Vibrerend ei: de underdog van de seksspeeltjes

Met deze toy kun je altijd je ei kwijt. Het vibrerend ei is een van de bekendste speeltjes, maar krijgt nog niet altijd de aandacht die het verdient. De speeltjes zijn op afstand te besturen (zelfs met smartphones), maken geen geluid én bieden een unieke vorm van inwendige stimulatie. Lees hieronder wat je allemaal met dit speeltje kan én welke mijn persoonlijke favoriet is.

1) Wat is een vibrerend ei?

Een vibrerend ei is een klein, zacht, eivormig speeltje die inwendig (vaginaal) gedragen wordt. Het speeltje is te bedienen met een afstandsbediening óf met je smartphone. Het speeltje stimuleert de gevoelige vaginale wanden en je G-spot. Je geniet hierdoor van het ‘volle’ gevoel dat je krijgt van het speeltje. Daarnaast kun je het speeltje handsfree bedienen waardoor je ook je clitoris kunt stimuleren.

vibrerend ei

2) Redenen om deze toy te kopen

Waar moet ik beginnen? Er zijn een hoop redenen om dit speeltje te kopen. Ik zal het kort houden en som ze eventjes voor je op:

  • Voor iedereen. Beginner of expert, hoeveel ervaring je hebt met toys maakt niet uit. Het vibrerende eitje is voor iedereen een spannend speeltje.
  • Gemak. Je kunt het speeltje inbrengen en vervolgens direct genieten. Je zet je favoriete vibratie aan en kunt zonder handen de stimulatie ervaren. Ook kun je de eitjes vaak via je telefoon bedienen!
  • Betaalbaar. Het zijn echt betaalbare speeltjes waardoor ze voor iedereen te gebruiken zijn

Ook voor mannen

Het zijn daarnaast niet alleen de vrouwen die baat kunnen hebben bij het gebruik van een vibrerend eitje. Mannen kunnen er ook plezier aan beleven, omdat het ei de testikels of de penis kan stimuleren. Dit maakt het een fantastisch speeltje voor koppels, omdat het beide partners een hoop plezier geeft!

Discreet

Bovendien staan de sex eitjes erom bekend dat ze erg stil zijn, waardoor ze veel discreter zijn. Als je het eitje in een publieke ruimte gebruikt zal niemand het horen. Daarnaast zijn ze vaak waterdicht waardoor privé momentjes onder de douche ook prima kunnen!

3) De 3 beste vibrerende eitjes

Om je een eitje (ha-ha) op weg te helpen heb ik mijn 3 favoriete tril eitjes uitgekozen. Deze speeltjes moeten echt in jouw nachtkastje liggen:

3.1) EasyToys vibro ei

vibrerend eitje easytoys

Dit vibrererend ei komt uit de collectie van EasyToys zelf. Dit vibro ei lijkt ook echt op een ei. Vibrerende eitjes hebben namelijk allerlei vormen, maar de meeste lijken niet echt op een ei. Maar goed, dat terzijde.

Dit eitje is gemaakt van zacht ABS materiaal en komt met een draadloze afstandsbediening. Deze heeft een bereik van +/- 20 meter, dus ook met deze toy kun je in het openbaar spelen met je partner (of jezelf natuurlijk).

Doordat het speeltje waterproof is kun je het vibrerend ei op allerlei plekken gebruiken. Hierdoor is deze ook nog eens makkelijk af te spoelen, geen lange schoonmaak beurten dus, maar gewoon even onder de kraan houden.

Dit speeltje kun je daarnaast ook gebruiken met glijmiddel op zowel siliconen- als waterbasis. Op zoek naar een speeltje dat prima werkt, maar wel wat goedkoper is dan de Lush 2? Dan is dit vibrerend ei een prima oplossing!

Verkrijgbaar in de kleuren zwart, roze, groen en paars.

3.2) Lovense Lush 2 – Vibrerend ei met app

Lovense Lush 2 vibrerend ei

Ik heb het al vaker gezegd, maar dit is en blijft een van mijn favoriete speeltjes. Lovense is een bedrijf die qua hun technologie echt ver voorop loopt ten opzichten van de concurrentie, en dat merk je. Er is namelijk niks op de markt zoals de Lovense Lush 2.

Het speeltje is krachtig, waterdicht, comfortabel én heeft onwijs veel coole functies. Die functies beginnen eigenlijk allemaal met de app. Dit vibrerende ei heeft namelijk een app. Wat deze app kan? Nou uh, eigenlijk alles.

Ten eerste kun je het speeltje volledig besturen met je smartphone. Je hoeft dus niet te klooien tijdens het masturberen. Je kunt het speeltje namelijk harder of zachter zetten met één klik op je telefoon.

Wat je nog meer kunt doen met de app?

