We Vibe Chorus review: de beste koppel toy?

We-Vibe heeft weer een indrukwekkend seksspeeltje voor koppels gemaakt: de We Vibe Chorus! Verdient deze op afstand bestuurbare vibrator het echt om “de beste koppel vibrator” te worden genoemd?

Ik heb veel plezier van de Chorus en wil mijn ervaring graag delen. Als je op zoekt bent naar een speeltje waar je zowel solo als met je partner van kan genieten, dan is dit misschien wel dé toy voor jou.

1) Wat voor speeltje is de We Vibe Chorus?

De We-Vibe Chorus is een innovatief seksspeeltje voor koppels met veel verschillende functies: app-controle vibratie, knijp functie, geluidscontrole, openbaar spelen, handsfree vibratie, etc.

Het is speeltje is een geüpgrade versie van We-Vibe Sync. Dit model heeft een variabel tussenstuk waardoor de G-spot en de clitoris tegelijkertijd gestimuleerd kunnen worden.

Er zijn echter verschillende verbeteringen aan de Chorus. Vergeleken met de Sync heeft de We Vibe Chorus een beter verstelbaar stuk, sterkere vibraties en een betere bluetooth verbinding.

2) De beste functies van de We Vibe Chorus

De Chorus heeft echt onwijs veel unieke functies. Hieronder zal ik ze kort even toelichten zodat je weet wat je kunt verwachten.

1. Verstelbare vibrator

De Chorus is voorzien van 2 verstelbare stukken waarmee je de hoek van het speeltje helemaal kunt aanpassen. De vorm is gemakkelijk aan te passen, en blijft op zijn plaats als je eenmaal de perfecte pasvorm hebt gevonden.

Dankzij deze functie kunnen degenen onder ons die geen “standaard” clit tot vagina afstand hebben, ook genieten van een speeltje. Ook kun je hierdoor veel intensere stimulatie ervaren. Na een paar keer spelen heb je namelijk dé beste vorm gevonden voor jou.

Vergeleken met de Sync heeft de interne/ G-spot arm van de Chorus iets meer flexibiliteit omdat de onderste arm naar buiten kan worden gebogen. Iets wat bij de Sync nog niet mogelijk was.   

we vibe chorus

2. Unieke vibraties

De Chorus heeft een unieke sets aan vibraties en patronen. Normaal irriteer ik me altijd aan de standaard vibraties en patronen van vibrators, maar deze zijn erg goed. Ze zijn namelijk niet meteen super heftig, elk standje bouwt geleidelijk op. 

Je hebt dan ook 2 verschillende motoren die elk hun eigen 10 standjes hebben. De motor is erg krachtig en 10% sterker dan de Sync. Daarnaast heeft de toy een beter snelheidsbereik en begint die lager en dieper qua standen, maar eindigt sterker.

In plaats van de focus te leggen op zo hard mogelijk trillingen heb ik het gevoel alsof de standjes echt zijn gefocust op het lichaam. De stimulatie voelt namelijk heel natuurlijk aan en niet alleen maar als trillende vibrator.

3. Controle via de app

Geen zin in een afstandbediening? Geen probleem. Je kan gewoon de We Vibe app downloaden en je speeltje via je smartphone besturen. 

De app is een van de meest gebruiksvriendelijke die ik tot nu toe heb gezien. Je kunt er alle functies mee bedienen en hem zelfs synchroniseren op de beat van je favoriete deuntje met de “Vibe to music” functie.

Via touch kun je verder makkelijk vibratie standen aanpassen. Soms is het wel effe fijn om gewoon je smartphone te gebruiken, de juiste stand aan te zetten en de telefoon vervolgens weg te leggen. Handsfree genieten dus!

Je download de app hier.

4. Uitstekend Bluetooth verbinding

Ik moet zeggen dat dit een van de meest stabiele app control toys op de markt is. Ik vind het speeltje qua connectie misschien nog wel sterker dan een van mijn all time favourites, de Lovense Lush 2.

De Chorus wordt aangedreven door een technologie genaamd Ankorlink en Bluetooth , wat de twee meest geavanceerde technologieën op de markt zijn. Geen wonder dat ze de meest stabiele verbinding creëren tussen jouw speeltje en de We-Connect app.

Vergeleken met de Sync werkt de verbinding van de Chorus beter omdat de app nu verbinding maakt met de afstandsbediening en niet met het speeltje. Het is daarom wel van belang dat je de afstandsbediening in de buurt hebt.

5. We Vibe Chorus squeeze control

Ik moet eerlijk zeggen dat dit een van de dingen was die mij heeft overgehaald om het speeltje uiteindelijke te kopen. Ik ben altijd wel fan van dit soort fancy technologieën, ook al vallen ze vaak tegen.

