Webcam model of camgirl worden met deze simpele tips

Wil jij €2000 euro verdienen per week met maar een paar uurtjes werk per dag? Dan is webcam model worden misschien wel iets voor jou. Hieronder zal ik je vertellen hoe je dit moet doen en wat je hier voor nodig hebt.

1. Wat is een webcam model?

Een cam girl, ook wel een webcam model genoemd, is een vrouw in de volwassene entertainment sector. Activiteiten zijn bijvoorbeeld stripshows, dansen en seksuele activiteiten zoals masturberen voor een webcam met publiek.

Een webcam model kan geld verdienen met haar verdiensten. Er zijn duizenden dames die dagelijks dit werk doen en er goed geld mee verdienen.

2. Hoeveel kan je verdienen als webcam model?

Je vraagt je nu misschien of hoe je geld kan verdienen met een webcam en hoeveel dit op kan leveren. Dit verschilt, iedereen kan namelijk geld verdienen als webcam model. Hoeveel dit oplevert heb je vaak zelf in de hand. Er zijn duizenden dames die maandelijks €10.000 +/- of meer verdienen als webcam model.

Vaak kiezen vrouwen voor dit werk omdat ze graag snel geld willen verdienen zonder heel veel te werken op een dag. Dit is zeker een van de redenen en voordelen van het webcammen, daarnaast is het wel zo dat je het slim moet aanpakken en vooral in het begin er wat tijd in moet steken.

Er valt dus genoeg geld te verdienen met webcammen. Ben daarnaast wel realistisch, het geld valt niet zo maar uit de lucht en je moet er natuurlijk wel wat voor doen.

3. Ik wil webcam model worden, wat nu?

Ik snap dat het misschien helemaal nieuw voor je is, dit is helemaal niet erg. Het webcammen doe je in samenwerking met een webcam site waarvoor je jezelf kan aanmelden. Dit zijn sites waar honderden dames aan het werk zijn door te webcammen.

Het grootste webcam platform van de Benelux is Xcams. De webcamsite wordt door heel Europa gebruikt, het is daarom ook mogelijk om bezoekers uit bijvoorbeeld Nederland uit te zetten zodat je nooit herkent kunt worden.

Je kunt je bij Xcams inschrijven en eigenlijk direct beginnen met geld te verdienen. Je zal 3x per maand worden uitbetaald en er zijn leuke bonussen te verdienen. Sites zoals Chaturbate zijn wereldwijd groter, maar dit maakt het ook extreem moeilijk om hier geld te verdienen. De concurrentie is hoog.

Bij Xcam heb je een groot publiek en zul je door de site zelf in de spotlight worden gezet, zij regelen jouw marketing! Enthousiast? Schrijf je snel in via Xmodels hieronder en begin met geld te verdienen.

Elke dame heeft haar eigen ‘chat room’, deze chat room kunnen mensen bezoeken en zo kan je naar het webcam model kijken. Bezoekers kunnen tokens of krediet kopen op de website en dit betalen aan het webcam model. In ruil daarvoor krijgt de persoon die heeft betaald bijvoorbeeld 10 minuten een privé show van het webcam model.

Dat is het basis verdien model binnen webcammen. De mogelijkheden zijn echter eindeloos. Veel dames verdienen ook nog buiten de webcam sites. Zo kan je privé video’s maken die gebruikers kunnen kopen, een premium snapchat account, en nog veel meer. Een webcam model worden is voor vele een spannende stap die uiteindelijk tot veel mooie dingen kan lijden.

4. Privacy

Een webcam model of camgirl worden is natuurlijk niet zo maar iets. Het is een hele stap waar mensen raar van opkijken als ze het horen. Veel meiden houden het om die reden ook voor zichzelf. De sites waar jij mee samen zal werken bieden jou allerlei opties om volledig anoniem te blijven voor de mensen die het niet mogen zien of weten.

cam girl worden

Als jij niet wilt dat mensen uit Nederland jou zien dan kan je dit bij de filter aangeven. Zo zal al het verkeer vanuit Nederland worden uitgesloten. Op deze manier weet je zeker dat niemand die jij kent je zal zien.

De meeste webcam modellen werken daarnaast onder een andere naam, iets wat ik jou ook zeker kan aanraden.

Toch nog ongerust over je privacy? Je kan ook bijvoorbeeld webcam model worden en een klein masker dragen. Zo ben je er 100% zeker van dat je onherkenbaar blijft. Wel loop je het risico dat mensen minder naar je zullen kijken.

Nog steeds wat sceptisch? Lees hier een interview van VICE met een webcam model die juist door haar werk meer zelfvertrouwen heeft gekregen:  VICE

5. Checklist: wat heb je allemaal nodig om te beginnen?

Als je nog aan het lezen bent dan betekent dit dat je duidelijk interesse hebt. Om webcam model te worden en van start te gaan met het werk zijn er nog een paar dingen die je nodig hebt:

  • Een persoonlijke PC of laptop

Webcammen kun je vanuit huis doen, dit doe je via je persoonlijke computer. Als je de mogelijkheid hebt is het verstandig om een aparte laptop hiervoor aan te schaffen. Zie het als jouw persoonlijke werkplekje. Om een webcamshow te geven heb je wel een fatsoenlijke laptop nodig dus verkijk je hier niet op. 

