Een vinger vibrator gebruiken voor beginners

Vingeren is voor de meeste vrouwen een goede manier om tot een heerlijk hoogtepunt te komen, keer op keer! Je partner of jijzelf kan daarvoor de vingers gebruiken. Maar wist je dat je ook een vinger vibrator om je vinger kan wikkelen? Op die manier kun je de G-spot stimuleren als nooit tevoren. Vinger vibrators, ook wel vinger speeltjes genoemd, kunnen zowel vaginaal als anaal worden gebruikt. Zou je meer willen weten over vingeren en de vinger vibrator? Lees dan verder!  

1) Wat is een vinger vibrator? 

Een vinger vibrator is een unieke vibrator die handig op de vinger kan worden geplaatst. Een vinger vibrator komt in veel verschillende soorten en maten. Je kunt een vinger vibrator zowel anaal als vaginaal gebruik voor ultiem genot. Een anaal vinger vibrator wijkt qua design vaak af van een vaginale variant. Beide passen in ieder geval goed om een vinger en kunnen vibreren voor extra genot. Zeker als de G-spot of de clitoris wordt gestimuleerd, is een heerlijk orgasme niet weg te denken. Een vinger vibrator is bovendien zeer intiem te gebruiken en dat is waar de kracht ligt.  

vinger vibrator

2) Praktische tips 

Is het de eerste keer dat je jij je partner gaat vingeren of ben je op zoek naar wat praktische tips om je vinger game te verbeteren? Het begint met het goed luisteren naar je partner. Op die manier komen jullie erachter wat werkt en wat niet! Gebruik in ieder geval de volgende tips:  

  1. Maak je partner opgewonden door bijvoorbeeld haar buik, billen, dijen of benen te strelen. Als je dan langzaam je vingers verplaatst naar haar vagina, dan zul je snel een signaal krijgen of je door kan gaan. 
  2. Geeft ze het groene licht? Zorg er dan in ieder geval voor dat je vingers goed nat zijn. In de meeste gevallen zorgt het lichte voorspel ervoor dat zij al nat is. Je kunt eventueel ook gebruik maken van speeksel of glijmiddel.  
  3. Ga vooral niet gelijk voor de clitoris! Dit is namelijk het meest gevoelige deel van de vagina. Probeer allereerst het gebied eromheen te bevredigen met je vingers.  
  4. Raakt ze nog meer opgewonden? Dan kun je proberen zachtjes over de clitoris te gaan. Hoe hard, zacht of snel dat moet gaan, kun je het beste vragen aan je partner. 
  5. Wil je een stapje verder gaan? Dan kun je met je vinger gaan penetreren. Je kunt  dan het beste eerst een vingerkootje gebruiken. Vraag vooral of ze het lekker vindt! 

Met deze praktische tips kun je bijna niet fout vingeren. Een laatste goede tip die we je graag willen meegeven is zelfontdekking. Door masturbatie kom je er precies achter wat je lekker vindt en wat niet. Je kunt er dan makkelijker over praten met je partner. Als je graag een nieuwe dimensie op vinger gebied zoekt, dan is de vinger vibrator wellicht dé uitvinding.  

3) Hoe gebruik je een vinger vibrator? 

Als je op zoek bent naar extra genot in de slaapkamer (of ergens anders), dan is de vinger vibrator een fijn en zeer toegankelijk speeltje om te gebruiken. Ideaal om te gebruiken voor voorspel, maar ook voor tussendoor. Ook als je regelmatig masturbeert, kan een vinger vibrator een nieuwe dimensie geven. Zorg er in ieder geval voor dat het speeltje dat je gaat gebruiken schoon is. Dit kun je doen door gebruik te maken van een speciale toycleaner of water met een milde zeep. Lees ook altijd de productomschrijving voor extra informatie omtrent gebruik of onderhoud.  

Het wordt bovendien aangeraden om niet meteen het speeltje te gebruiken. Test het bijvoorbeeld eerst op de huid, dan heb je gelijk een indicatie. Voelt het goed en ben jij of je partner klaar om het te gebruiken? Dan kun je een geweldige vinger sessie starten. De orgasmes die je met een vinger vibrator kunt bereiken zijn ongekend. Dit komt door de vibratie en de intimiteit van het speeltje.  

Wanneer je klaar bent om het speeltje te gebruiken schuif je deze om de hand. Zet de bullet of het vibrerende onderwerp aan, en begin rustig met vingeren. Sommige van deze hand vibrators zijn alleen voor uitwendige stimulatie voor de clitoris, maar het kan ook zo zijn dat er twee uiteindes aan zitten. Ééntje om de vagina en G-spot mee te stimuleren, en de andere voor de clitoris.

4) Waarom kiezen voor een vinger vibrator? 

