We Vibe Nova 2 Review: een luxe rabbit vibrator

Een luxe rabbit vibrator die wél doet wat die moet doen? Dat is de We Vibe Nova 2. Deze luxe vibrator is een echte verademing op het gebied van dubbele stimulatie.

Hieronder vertel ik je wat dit speeltje allemaal kan, wat het verschil is met de eerste versie én hoe je dit speeltje het beste kunt gebruiken. Lees je mee?

1) Wat voor speeltjes is de We-vibe Nova 2?

De We-vibe Nova 2 is een verbeterde versie van de originele Nova. Het is een krachtige rabbit dual vibrator die zowel G-spot stimulatie als clitorale vibratie kan leveren.

De G-spot arm is ontworpen om je raadt het al, de g-spot heerlijke te stimuleren. De 2e arm is zo flexibel is dat het constant voor je clitoris kan zorgen, zelfs tijdens het penetreren met de vibrator.

we vibe nova 2

2) Belangrijkste kenmerken van de We Vibe Nova 2

1. Modern en handig ontwerp

De Nova 2 is helemaal gemaakt van siliconen en de kwaliteit is dan ook echt van het hoogste niveau.

De toy heeft door deze siliconen een extreem flexibele clitorisarm. Je kunt deze in elke hoek buigen die bij jouw lichaam past, zodat je clitoris altijd stimulatie krijgt wanneer je dat wil.

De G-spot arm is verstelbaar, wat ervoor zorgt dat hij constante dubbele stimulatie kan geven tijdens het masturberen.

2. Ongelooflijk sterke vibratie

De We Vibe Nova 2 wordt geleverd met twee krachtige motoren voor het vervullen van dubbele stimulatie. De motoren kunnen afzonderlijk worden bestuurd, wat betekent dat je kunt kiezen of je er één aanzet, of allebei.

Uitgerust met We-Vibe’s kenmerkende diepe en krachtige vibraties, kun je spelen met 13+  vibratie standen en 10 verschillende patronen. Genoeg om mee te experimenteren dus!

3. Op afstand bedienbaar (met We-Connect App)

De We-Vibe Nova 2 is bestuurbaar met de gratis We-Connect™ app én het echte plezier komt van de bediening via de app, want die biedt eindeloos veelzijdige manieren om te spelen. 

Je kunt onbeperkt vibratie patronen creëren met de app. Je partner kan het speeltje op afstand voor je bedienen vanaf elke afstand, of je kunt gewoon je smartphone als afstandsbediening gebruiken!

4. 100% Waterdicht

Wie wil er nu geen orgasme tijdens het nemen van een bad? Doordat de toy We Vibe Nova 2 helemaal waterdicht is kun je het speeltje gewoon mee de douche innemen.

Leestip: We-Vibe Chorus review

Het kan een ontspannende tijd nog ontspannender maken. Bovendien is het gemakkelijk om het speeltje schoon te maken wanneer het 100% waterdicht is. Afspoelen, beetje toy cleaner, en je bent klaar.

5. Batterij met lange levensduur

Het duurt 90 minuten om de Nova 2 volledig op te laden en dan kun je er 2 uur mee spelen.

Als een speeltje dat twee motoren heeft en tegelijkertijd app-connectiviteit kan hebben, ben ik behoorlijk onder de indruk van de levensduur van de batterij. Normaal trekken dit soort functies namelijk enorm veel batterij.

Als je het speeltje dus zonder app gebruikt en alleen de G-spot arm gebruikt zal die ook een stuk langer mee gaan als 2 uur.

6. De We Vibe Nova 2 is muisstil

Dit is een van de stilste rabbit vibrators die ik ooit heb getest Zelfs op de hoogste stand heeft hij slechts een geluidsniveau van 50 dB. Een standje die je waarschijnlijk niet zo snel zult aantikken.

Je kunt dus prima spelen in je kamer als je met meerdere mensen in een huis woont. Door onder de dekens te masturberen merkte ik dat het geluid al helemaal goed werd gedempt.