  • De toy synchroniseren met je muziek. Yep, je leest het goed. Je kan het ei laten trillen op de maat van je favoriete nummers. Zet je favoriete Spotify lijstje op en enjoy.
  • Eigen vibratie patronen maken. Je kunt zelf vibratie patronen samenstellen. Je hoeft dus niet te kiezen uit die 7 saaie standjes die je bij vibrators meestal hebt. Jij kiest zelf hoe het eitje trilt.
  • Vanaf overal te besturen. Of je partner nu in Australië zit of een paar straten verderop woont, met de app kun je de controle uit handen geven. Waar die persoon ook is.

Meer weten over dit speeltje? Check hier mijn review van de Lovense Lush 2.

3.3) Teazers Gerribeld Vibrerend ei

Hoewel de meeste eitjes vaak glad en rond zijn, ben ik juist fan van dit speeltje door de geribbelde structuur. Over het gehele ei zitten groten ribbels en op het uiteinde ook wat kleine nopjes voor extra stimulatie.

Het speeltje komt met een afstandsbediening en is dus ook draadloos (tot wel 20 meter). Dat kleine uiteinde is er zodat je het ei ook gemakkelijk weer kunt verwijderen.

Daarnaast kun je het kapje van dat uiteinde eraf schroeven en het ei daar vervolgens mee opladen. Ik heb gemerkt dat het speeltje ongeveer 60 tot 75 minuten mee gaat wanneer deze volledig is opgeladen.

Er staat dat het vibrerend ei 10 standen heeft, dit klopt, maar heeft wel wat extra toelichting nodig. Je hebt in totaal namelijk 4 snelheden en 6 bijbehorende vibratie patronen.

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk hier het hele assortiment van vibrerende eitjes

4) Zo gebruik je een vibrerend ei

Het vibrerend ei is net wat anders dan de doorsnee seks toy. Denk hierbij aan een vibrator of dildo. Je stimuleert hier vaak de clitoris en de G-spot mee. Met het eitje doe je dit ook, maar net even wat anders.

Het ei breng je namelijk inwendig in. Waar je met een vibrator zelf op zoek gaat naar de juiste plekjes kun je het ei inwendig inbrengen. Deze blijft vervolgens prima op zijn plek zitten en met de afstandsbediening kun je de vibraties en patronen bepalen.

Zet het ei op een rustig standje en kijk hoe dat voelt. Je kunt het vibrerende eitje vervolgens nog tegen de juiste plekjes aanduwen of verplaatsen. De stimulatie zorgt ervaar dat je vagina wanden en G-spot de juiste stimulatie krijgen.

Je zult merken dat het net even wat anders voelt. Het ei geeft je namelijk een ‘vullend’ gevoel. Een van de redenen waarom dit speeltje juist zo populair is!

5) 6 creatieve manieren om je vibratie ei te gebruiken

Er zijn zo veel manieren om met het vibratie eitje te spelen. Hoe meer fantasie, hoe beter 😉

1. Openbaar plezier. Dankzij zijn kleine formaat, zijn vibrerende eitjes fantastische speeltjes voor vrouwen om mee te nemen. Draag het speeltje bijvoorbeeld tijdens het shoppen of geef de controle aan je partner tijdens een etentje. Ik heb geen idee of de obers ooit door hebben wat er aan de hand is, maar het maakt uit eten gaan altijd dubbel zo leuk.

2. Verdubbel het plezier. Wie zegt dat je maar één speeltje tegelijk kunt gebruiken? Je clitoris heeft stimulaties nodig, maar vergeet je vagina, anus, tepels en alle andere erogene zones niet.

3. De badkamer verkennen. Koop een waterdicht eitjes en je zult in staat zijn om een ander niveau van plezier te ervaren. Het is een heel andere sensatie als de vibratie onder water werkt. Ook kun je het speeltje meenemen in de douche.

4. Paar spelen op elke afstand. Voor degenen onder jullie die in een lange-afstandsrelatie hebben, maar de intimiteit niet willen stoppen vanwege de afstand. Ga voor een op afstand bestuurbaar ei zoals hierboven. Zowel jij als je partner kunnen de vibratie bedienen via een app. Zet het speeltjes op je clitoris en laat je partner je verrassen met onverwachte vibraties.

5. Hands free! Wie wil er nou geen orgasme terwijl je languit op bed ligt? Ga op bed liggen, stop je eitje in je ondergoed en geniet gewoon.

Laat je lichaam zoveel mogelijk genot voelen en druk het vibrerende ei alleen op het einde tegen het gevoeligste punt van je clitoris. Het proces is een zoete lijdensweg, maar het orgasme kan echt intens zijn dankzij de opbouw!

6. Multi functionaliteit. Heb je wat pijnlijke spieren in je nek en schouder? Je kunt een ei op je spieren drukken en de vibratie zal de spieren losmaken. Het werkt super goed met je nek en andere gevoelige plekjes.

En? Wat denk je? Is het vibrerende ei iets voor jou? Ik ben in ieder geval fan. Het speeltje heeft wat unieks en het vullende gevoel is heel fijn voor de variatie. Zeker het overwegen waard dus!