5 tips om de penis groter te maken

Voor duizenden jaren proberen mannen het geheim te achterhalen van een grotere penis. Een grote penis wordt geassocieerd met mannelijkheid en vruchtbaarheid. Over de jaren heen hebben mannen veel verschillende methodes geprobeerd om hun penis groter te maken.

grotere penis krijgen

In de huidige maatschappij blijven veel mannen de druk voelen voor een grotere penis, dit kan leiden tot schaamte of stress. Veel mannen met een normale formaat beginnen daarom te twijfelen aan hun grote en gaan opzoek naar manieren om hun penis groter te maken.

Ik heb het internet afgezocht op zoek naar de beste manieren en tips om je penis groter te maken.

1) De penis groter maken met ‘hulp’

Even snel op google zoeken en je krijgt een hele lijst van manieren om je penis groter te maken. Maar werken ze ook echt? Zijn ze veilig? Ik heb wat onderzoek gedaan om je de opties te geven die je echt zullen helpen om een grotere penis te krijgen.

1.1) Penis vergrotende pillen

Bij pillen denk je al snel aan die foute advertenties die je altijd voorbij ziet komen op pornosites. Mede door dit soort goedkope troep hebben deze pillen een slechte reputatie.

Het is nog niet bewezen dat pillen daadwerkelijk werken en de penis vergroten. Daarentegen zijn er wel veel mensen lovend over dit soort pillen.

De laatste tijd hoor ik steeds meer positieve dingen over de XXL pillen die bij Easytoys worden verkocht. Gebruikers zijn erg tevreden over het product en geven aan dat de penis voller en dikker wordt.

Naast het vergroten van de penis geven de gebruikers aan dat ze ook een fijnere zaadlozing ervaren, altijd mooi meegenomen.

Ik raad je niet aan om zomaar bij een random partij wat te kopen, deze pillen zijn vaak onveilig en worden door onbetrouwbare partijen verkocht. Deze XXL pillen worden alleen van plantextracten gemaakt en hebben daardoor geen negatieve bijwerkingen. Daarnaast worden deze pillen door meer dan 80 mensen aanbevolen en kan je er van uit gaan dat deze 100% veilig zijn.

Wat betreft de werking, daar verschillen de meningen over. Er is geen wetenschappelijk bewijs dat dit soort supplementen je echt werken.

Penis groter maken pillen

1.2) Penis vergrotende crème

Naast pillen voor een grotere penis zijn er ook zalfjes of crèmes. Crèmes hebben in principe hetzelfde imago als de pillen, niks is bewezen en je ziet veel onbetrouwbare advertenties voorbijkomen.

De crème van Golden Erect daar in tegen heeft veel positieve reviews. Het is een merk gespecialiseerd in het vergroten van de penis door middel van veilige supplementen. Ze hebben dus ook pillen voor het vergroten van je penis en voor het verkrijgen van een erectie.

Deze penis vergrotende crème masseer je dagelijks in. De crème verzorgd het weefsel van de penis door een goede doorbloeding. Door de betere doorbloeding zal de penis voller in volume worden. De crème ruikt daarnaast ook erg lekker en verzorgd de huid van de penis.

Penis vergrotende creme

1.3) Penis verlengende oefeningen: Jelken / Jelqing

Jelken is een penis oefening. Hierbij masseer je het penis weefsel, en masseer je bloed van de onderkant naar de eikel toe, hierdoor creëer je micro scheurtjes die meer gezwollen worden wanneer ze genezen.

Dit zou je penis langer en voller moeten maken, maar werkt het ook echt? Dit is wat je moet weten over jelken:

Het hele ding bij jelken is dat je je penis groter kan maken. Het gaat om 3 specifieke dingen die verbeteren door jelken:

 • De omtrek van de penis wordt groter
 • De lengte van de penis wordt groter
 • Je hebt langere en vollere erecties

Klinkt best interessant toch? Hoe moet je jelken vraag je je waarschijnlijk nu af.

6 simpele stappen om te jelken:

 • Maak met je wijsvinger en duim een O-vorm, net als het OK teken.
 • Plaats de O-vorm aan de basis van je penis.
 • Maak de O strakker totdat er een milde druk op de schacht komt.
 • Beweeg je vinger en duim langzaam naar de eikel van je penis. Ze minder druk als het pijn doet.
 • Haal nu de druk ervan af. Van beneden naar boven moet ongeveer 5 seconden duren.
 • Doe dit één keer per dag voor ongeveer een kwartier.

Overweeg om glijmiddel te gebruiken als de huid van je penis snel geïrriteerd raakt.

Hoe snel je resultaten ziet hangt af van het correct uitvoeren van de oefening en hoe vaak je het doet. Er is geen duidelijk onderzoek dat aantoont wanneer je resultaten moet zien dus probeer het voor jezelf uit.

1.4) Penis pomp

Penis pompen worden vaak gebruikt voor de behandeling van erectiestoornissen omdat ze bloed in de penis zuigen. Hierdoor krijg je een erectie.

De penis pomp wordt steeds populairder en is een goed alternatief als je een grotere en vollere erectie wil.

