Wat is de gemiddelde lengte van een penis?

Waarschijnlijk ben je niet benieuwd naar de penis lengte van andere mannen, maar wil je weten of jouw penis een normale lengte heeft, toch?

Niks om je voor te schamen. Iedere man heeft zijn penis wel eens langs een geodriehoek gelegd, nieuwsgierig zijn is alleen maar goed.

Om terug te komen op jouw brandende vraag zullen we de gemiddelde penis lengte in Nederland eens nader bekijken.

1. Gemiddelde penis lengte Nederland

Om een correct beeld te krijgen van de gemiddelde penis beginnen we eerst maar eens in Nederland. We kunnen gerust kijken hoe groot de gemiddelde penis in Afrika is, maar dan schetsen we een verkeerd beeld.

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: De gemiddelde penis lengte in Nederland is 15,87 centimeter. Teleurgesteld? Helemaal niet nodig.

In Nederland hebben we over het algemeen best wel grote piemels. We staan in de Europese top 5 en wereldwijd doen we het ook prima.

Hoewel mannen met een kleine penis vaak jaloers zijn op kerels met grote slurven is dat niet helemaal terecht. Er hangen namelijk genoeg voordelen aan een kleinere of gemiddelde penis ten opzichte van een grote.

Redenen waarom een kleinere penis beter kan zijn:

  • Hoe groter de penis, hoe groter de kans op vreemdgaan is. Uit onderzoek blijkt dat vrouwen vaker vreemd gaan als hun partner een grote penis heeft. Tijdens de seks ervaren ze pijn, om deze reden gaan ze op zoek naar een man met een kleiner exemplaar voor fijnere seks.
  • Jonah Falcon. Deze man beweert de grootste penis ter wereld te hebben. Slap is zijn penis maar liefst 22 centimeter. Dagelijks ervaart hij verschillende problemen. Zo werd hij uit de rij gehaald bij de security op het vliegveld. Ze dachten dat hij iets had verstopt, nou je kan wel raden wat ze vonden..

2. Gemiddelde penis lengte wereldwijd

Om in kaart te brengen wat mannen wereldwijd in hun broek hebben hangen zijn er verschillende onderzoeken gedaan.

De penis van honderden mannen uit verschillende landen en werelddelen zijn opgemeten om zo tot een wereldwijd gemiddelde te komen.

De gemiddelde slappe penis is 9,16 centimeter, terwijl de stijve penis ongeveer groeit tot 13,12 centimeter. Hier in Nederland zitten we daar dus een heel stuk boven.

Uit de uitkomsten van dit onderzoek blijkt dat de meeste penissen normaal zijn, een klein percentage zit er flink boven of onder.

Aangezien we toch met getallen bezig zijn ben je vast benieuwd wie de grootste pikken hebben. Mannen in Congo lopen over het algemeen met een slurf van 18,03 centimeter rond.

In Noord-Korea hebben ze het iets slechter getroffen, een stijve penis is daar gemiddeld 9,65 centimeter.

Waarschijnlijk is jouw penis dus gemiddeld of zelfs bovengemiddeld, in Nederland hebben we weinig te klagen.

Tip: Toch niet tevreden? Dan zijn er altijd nog manieren om je penis groter te maken.

3. De grootste penis ter wereld

Wil je het echt weten? Oke, hou je vast. De grootste penis ter wereld is bijna een halve meter lang.

Roberto Esquivel Cabrere heeft een penis van 18.9 inches, omgerekend 48 centimeter. De 54-jarige man uit Mexico hoopt hiermee dat zijn penis in the Guinness book of Records komt.

De man is erg trots op zijn penis, maar ervaart wel veel problemen in zijn dagelijks leven en zijn penis lengte wordt zelfs als handicap erkend. Door de lengte van zijn penis is seks niet mogelijk.

grootste penis ter wereld
Foto credits: Barcroft Media

Hoewel zijn penis erg lang is zeggen dokters dat het vooral voorhuid is. Roberto begon namelijk al op jongere leeftijd met het vergroten van zijn penis.

De kleine gewichten aan zijn penis te hangen begon zijn penis uit te rekken wat kleine scheurtjes in het weefsel maakte. Net als bij spiergroei herstelde deze scheurtjes zich en werd zijn penis beetje bij beetje steeds groter.

De man overweegt nu om de porno in te gaan, veel succes dames…

De gemiddelde penis lengte is dus in elk land en continent anders. Hoewel we altijd alles vergelijken is dat voor de penis echt niet nodig. Of je penis nu klein, groot of gemiddeld is, probeer je vriend te accepteren, je hebt er maar 1!