Tepelplakkers: de 3 beste soorten 

Tepelplakkers heb je in allerlei soorten en maten. Tepelstickers worden om verschillende redenen gebruikt. Je kunt huidkleurige tepelbedekkers gebruiken om je tepels mee af te dekken als je geen beha onder je shirt of trui draagt. Daarnaast zijn er ook tepelstickers met een spannende uitstraling voor in de slaapkamer. Wij leggen je uit welke soorten tepelplakkers er zijn en waarom het leuk is om ze een keer uit te proberen! 

1) Wat maakt tepelplakkers zo leuk? 

Wat tepelplakkers zijn hoeven we je niet uit te leggen, het zijn plakkers die je… plakt op je tepels. Tepelstickers hebben hetzelfde effect als sexy lingerie. Je geeft jezelf niet volledig bloot, waardoor je spanning kunt opbouwen. Ondertussen geef je wel voldoende bloot om je partner opgewonden te maken.

Zijn jij en je partner op zoek naar leuke manieren om de seks spannender te maken? Dan is het zeker geen slecht idee om ook eens tepelstickers uit te proberen! Wacht je jouw partner op met sexy lingerie in combinatie met tepelplakkers, dan zal hij of zij aangenaam verrast zijn! 

Tepelstickers plak je dan wel op je tepels, maar zijn in essentie niet per se seksspeeltjes voor nipple play. In die categorie moet je denken aan tepelzuigers of tepelklemmen. Deze attributen zijn populair in de BDSM wereld, maar zijn ook zeker de moeite waard om eens te proberen wanneer je van nipple play houdt.

2) Welk soort tepelplakkers zijn het leukst om te dragen? 

Welk type tepelstickers je het best kunt dragen is afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeuren, en die van je partner natuurlijk. Daarnaast kun je ervoor kiezen om de stickers te kiezen op basis van de outfit die je wilt dragen. Kies je voor tepelstickers in een leuke vorm of kies je voor stickers met opvallende kwastjes? Wij vertellen je meer over de verschillende mogelijkheden! 

1. Tepelplakkers in ster- of hartvorm 

Ben je op zoek naar tepelplakkers in een leuke vorm? Dan kun je voor stickers met een ster- of hart vorm kiezen. Dit soort stickers zijn speciaal gemaakt om jou een sexy look te geven! De stickers in ster- of hart vorm zijn leuk om te combineren met een spannende lingerieset met open cups. 

tepelplakkers

Wil je tepelplakkers in de vorm van een hart? Bekijk dan bijvoorbeeld eens deze heart tepelstickers van EasyToys. Deze tepelstickers worden per 3 paar verpakt, zodat je meerdere avonden plezier kunt hebben van je aankoop. Deze hartvormige stickers zijn perfect voor vrouwen met grote tepels. De stickers zijn namelijk vrij groot. Dat is wel iets om rekening mee te houden als je zelf een kleinere cupmaat hebt. De hartvormige tepelplakkers zijn zowel in het zwart als in het beige te verkrijgen. 

2. Tepelstickers met kwastjes 

Wil jij dat de ogen van je partner direct naar je borsten afdwalen? Dan zijn tepelstickers met kwastjes een uitstekende keuze! De kwastjes van deze tepelafdekkers vallen over je borsten en trekken meteen de aandacht. Ze zorgen voor een sexy en spannende look. Als je beweegt, schommelen de kwastjes heen-en-weer. Zo worden jouw borsten onweerstaanbaar! Deze stickers zijn leuk om te combineren met een sexy string. 

Lijkt het jou leuk om tepelplakkers met kwastjes te dragen? Dan zijn Steal The Show tepelstickers een uitstekende keuze! Deze tepelplakkers kun je meerdere keren gebruiken. Naast dat deze plakkers van leuke kwastjes voorzien zijn, zijn de stickers afgewerkt met glitters. De stickers zelf hebben een diameter van 5 centimeter, en zijn geschikt voor zowel kleine als grote borsten. De lengte van de plakkers is in totaal 13 centimeter, gemeten vanaf de bovenkant van de sticker tot aan de onderkant van het kwastje. 

3. Tepelplakkers voor rondom je tepels 

De meeste tepelstickers draag je over je tepels, zodat je nog iets aan de verbeelding over kunt laten. Maar wat als je nu juist de nadruk op je tepels wilt leggen? Dan zijn er ook tepelstickers verkrijgbaar die je tepels niet volledig bedekken! Een goed voorbeeld hiervan zijn de Mimi Tepelstickers. Met deze stickers versier je jouw borsten en kun je de tepels mooi accentueren. 

3) Kun je tepelplakkers onder je kleding dragen? 

Ben je van plan om je partner later op de dag te bezoeken? De meeste tepelplakkers kun je prima onder je alledaagse kleding dragen! Zeker de tepelstickers die dicht bij je huidskleur in de buurt komen vallen nauwelijks op. Je kunt deze stickers zelfs zonder beha dragen, omdat ze je helpen om de tepels te verhullen. Erg donkere stickers kunnen onder doorschijnende kleding wél opvallen, dus dat is iets om rekening mee te houden. Ook zijn de tepelplakkers met hangers natuurlijk lastig onder je kleding te dragen, tenzij dat je een dikke trui draagt. 

Je hebt ook tepelbedekkers die speciaal ontworpen zijn om je tepels te verbergen voor als je bijvoorbeeld geen beha draagt. Deze tepelstickers hebben geen sexy vormen, maar zijn vooral praktisch. 

Je kunt tepelplakkers ook goed met een sexy lingeriesetje combineren. Heb je een lingeriesetje met open cups? Dan kun je je tepels bedekken met behulp van deze stickers. Op deze manier kun je jouw look helemaal compleet maken. Het is natuurlijk ook mogelijk om je tepels te verhullen en verder enkel een string te dragen. Zo kun je jouw partner opgewonden maken, zonder dat je meteen alles blootgeeft. 

4) Hoe breng je tepelplakkers aan? 

De meeste tepelplakkers zijn zelfklevend. Andere tepelplakkers kun je aanbrengen met behulp van een huidlijm. De tepelstickers worden meestal inclusief een gebruiksaanwijzing geleverd. Zo weet je precies hoe je de stickers kunt aanbrengen. Als je tepelplakkers voor de eerste keer draagt, kun je ze het best eerst thuis uitproberen. Zo voorkom je ongemakkelijke situaties als de stickers onverhoopt loslaten! Goede tepelstickers zijn na gebruik ook weer makkelijk te verwijderen. 

5) Wat kosten tepelplakkers? 

Tepelstickers heb je in allerlei soorten en maten, zoals je hierboven hebt kunnen lezen. Tepelplakkers zijn een relatief goedkope manier om je seksleven spannender te maken. Over het algemeen betaal je exclusief bezorgkosten niet meer dan € 15 voor één paar stickers, maar ze zijn ook goedkoper te krijgen. Let daarbij wel op de kwaliteit. Herbruikbare stickers zijn vaak duurder in aanschaf dan stickers die voor eenmalig gebruik bedoeld zijn. Ook het materiaal, de kwaliteit en populariteit van de stickers kunnen invloed hebben op de prijs. 

6) Waar kun je tepelstickers kopen?

Tepelstickers kun je het best online bestellen, want hier is het aanbod het grootst. Online vind je tal van verschillende stickers om uit te kiezen. De meeste webshops zullen de stickers discreet verzenden, zodat je niet bang hoeft te zijn dat de postbode of je huisgenoten zien wat je besteld hebt. 

EasyToys heeft een gevarieerd assortiment aan stickers, bekijk zo op je gemakje hier.