Womanizer Liberty Review: orgasmes met lucht?

Womanizer is er weer! En deze keer is het de Womanizer Liberty. Als je fan bent van dit merk, dan weet je zeker dat het hebben van een Womanizer speeltje een van de beste dingen is die je ooit voor je seksleven hebt gedaan.

Er zijn zoveel speeltjes en clitoris stimulators op de markt, waarom ik in het bijzonder van de Womanizer Liberty hou? Het korte antwoord is: krachtig, klein en héél véél orgasmes.

Juist door de vele speeltjes die beschikbaar zijn is het belangrijk om te begrijpen wat er anders is aan dit speeltje. Hieronder vertel ik je alle ins- en outs.

1) Wat voor speeltje is de Womanizer Liberty?

Dus, wat maakt dit specifieke speeltje zo speciaal?

First things first. De Womanizer Liberty, net als de rest van de Womanizer seksspeeltjes, maakt gebruik van de Pleasure Air Technologie om de clitoris te stimuleren. Deze technologie heeft al bewezen dat het verbazingwekkende orgasmes oplevert.

Deze gepatenteerde technologie masseert zachtjes luchtgolven en veroorzaakt een zuigende beweging rond de clitoris. Dit hele proces is contactloos. Het speeltje heeft dus geen direct contact met je clit.

Het mooie van dit speeltje zit hem ook in het feit dat de clitoris niet overgestimuleerd wordt nadat je een orgasme hebt gehad. Zoals je weet, kan het behoorlijk vervelend zijn als de clitoris super gevoelig wordt en je het even de tijd moet geven voordat je voor ronde twee, drie of meer gaat.

Gelukkig is er de Womanizer Liberty! Met dit speeltje kun je afscheid nemen van het probleem van overstimulatie.

womanizer liberty

2) Dit kan de Womanizer Liberty allemaal

Onderschat dit kleine speeltje niet. De Womanizer Liberty heeft namelijk onwijs veel te bieden. Hieronder behandel ik de beste eigenschappen van het speeltje.

1. Geweldig compact formaat

Waarin de Womanizer Liberty zich onderscheidt van de rest is het zeer discrete en perfecte formaat.

De grootte van de Liberty is 10cm lang en het gewicht is slechts 90g! Een perfect formaat om overal mee naartoe te nemen dus! Bovendien, heeft het een modieuze en elegante uitstraling zoals we dat gewend zijn.

De magnetische houder maakt het moeilijk voor mensen om te achterhalen wat het precies is. Hierdoor is de toy ideaal voor op reis of om mee te nemen in het openbaar. Hij past bij de rest van de spullen in je tas zonder dat je je zorgen hoeft te maken. De houder is ook een geweldige manier om je Liberty hygiënisch te houden.

2. Volledige en intense stimulatie

Wat clitorisstimulators en vibrators van elkaar onderscheidt, is de manier waarop ze stimuleren. Womanizer Liberty heeft deze Pleasure Air Technology. 

De siliconen kop van de Liberty omsluit je clitoris zonder direct contact met je clitoris. In plaats van een eenzijdige vibratie, zal de luchtstroom uit 360 graden komen om je clitoris te stimuleren. En dit is wat men noemt “volledige stimulatie” noemt.

De luchtgolf van de Womanizer Liberty is vrij sterk. Op de hoogste stand is het alsof er 3 vibrators tegelijkertijd je clitoris stimuleren. Bovendien heeft dit speeltje zes intensiteitsniveaus. Je kunt de intensiteit van het seksspeeltje verhogen of verlagen met de knopjes totdat je een fijn standje hebt gevonden.

womanizer liberty vibrator

3. De stilste Womanizer

Het lijkt misschien geen superstil speeltje. Zeker niet als je hem aanzet zonder de toy tegen je lichaam te drukken. Maar zodra ik hem tegen mijn clitoris zet, daalt het geluidsniveau drastisch. 

Eigenlijk is het de stilste clit stimulator onder alle Womanizer toys. Gewoon wat muziek aanzetten kan het geluid verbergen. Hij is dus ook prima bruikbaar wanneer je met andere mensen in een huis woont.

Een relatief stil en toch krachtig seksspeeltje is vaak een ideale combinatie.

4. Leuke extra’s

Denk je dat het standaard opzetstuk waar je clitoris in gaat niet past? Geen zorgen, het speeltje wordt namelijk geleverd met een extra grote stimulatie kop. De twee koppen hebben verschillende maten zodat je altijd een maat hebt die bij jou past.

De Womanizer Liberty is ook nog eens volledig waterdicht. Hierdoor kun je ook onder water genieten van deze toy.

Hou je van spelen onder de douche, in het zwembad of zelfs op het strand?! Je kunt het allemaal doen zonder bang te zijn dat je je geweldige speeltje verpest. Serieus, je kunt deze parel overal mee naartoe nemen.

3) Mijn ervaring met de Womanizer Liberty

Dit is waarschijnlijk waar je naar op zoek was, dus hier komt ie.

De Womanizer Liberty voelt geweldig. Het is een van de beste speeltjes uit de Womanizer collectie qua prijs-kwaliteit verhouding.

Allereerst staat de Air Pulse technologie garant voor een orgasme… of twee. Het speeltje brengt een nieuwe stimulatie met zich mee. Het is moeilijk te beschrijven wat voor soort stimulatie de Liberty geeft, maar ik raad het echt aan om een speeltje te proberen met deze technologie.

De eerste keer dat ik dit speeltje gebruikte, vond ik het te intens vanwege de 360° stimulatie die je in 1 keer voelt. Het kostte me wat tijd om een goede hoek te vinden. Als deze hoek eenmaal gevonden is, begint de pret. 

Je hoeft het speeltje vaak niet eens vast te houden tijdens het masturberen. De toy blijft vrij stabiel in je onderbroek zitten. Dit speeltje kan helemaal hands-free gebruikt worden tijdens masturbatie dus. Zodra de kop om mijn clitoris zit, laat ik de toy gewoon liggen. 

Tip: Soms gebruik ik de Liberty om mijn tepels te stimuleren. De zuigkracht op de tepels is vrij mild, maar het is stiekem best fijn.

Ondanks dat ik een grote fan ben van de Womanizer Liberty, is er één punt waar ik in het begin moeite mee had. Voor de juiste stimulatie moet de toy wel op de juiste plek zitten. Dit is voornamelijk in het begin even wennen.

womanizer liberty review

4) Wat zit er in de doos?

Dit is wat je allemaal krijgt wanneer je deze toy bestelt:

  • De Womanizer Liberty (met 2 jaar garantie)
  • Magnetische oplaadkabel
  • Magnetische houder om de toy in op te bergen
  • Een extra opzetstuk 
  • Gebruiksaanwijzing

Tip: heb je wat meer budget? Dan kun je ook nog eens kijken bij de Womanizer Premium.

Ik kan deze toy dus voornamelijk aanraden als je op zoek bent naar een Womanizer toy, maar de Premium bijvoorbeeld nog te duur vind. Ook wanneer je een klein en compact speeltje zoekt is de Liberty echt een uitstekende keus in dit segment.