Teazers Koppel Vibrator Review

Je gelooft nooit wat de Teazers Pair Vibrator.

Duo seks toys zijn helemaal hot. Deze multifunctionele seksspeeltjes stimuleren beide partners en kunnen op allerlei manieren worden gebruikt in de slaapkamer.

Om jou (en je partner) een beter beeld te geven van deze seksspeeltjes heb ik de Teazers koppel vibrator getest. In deze uitgebreide review duiken we verder in dit speeltje om te kijken wat deze pair vibrator allemaal kan én waarom jij er een moet hebben.

1. Wat is een koppel vibrator?

Een duo of koppel toy is een speeltje die gemaakt is om zowel de vrouw als man te stimuleren. Het speeltje legt echt de focus op stimulatie voor beide partners en wordt vaak gebruikt tijdens seks met penetratie.

Er zijn veel verschillende soorten koppel vibrators, maar uiteindelijk hebben ze allemaal het zelfde doel. Het speeltje wordt ingebracht in de vagina van de vrouw waar deze de G-spot en eventueel nog de clitoris stimuleert. De man penetreert vervolgens de vrouw en kan genieten van de heerlijke trillingen.

Zie hieronder de Teazers Pair Vibrator. Het speeltje is dus voorzien van allerlei snufjes waarmee beiden partners gestimuleerd worden.

teazers pair vibrator

Deze seksspeeltjes voor koppels zijn erg populair op dit moment. Met dit speeltje haal je een echte multifunctionele toy in huis die je alleen of samen kunt gebruiken. Je kunt gewoon heel veel met dit speeltje waardoor het een leuke, maar ook voordelige keuze is.

Ben je al benieuwd? Lees dan snel verder, hieronder zal ik de beste koppel vibrator uitlichten.

2. Teazers Koppel Vibrator Review

Het afgelopen jaar heb ik super veel positieve reviews gelezen over de Teazers pair vibrator. Ondanks deze reviews was ik sceptisch, maar erg benieuwd.

Toen het speeltje voor een geweldige prijs in de aanbieding kwam (op dit moment ook een korting van 46%) besloot ik de toy toch maar aan te schaffen. Spannend!

Een dag later kreeg ik het speeltje en opende ik de doos. Het was niet het speeltje, maar de bijsluiter en instructies die mijn aandacht als eerste trokken. Hier werd namelijk afgebeeld op welke manieren je het speeltje allemaal kunt gebruiken (zie foto).

Teazers koppel vibrator

Na het lezen van de gebruiksaanwijziging begon mijn fantasie ook al flink op hol te slaan. Je haalt niet alleen een vibrator in huis, maar een seks toy waar je zo ongeveer alles mee kan. Van dubbele penetratie, een prostaat vibrator tot aan G-spot stimulatie, met wat creativiteit kom je een heel eind.

3. Zo gebruik je de Teazers Pair Vibrator

Voordat ik wat meer vertel over mijn ervaring met deze toy leg ik je kort uit hoe die werkt.

De Teazers pair vibrator kun je namelijk op onwijs veel manieren gebruiken. Het speeltje is voorzien van maar liefst 3 motoren, 1 in het uiteinde en 2 in de ringen. De ring kan bijvoorbeeld om de penis worden gedragen voor dubbele penetratie.

Daarnaast kun je het uiteinden zowel vaginaal als anaal inbrengen, deze zorgen voor G-spot en P-spot stimulatie. De toy kan dus ook gebruikt worden als anaal vibrator. Het speeltje is gemaakt van zijdezacht siliconen dat fijn aanvoelt op de huid. Daarnaast is die ook volledig waterproof. Neem je nieuwe speeltje dus gewoon mee in de douche.

Tip: Bekijk hier onze lijst van beste vibrators!

Zoals ik al zei kun je de toy op verschillende manieren gebruiken. Je kunt met de ring zowel de tepels als clitoris stimuleren, de toy vaginaal of anaal inbrengen óf je kunt de ring gebruiken als masturbator voor de man.