Een vinger vibrator kan zorgen voor extra genot tijdens vingeren. Vingeren kun je uiteraard zelf doen, maar je kunt het ook laten doen door je partner. Het vibreren van het speeltje geeft een extra dimensie! De vinger vibrator is eenvoudig te gebruiken omdat het zo ontworpen is, zodat het makkelijk past om de vinger. 

De meeste mensen zullen het speeltje gebruiken voor een meer intieme vorm van voorspel. Het speeltje kan tijdens seks ook zorgen voor een intensievere seksuele beleving. Een vinger vibrator is namelijk zeer goed in het stimuleren van de G-spot. Het stimuleren van de G-spot zorgt namelijk voor een zeer intens orgasme! Houd je partner of jijzelf van anaal vingeren? Dat is vele gevallen mogelijk met een vinger vibrator. Lees voor de zekerheid altijd de productomschrijving. 

5) Verschillende varianten 

Er zijn tegenwoordig veel vinger vibrator varianten te vinden op de markt. De ene nog unieker dan de ander, maar in principe is de werking hetzelfde. Het verschil zit hem voornamelijk in materiaalgebruik, vorm en of het bestemd is voor vaginale, anale of stimulatie voor beide.  

5.1) Materialen

De meeste vinger vibrators worden gemaakt van zacht siliconen. Dit materiaal is zeer huidvriendelijk en zacht. Ook kun je dit materiaal goed vergelijken met de huid zelf. Dit zorgt dus voor een natuurlijk gevoel. Sommige varianten maken ook gebruik van ABS plastic voor de bullet. 

5.2) Verschillende vormen 

De vinger vibrators komen in verschillende vormen en dat is niet voor niets. Een vinger vibrator zou een zo comfortabel mogelijk gevoel moeten geven, met maximaal stimulatie van de G-spot of clitoris. De vorm bepaald in grote mate hoeveel stimulatie er kan worden gegeven.  

5.3) Externe stimulatie 

Je hebt ook varianten die uitsluitend kunnen zorgen voor externe stimulatie. Denk daarbij aan de nek, tepels, dijen, clitoris, testikels of de penis. In de meeste gevallen zal deze variant worden gebruikt voor voorspel. Door de krachtige vibratie kun je maximale stimulatie verwachten bij de erogene zones!  

6) Een intens orgasme bereiken met een vinger vibrator 

Als je op zoek bent naar een intens orgasme, dan is de vinger vibrator ongetwijfeld een goed hulpmiddel om dit te bereiken. Door de vibratie en de vorm kun je met sommige varianten zowel de clitoris als de G-spot (of tegelijk) stimuleren. Dat zorgt voor extra genot voor jezelf of je partner. De vinger vibrators komen in veel verschillende vormen en maten. Wil je weten hoe intens je orgasme kan zijn door gebruik te maken van een vinger vibrator? Start dan met een beginner vinger vibrator! 

7) De beste vinger vibrator voor beginners

Ben je op zoek naar een beginner vinger vibrator om op je zelf te proberen of bij je partner? Dan raden we de vinger vibrator van EasyToys aan. Dit is een zeer populaire en eenvoudig te gebruiken vinger vibrator. Dankzij het flexibele siliconen blijft de vinger vibo goed om de vinger zetten. Met een druk op de knop zet je de vibratie aan voor extra genot. Na gebruik kun je het speeltje makkelijk schoonmaken met een toycleaner of lauwwarm water met een milde zeep.  

Geen vinger vibrator, maar wel op zoek naar een soortgelijk speeltje? Bekijk hier onze lijst van de beste vibrators.

8) Heb ik een vibrator nodig tijdens het vingeren?

Vingeren is een vorm van masturberen of bevredigen van de vagina. Dit doen vrouwen door middel van wrijvende bewegingen van hun hand of vingers over de clitoris. Door deze bevrediging kan een orgasme bereikt worden. Je kunt dit zelf doen, maar je kan het ook overlaten aan je partner. Uiteraard is vingeren vaak een spel van aftasten. Wat vind je partner lekker en wat niet? Zeker als je gebruik gaat maken van een vinger vibo, is aftasten belangrijk.

Een vibrator is zeker niet nodig om een orgasme te bereiken, maar het kan zeker helpen. Voor veel vrouwen is alleen het gebruik van hun handen vaak niet genoeg. Hetzelfde geldt voor interne stimulatie. Veel vrouwen bereiken geen orgasme door alleen penetratie, externe stimulatie van de clitoris zorgt vaak wél voor dat moment.

Een vibrator, in welke vorm dan ook, kan erg goed helpen bij het stimuleren van de clitoris. De vibratie stimuleren de clit op een manier waardoor je sneller een hoogtepunt bereikt.