  • Webcam

Tegenwoordig zijn er veel laptops die al een ingebouwde webcam hebben. In sommige gevallen zijn deze webcams oke, maar in de meeste gevallen zijn deze webcams van lage kwaliteit. Een webcam is extreem belangrijk als je een succesvol webcam model wilt worden dus zorg dat je er eentje koopt die van goede kwaliteit is.

  • Stabiele internet connectie met een redelijke snelheid

Het laatste wat je nodig hebt voordat je kan beginnen is een internetverbinding. Werkt deze al prima en heb je hier nooit problemen mee gehad? Top, dan kun je dit gewoon gebruiken. Merk je dat je verbinding soms traag is of wel eens wegvalt? Dan raad ik je aan om te gaan voor een betere internet connectie en misschien hier ook net wat extra euro’s in te investeren.

6. Webcam kamer: Hoe richt je je kamer/werkplaats in?

Waar jij gaat webcammen zal van grote invloed zijn op de ervaring van de bezoekers. Het is toch je ‘werkplaats’ en net als bij andere banen moet deze netjes en passend zijn.

Zoek een privé plek zoals je slaapkamer. Zorg ervoor dat je een comfortabele plek hebt om te liggen, zitten of staan. Zo kan je altijd variëren en heb je meerdere mogelijkheden en ben je niet beperkt tot maar 1 houding.

Pro tip: belichting in je kamer is extreem belangrijk, zorg ervoor dat de bezoekers je optimaal kunnen zien. Voor een paar tientjes kun je al professionele lampen aanschaffen die een wereld van verschil maken.

Als je deze plek hebt gevonden begin dan de rest van het beeld in te richten. Zet je webcam eens aan en kijk wat er allemaal in het frame valt. Ruim je kamer op en zorg dat het er netjes, maar toch gezellig uitziet. Hang eventueel wat leuke lampjes op of zet minimalistische voorwerpen neer die voor een leuke uitstraling zorgen.

Je bezoekers komen voor een erotische ervaring dus hou daar rekening mee, probeer ze door middel van de omgeving in de stemming te brengen.

Als je tevreden bent met je werkplek probeer deze dan een keer uit. Oefen voor de webcam zonder kijkers en probeer comfortabel te worden in deze setting. Je kan zo de juiste hoeken vinden en eventueel nog het licht hier en daar aanpassen.

Tips om je show professioneler te maken

Je bent nu klaar om te beginnen met webcammen. Je hebt alle benodigdheden en weet wat je moet doen. Om je te onderscheiden van de concurrenten kun je wel nog wat dingetjes doen om jouw show beter te maken.

Hoe beter en unieker je bent, hoe meer kijkers je krijgt en hoe meer geld je gaat verdienen.

Kleding

Dit ligt misschien redelijk voor de hand maar heeft extreem veel invloed op de hoeveelheid geld die je gaat verdienen. Mensen zullen blijven kijken als ze je sexy eruit vinden zien. Wat je aan hebt moet de kijker interesseren zodat ze meer willen zien.

Maak gebruik van speelse kleding waar je meer kan strippen en de aandacht vast kan houden. Lingerie is altijd goed maar kijk ook eens verder dan dat. Er is zoveel te krijgen dus varieer ook in wat je draagt, op die manier kom je erachter wat jouw publiek het liefste wil zien.

Weet je het nog niet goed? Vraag het dan gewoon aan ze! Zij zijn ten slotte de personen die jou betalen dus stem alles af naar hun wensen. Als je show eenmaal begint te lopen en je krijgt terugkomende bezoekers zal je merken dat je ook verzoekjes gaat krijgen.

Speeltjes

Net als kleding kunnen speeltjes ook zorgen voor extra spanning. Kijk eens naar de profielen of shows van anderen meiden die webcammen om te zien wat hun gebruiken. Doe wat inspiratie op en misschien vind je wel iets wat bij jou past.

Je kan speeltjes makkelijk gebruiken om tokens mee te verdienen. Je kan in je profiel vermelden dat je dit speeltjes gebruikt als iemand een x aantal tokens doneert. Zo geef je de kijkers weer extra opties, en heb je zelf meer mogelijkheden om geld te verdienen.

Het gaat er om dat je extra attributen hebt om de kijkers mee te verleiden. Al is het maar wat olie of een blinddoek. Er zullen altijd mensen geïnteresseerd zijn en op die manier zal je hun aandacht vasthouden.

Tot slot..

Hopelijk heb ik je zo genoeg kunnen vertellen over hoe je een webcam model of camgirl kan worden. Zie het niet als heel veel geld verdienen met weinig werk. Een webcam model worden heeft wat tijd nodig maar als je er wat moeite in steekt dan kan je er serieus geld mee verdienen.

Het is niet voor niets dat duizenden dames op dit moment bezig zijn met webcammen. Je kan duizenden euro’s per maand verdienen als je het slim aanpakt.

Ik adviseer je er goed over na te denken als je deze stap zet. Webcammen is zeker mogelijk om te combineren met een andere baan maar volg dan wel de privacy tips op die ik eerder in dit artikel heb toegelicht.