

De Womanizer Premium heeft 12 verschillende vibratie standen. Je kunt hier gemakkelijk tussen schakelen met de plus en min knoppen op het handvat.

5. Automatische piloot voor moeiteloos orgasme

Een van de meest interessante functies van de Womanizer Premium is de “automatische piloot”-modus. Voor degenen die graag achterover hangen tijdens het masturberen, is het een geweldige manier zijn om te genieten van prachtige orgasmes zonder zelf ook maar één knop aan te hoeven raken.

Wat deze functie doet, is schakelen tussen verschillende intensiteiten (je kunt je voorkeuren voor de hoogste en laagste instelling kiezen), waarbij je geleidelijk wordt meegenomen op weg naar een hoogtepunt. Deze stand is het meest geschikt voor degenen die zich graag laten verrassen. 

Het speeltje is door de welbekende ‘sexperts’ samengesteld. Zij hebben dus deze functie samengesteld zodat je langzaam opbouwt naar een geweldig orgasme. Een echte aanrader.

6. Waterproof en levensduur batterij

Met een batterijduur van 4 +/- uur gaat de Womanizer Premium langer mee dan de meeste toys. Hoewel je het niet meteen zou zeggen, is de levensduur van de batterij is een van de belangrijkste kenmerken voor mij. Deze 4 uur zijn dan ook een groot pluspunt.

De Womanizer Premium is daarnaast volledig waterdicht, wat betekent dat je hem ook in bad of onder de douche kunt gebruiken. En het is ook gewoon fijn om te weten dat je seksspeeltje niet stopt met werken door wat nattigheid, wink wink.

Bovendien is het super makkelijk om dit speeltje schoon te maken aangezien die waterproof is.

womanizer kopen

2) Mijn ervaring met de Womanizer Premium

Mijn ervaring met de Womanizer Premium is overweldigend positief. Clitoris stimulatie werkt het beste voor mij, dus dit speeltje was een schot in de roos.

Toen ik de verpakking voor het eerst opende, herinner ik me dat ik onder de indruk was van hoe zacht de siliconen aanvoelde. Zodra ik hem aanzette, besefte ik hoe krachtig dit speeltje kon zijn.

Voor mij persoonlijk kan het een krachtig orgasme opwekken in slechts een paar minuten. Iedereen zijn lichaam werkt weer anders, maar op het gebied van clitorale stimulatie hoor ik heel veel positieve dingen.

Tip: Is deze variant van de Womanizer net wat te duur? Dan kan je ook altijd nog voor de classic gaan. Bekijk hier mijn Womanizer Review van de goedkopere variant van deze toy. Ook zeker een aanrader!

Ik hou persoonlijk van de hogere standen, maar door de 12 verschillende soorten kun je zelf kiezen en wennen wat het beste werkt voor jou. En als je van een langzame opbouw houdt, dan raad ik de automatische piloot modus aan.

Ik gebruik de mijne graag terwijl ik op mijn rug lig, terwijl ik hem tussen mijn benen houd zonder mijn handen te gebruiken. Na het kiezen van een constante vibratie die werkt voor mij, laat ik het zijn ding doen. Het resultaat? Een ultieme been-schuddende, mind-blowing climax.

3) De voordelen van de Womanizer Premium

Ik heb al een aantal voor- en nadelen van de Womanizer Premium benoemd. Laten we ze eens langs elkaar zetten om te zien hoe dit speeltje presteert.

Pros

 • Het design: een pré, maar in dit geval echt een voordeel voor mij.
 • Auto-pilot mode: tijdens seks doet iemand anders het werk, maar solo moet je het toch zelf doen. Niet met de auto-pilot! Lekker liggen en ontspannen.
 • Smart silence: voor mij niet direct een voordeel, maar ik snap dat dit super chill is als je samenwoont met een huisgenoot bijvoorbeeld.
 • Extra opzetstuk: mijn clitoris past beter in het 2e meegeleverde opzetstuk. Heel fijn dat ze hier aan hebben gedacht.

Cons

 • De prijs: voor kwaliteit betaal je nu eenmaal geld. Op de markt zijn er diverse luchtdruk vibrators die een stuk goedkoper zijn.
 • Beginners: voor beginners misschien te luxe en intens.

4) Wat zit er in de doos?

Het speeltje kwam in een discrete kartonnen doos. Bij het uitpakken van het elegante doosje kwamen de volgende dingen tevoorschijn:

 • Womanizer Premium (standaard krijg je 2 jaar garantie)
 • Extra opzetstuk in groter formaat
 • Magnetische Pin USB lader
 • Luxe zwart opbergtasje
 • Gebruikershandleiding
womanizer premium review
De totale inhoud van het wat je krijgt bij het aanschaffen van deze Womanizer.

5) Eindoordeel 

De Womanizer Premium is een geweldige vibrator. Van het ontwerp tot de levensduur van de batterij en de verschillende intensiteits standen, ik geloof dat het een van de beste is die vandaag op de markt verkrijgbaar is.

Aan wie ik het speeltje zou aanraden? Iedereen die op zoek is naar een seksspeeltje dat met wat extra luxe en een compleet nieuwe vorm van stimulatie. Als je de Pleasure Air Technologie nog nooit hebt geprobeerd, dan kan ik het je zeker aanraden.

Ik zou zeggen dat het zeker een geweldig speeltje is voor solo-gebruikers, en vrouwen die al weten wat ze lekker vinden. Voor beginners en koppels kan dit speeltje een beetje moeilijk te gebruiken zijn, en zijn er betere opties is op de markt zoals de Satisyfer Pro 2.

womanizer