7. Schoonmaken & Verzorging

Er is een reden waarom ik de voorkeur geef aan 100% waterdichte speeltjes, en gelukkig is de Nova 2 er daar één van. Het is namelijk super eenvoudig om de Nova 2 schoon te maken!

Gewoon in een warm sopje leggen, goed wassen, en volledig afdrogen – voilà!

Omdat er een zakje bij zit, hoef je je niet echt zorgen te maken over hoe je dit speeltje opbergt.

Omdat de Nova 2 gemaakt is van siliconen, is het aan te raden om alleen glijmiddel op waterbasis te gebruiken, anders kan het siliconen oppervlak permanent beschadigd raken.

3) Mijn ervaring met de We Vibe Nova 2

Ik had de eerste versie van de We Vibe Nova voor meer dan 3 jaar. Het was een fijn speeltje en is de enige rabbit vibrator die daadwerkelijk zijn dubbele stimulatie belofte nakomt. Tenminste, voor mij dan.

Behalve de kleur, merkte ik niet veel veranderingen aan de We Vibe Nova 2 op het eerste oog; maar tijdens het testen was dat toch een ander verhaal.

De silicone die gebruikt worden voor deze toy zijn op een of andere manier nog beter. Ik weet niet of het tussen mijn oren zit, maar ik vind het echt fijner aanvoelen. Het is zo zacht en glad.

Ik heb nauwelijks glijmiddel nodig bij het inbrengen van de G-spot arm dankzij het zachte materiaal.

Ik had ook geen probleem met de dubbele stimulaties dankzij de extreme flexibiliteit.

Tijdens het gebruik bewoog de Nova 2 de hele tijd met me mee en schoot die niet uit positie.

Al met al is de We Vibe Nova 2 echt een hele goede toy. Je zit met dit speeltje natuurlijk ook wel wat hoger in het prijzen klassement, maar dan heb je ook echt wat. Het is een toy waar je jaren van kan genieten en die niet snel zal vervelen.

Naast de leuke functies is het ook nog eens een hele makkelijke toy om te gebruiken. Hij is eenvoudig schoon te maken en te gebruiken door bijvoorbeeld app controle. Al met al een hele sterke toy!

we vibe nova review

4) What’s in the box?

Het pakket kwam heel discreet aan. Vanaf de buitenkant is dus zeker niet te zien dat er een rabbit vibrator in zit. Wel zo fijn is sommige situaties.

Bij het openen van het pakket, werd ik verrast door een stevig ontworpen doos.  Zelfs als ik de doos alleen al aanraak, voel ik dat hij van betere kwaliteit is dan veel andere seksspeeltjes die ik heb gekregen.

5 dingen liggen er in deze mooie doos:

  • De We Vibe Nova 2 
  • Magnetische oplaadkabel
  • Een klein zakje glijmiddel
  • Een wit satijnen opbergzakje
  • Een gebruiksaanwijzing met tips

5) Het verschil: Wat is er nieuw aan de We-vibe Nova 2?

1) Kleur en materiaal: De originele Nova is wit en roze. De nieuwe We-vibe Nova 2 heeft een moderner design en is in zijn geheel in paars-roze.

Ik geef de voorkeur aan het nieuwe ontwerp. De effen kleur geeft een meer simplistisch gevoel. Het is aantrekkelijk voor het oog en voelt heel zacht aan.

2) Verhoogde flexibiliteit: De clitorisarm is nu nog flexibeler en hij is ook stabieler tijdens de dubbele stimulatie. Nu blijft die ook echt op zijn plek zitten, zelfs tijdens het stoten.

3) Aangepaste G-spot arm: De G-spot arm van de originele Nova is niet verstelbaar, wat bij sommige vrouwen problemen oplevert vanwege de hoekbeperking. De Nova 2 heeft een verstelbaar stuk wat hem flexibeler en ergonomischer maakt.

4) Trilstanden: De originele Nova kwam met 10 vibratie en 10 patronen opties. De nieuwe We-vibe Nova 2 heeft 13+ vibratie standen die ook nog aan te passen zijn via de app.