Tepelklemmen gebruik je zo

Tepelklemmen klinken een stuk extremer dan dat ze daadwerkelijk zijn. De naam spreekt voor zich. Deze kleine seksspeeltjes worden vaak gebruikt tijdens BDSM om druk te zetten op de tepels.

Voordat je begint met tepelkemmen is het goed om hier even bij stil te staan. Hoe kijk je op dit moment tegen ‘nipple play’ aan? Denk hierbij aan zuigen, likken, trekken, strelen en eventueel zacht bijten. Wanneer je dit al te veel vindt zullen klemmen misschien te pijnlijk voor je zijn.

Laten we eens kijken naar de verschillende soorten klemmen en hoe je deze gebruikt!

1) De juiste tepelklemmen kiezen

Wanneer je op zoek gaat naar je eerst tepelklemmen moet je over 2 dingen nadenken:

  • Hoe groot zijn mijn tepels?
  • Hoeveel druk vind ik prettig?

Op basis van deze 2 factoren zul je veel makkelijker een keuze kunnen maken. Wanneer tepels groter zijn zul je grotere klemmen nodig hebben. Grotere klemmen betekent ook gelijk een betere verdeling van de druk. Wanneer je kleine tepelklemmen hebt zullen deze alle druk op 1 plek focussen.

Welke klemmen je nodig hebt ligt aan je ervaring en persoonlijke voorkeuren. Om je te helpen bij je keuze heb ik 2 verschillende soorten uitgekozen op basis van ervaring.

1.1) Tepelklemmen voor beginners

Voor beginners heb ik onderstaande klemmen uitgekozen. De uiteindes zijn voorzien van een anti-slip laag die zacht aanvoelt. Ook zorgen deze ervoor dat de klem op zijn plek blijft zitten.

Tip: Lees hier alles over BDSM voor beginners.

Je kunt de klemmen zelf verstellen en hebt volledige controle over de druk. Je kunt dus heel zachtjes beginnen en dit langzaam opbouwen. Wanneer je op zoek bent naar tepelklemmen om mee te experimenten kan ik deze persoonlijk aanraden.

tepelklemmen

1.2) Klemmen voor gevorderden

Wanneer je al meer ervaring hebt met BDSM en nipple play kun je kiezen voor wat extremere varianten. Bij beginners zijn de klemmen vaak gefocust op lichte stimulatie die je zelf kunt controleren.

De klemmen voor gevorderden daarentegen zijn vaak van metaal gemaakt en zorgen voor meer druk. Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een halsband met tepelklemmen. Je hebt in deze categorie een stuk meer keus.

De uitgelichte klemmen hieronder zijn geschikt voor de gevorderde BDSM’er onder ons. De druk van deze klemmen is een stuk heftiger, maar wel heel fijn!

tepelklemmen kopen

2) Hoe gebruik je klemmen voor je tepels?

Nu je hopelijk een mooi paar klemmen uit hebt gekozen voor op je tepels is het tijd om te kijken hoe je ze moet gebruiken. Over het algemeen werken de meeste klemmen hetzelfde. Je kunt bijvoorbeeld ergens aan draaien zodat er meer druk op komt.

Hoe je de klemmen gebruikt? Dat spreekt eigenlijk ook wel voor zich. Pak ze er eens bij tijdens het voorspel. Begin rustig en zet de klemmen op de tepels. Een fijn gevoel? Dan kun je ze een tijdje laten zitten.

Na 5 minuten kun je de klemmen iets strakker draaien. Je voert zo weer de druk op en ervaart weer extra stimulatie. Vind je het iets te veel? Dan stel je ze bij en maak je ze weer wat losser.

Het fijne is dat je de klemmen ook zo weer af kunt doen. Wanneer je er klaar mee bent zijn ze dus ook zo opgeborgen.

Sex met tepelklemmen komt vaak voor binnen BDSM. Binnen het voorspel kun je hier goed gebruik van maken. Ben een beetje creatief en kijk hoever jij met je partner kan gaan. Zorg wel altijd voor een safe word. Als je partner wilt dat jij stopt, doe dit dan ook meteen.

Niet alleen tijdens het voorspel, maar ook tijdens de seks kun je de klemmen dragen. Combineer het gebruik van de accessoires met bijvoorbeeld andere BDSM speeltjes zoals een zweepje of handboeien.

Of je nu een man of vrouw bent, hetero of homo, tepelklemmen kunnen voor iedereen een toevoeging zijn in hun seksleven. Ze zijn makkelijk te gebruiken en toegankelijk voor iedereen, je hebt geen ervaring nodig!