Deze duo vibrator heeft 7 verschillende vibratiestanden in elke motor. Deze kun je apart bedienen met de drukknopjes op de voorkant. Met de onderste knop zet je de toy aan, wanneer het lampje blijft branden weet je dat het speeltje aanstaat.

Met de meegeleverde oplader kun je de vibrator gemakkelijk opladen via USB.

Teazers vibrator

4. Ervaring

Genoeg geklets, tijd om het speeltje uit te testen.

Na de instructies te hebben gelezen was het duidelijk dat er veel mogelijk was met dit speeltje. Mijn vriendin en ik waren dan ook erg benieuwd wat we van het speeltje zouden vinden tijdens de seks.

Ik moet eerlijk zeggen, toen we het speeltje voor het eerst gebruikten was het een beetje zoeken naar wat we er mee moesten doen. Aangezien het speeltje niet één specifieke functie of doel heeft is, het lastig om een keuze te maken.

We besloten de vibrator te gebruiken tijdens het voorspel. Met de 2 uiteinden van de ring kun je op een rustige manier de clitoris stimuleren vanuit 2 verschillende hoeken. Wij besloten de eerste vibratiestand te gebruiken, ideaal voor het voorspel.

Omdat de ring flexibel is en 2 kanten heeft kun je de vagina en anus tegelijkertijd stimuleren. Zet de ene kant tegen de opening van de vagina en de andere tegen het buitenste gedeelte van de anus.

Aangezien het een duo vibrator is was ik natuurlijk ook benieuwd. Je kunt de penis door de ring steken en wordt gelijk gestimuleerd, ook als de vibraties nog niet aan staan. De binnenkant van de ring is namelijk bedekt met stimulerende nopjes.

Dit sekspeeltje voor koppels komt pas echt tot zijn recht wanneer je deze gebruikt voor dubbele penetratie. Je doet de ring om de penis en penetreert de vrouw vervolgens met je eigen penis. Nu kun je met het uiteinde van de vibrator de anus penetreren.

Op deze manier worden de penis en clitoris gestimuleerd door de trillingen van de ring, en penetreert het uiteinde de anus. Een explosie van genot voor jullie beide dus!

5. De prijs

Normaal gezien kost de Teazers koppel vibrator €79,95. Op dit moment is die echter in de aanbieding! Je krijgt gewoon erg veel voor je geld, dus met deze actieprijs zit je altijd goed.

Het materiaal is goed, het oplaadsysteem werkt prima en het speeltjes is ook nog eens waterdicht. Je kunt het speeltje dus ook mee onder de douche nemen!

De prijs-kwaliteit verhouding krijgt voor mij om deze reden een dikke 9.

6. Cum-clusie: Teazers Koppel Vibrator

Hoewel wij de Teazers pair vibrator pas een paar keer hebben gebruikt zijn we er nog lang niet klaar mee. De veelzijdigheid van de toy is echt top. Elke keer is anders en er valt onwijs veel mee te experimenteren.

Je kunt het speeltje als ‘toevoeging’ gebruiken, of echt laten domineren in de slaapkamer. Als man zijnde geen zin in de toy maar je partner wel? Geen probleem, gebruik de simpele trillingen om de clitoris te stimuleren.

Als vrouw zin in anale seks maar je man niet? Geen probleem, breng de toy zelf anaal in en je man kan je gewoon vaginaal penetreren. Echt alles is mogelijk.

Het enige nadeel aan dit speeltje vond ik het geluid. Als je de hogere vibratiestanden bereikt dan hoor je de trillingen best wel goed.

Al met al kan ik deze koppel vibrator van Teazers zeker aanraden. Elke keer is nieuw en de mogelijkheden zijn eindeloos. Als jullie eens wat nieuws willen proberen dan is dit speeltje een uitstekende toevoeging in de slaapkamer.

De Teazers Koppel Vibrator krijgt daarom van mij een 9.

Koop het speeltje hieronder met korting!