Lees tip: Hoe werkt een penispomp?

Een penis pomp kan de illusie van een grotere penis creëren, maar de resultaten zijn maar tijdelijk en zal de penis op lange termijn niet groter maken.

2) Natuurlijke manieren om de penis groter te laten lijken

Hoewel veel van de bovenstaande methodes voor penisvergroting kunnen zorgen, zijn er ook manieren die je kunt toepassen om de penis groter te laten lijken.

De volgende methodes zijn niet om je penis groter te maken, maar laten je penis wel groter lijken.

2.1) Afvallen

Voor mannen die niet tevreden zijn met de grootte van hun penis, raden artsen aan dat ze gewicht verliezen.

Hoewel je penis niet echt groter wordt, kan het verliezen van je gewicht het vet rond het schaambeen verminderen, waardoor je meer van de penis gaat zien.

In sommige gevallen is het voorgekomen dat mensen 10 kilo waren afgevallen, dit resulteerde in een betere zichtbaarheid waardoor je 1 a 2 centimeter extra zag van de penis.  

Het is ook zo dat overgewicht 1/3 van je penis verbergt. Daarnaast is het nooit slecht om af te vallen, door gezonder te leven verbeter je hoe dan ook je seksleven!

2.2) Schaamhaar scheren

Schaamhaar verzorging bij mannen is de afgelopen jaren flink toegenomen. Uit onderzoeken blijkt dat 50% van de mannen regelmatig hun schaamhaar verzorgt.

Mannen verzorgen hun schaamhaar voor veel verschillende redenen, zoals hygiëne, betere orale seks en overal een betere look.

penis groter maken

Het trimmen van schaamhaar, vooral rond de basis van de penis, kan je penis groter laten lijken. Als jij je schaamhaar lang laat groeien dan kun je de basis van je penis bedekken. Dit kan je penis een stuk kleiner laten lijken.

Als je graag schaamhaar hebt is dat geen probleem, maar denk er eens aan om het te trimmen. Als je in de spiegel kijkt zul je een verschil zien, ook al is dit minimaal, elke kleine beetjes helpen. Lees hier alles over het trimmen, waxen of scheren van je schaamhaar.

3) Medische oplossingen

Als je bovenstaande methodes hebt geprobeerd en niks heeft gewerkt, zijn er altijd nog de extremere varianten. Je denkt dan vaak aan penis vergroting voor het groter maken van de penis. Medische ingrepen zijn echter geen grapje en moeten besproken worden met een arts, vraag je af, is dit wil echt nodig?

3.1) Penis injecties met hyaluron zuur

Een injectie optie om te overwegen voor het vergroten van je penis is de hyaluronzuur injecties. Uit een studie blijkt dat patiënten een verandering zagen in de grote van de penis. De lengte varieerde per patiënt maar lag zo tussen de 1,7 en 3,5 cm. Daarnaast hadden de patiënten geen last van complicaties of negatieve bijwerking. Aangezien dit natuurlijk uitstekende resultaten zijn, is er meer onderzoek nodig om deze injecties volledig veilig te verklaren.

3.2) Penis vergroting

Voor mannen die geen andere optie hebben, kunnen altijd nog kiezen om met een medische ingreep de penis te vergroten in de lengte of omtrek. Mannelijke genitale corrigerende chirurgie wordt steeds populairder, maar er is niet veel informatie over, ook zijn er weinig bestanden van ingrepen. Hoewel de chirurgie steeds populairder wordt, is het over het algemeen alleen aan te bevelen in het geval van een micropenis. Een te grote penis is natuurlijk ook niet handig, en kan in het ergste geval een gebroken penis opleveren.

Hopelijk heb je wat gehad aan deze tips om je penis groter te maken en laat je die penisvergroting achterwegen.

2 gedachten over “5 tips om de penis groter te maken”

 1. Wist je dat je met natuurlijke kruidenkruiden een goede penisvergroting kunt krijgen zonder een zijinfectie en met kruidenkruiden je een snelle ejaculatie kunt genezen, toen ik contact opnam met Dr. Sacre voor hulp, dacht ik eraan om een ​​operatie te ondergaan voor penisvergroting omdat mijn vrouw klaagde dat ik een kleine lul heb nadat ik contact heb opgenomen met Dr Sacre hij bereidde kruidenkruid voor, en het werkt als een wonder dat ik een lange lul heb en ik blijf langer als ik seks heb met mijn vrouw, ze houdt van me nu en vandaag zijn we allebei blij dat je ook kunt u kruidenkruiden krijgen. U kunt hem schrijven op WhatsApp-nummer + 2349076034359 of hem een ​​e-mail sturen voor meer informatie over Sacretempleofpower@gmail.com hoe u uw kruidengeneesmiddel kunt krijgen

  Getuige: de heer Mathias

 2. In welk land is deze firma gelegen en welke is de gangbare taal? Hoe betrouwbaar zijn jullie kruidengeneesmiddelen en met welke prijsklasse moet ik rekening houden?

Reacties zijn gesloten.