Hoewel ik niet helemaal werd weggeblazen door de squeeze control, is het alsnog een leuke functie. Je kunt namelijk in de afstandsbediening knijpen. Hoe harder je knijpt, hoe harder de We Vibe Chorus gaat trillen. Je kunt dus door de 10 standjes navigeren door te knijpen. 

Je kunt dit uiteraard ook gewoon uitzetten. Het is dus een functie die je kunt gebruiken wanneer je er zin in hebt. Zo nu en dan gebruik ik het wel eens, het blijft toch een leuke extra.

6. Zacht geluid & 100% waterdicht

De We Vibe Chorus heeft een mooi vibrerend geld, maar is helemaal niet lawaaierig. Ik vergelijk het geluid met die van een spinnende kat. Je hoort hem zachtjes spinnen, zelfs op de hoogste stand. 

Ik denk dat ik het speeltje met een sportlegging in een restaurant zou kunnen dragen en dat niemand het zou merken. Het speeltje is daarom dus ook prima voor als je nog met andere mensen woont. Hij is namelijk erg stil, maar ook nog eens waterdicht.

Je kunt het speeltje dus mooi in de badkamer gebruiken. Douche of bad, het maakt niet uit. Het speeltje is namelijk 100% waterdicht. Hoewel ik het speeltje nog nooit in bad heb gebruikt, denk ik dat het wel echt heel fijn kan zijn.

we vibe chorus ervaring

7. Maat & kleur

Chorus is geen groot speeltje. Het speeltje past perfect in mijn handpalm. Dit speeltje is ontworpen voor zowel clitoris en vaginale stimulatie. Als je op zoek bent naar een speeltje voor intense G-spot stimulatie is de Chorus misschien niet de toy.

De G-spot arm van Chorus is echter wel iets dikker dan zijn voorganger, waardoor de vaginale wanden meer stimulatie ervaren.

Er zijn 3 kleuren om uit te kiezen: paars, roze, en lichtblauw. Ik heb de mijne in het paars. De afstandsbediening die bij het speeltje wordt geleverd past bij de kleur. Ook de luxe opbergdoos is gemaakt van kwalitatief materiaal en ziet er geweldig én discreet uit.

3) Mijn ervaring met de We-Vibe Chorus

Dus, ik probeerde de Chorus eerst alleen en daarna met mijn vriend. Het resultaat was in beide scenario’s top.

Ik kom niet zo gemakkelijk alleen klaar met vaginale penetratie, maar met dit speeltje heb ik vaker dat er een 2e orgasme achteraan komt. Ik bedoel, ik ben geen persoon die vaker meerdere orgasmes krijgt, maar dit ding krijgt de klus vaak geklaard.

Ten eerste moet ik zeggen dat ik de stimulatie liever op mijn clitoris heb dan in mijn vagina. Het feit dat je de hoek kunt aanpassen is geweldig omdat je zo de vibratie precies op de juiste plek van je clit te krijgen.

In tegenstelling tot sommige andere speeltjes zit het deel wat op de clitoris gaat op de perfecte plek. Ik vond het ook geweldig dat je 10+ verschillende vibratie standen hebt die je kunt veranderen met slechts een druk op de knop van de afstandsbediening.

Het speeltje heeft een fijn en rustig geluid en de standjes ze zijn zo gerangschikt dat ze van licht naar sterk gaan. Iets wat voor mij een echt pluspunt was. Je voelt de vibraties heerlijk geleidelijk opbouwen. 

Al met al ben ik dus erg enthousiast over de Chorus We Vibe. Het is echt een speeltje dat je jezelf, maar ook je partner kado doet. De prijs ligt wat aan de hoge kant, maar de kwaliteit en het plezier wat je ervan gaat beleven compenseren dat uitstekend.

Als je op zoek bent naar een toy die het allemaal kan én ook nog allemaal leuke snufjes en functies heeft, is dit hét speeltje voor jou.

4) Wat zit er in de doos?

Ik heb mijn We Vibe Chorus bij EasyToys besteld. Een dag na bestellen had ik mijn speeltje al binnen, altijd fijn. De verpakking waar het speeltje in kan was erg discreet, ze vermelden namelijk niet de afzender. Wel zo handig als je nog thuis of met huisgenoten woont. 

squeeze control we vibe

In de doos zitten de volgende spulletjes:

  • De We-Vibe Chorus, je krijgt hier overigens 2-jaar garantie op
  • De afstandsbediening met knijpfunctie
  • Een luxe opbergdoos waarin je het speeltje kunt opladen
  • Een oplaadkabel met USB plug
  • Een sample glijmiddel
  • Een gebruiksaanwijzing

Mijn ervaring met de We-Vibe Chorus is dus erg goed. Ik gebruik het speeltje erg regelmatig en heb deze nu toch al dik 1 jaar. Hoewel ik best snel uitgekeken ben op mijn speeltjes zit deze toch al een tijdje in de roulatie 😉