Teazers Koppel Vibrator Review

Je gelooft nooit wat dit speeltje allemaal kan.

Duo seks toys zijn helemaal hot. Deze multifunctionele seksspeeltjes stimuleren beide partners en kunnen op allerlei manieren worden gebruikt in de slaapkamer.

Om jou (en je partner) een beter beeld te geven van deze seksspeeltjes heb ik de Teazers koppel vibrator uitgetest. Ik zal in deze uitgebreide review toelichten wat deze duo vibrator allemaal kan én waarom jij er een moet hebben.

1. Wat zijn duo vibrators en koppel vibrators?

Een duo of koppel toy is een speeltje die gemaakt is om zowel de vrouw als man te stimuleren. Het speeltje legt echt de focus op stimulatie voor beide partners en wordt vaak gebruikt tijdens seks met penetratie.

Er zijn veel verschillende soorten koppel vibrators, maar uiteindelijk hebben ze allemaal het zelfde doel. Het speeltje wordt ingebracht in de vagina van de vrouw waar deze de G-spot en eventueel nog de clitoris stimuleert. De man penetreert vervolgens de vrouw en kan genieten van de heerlijke trillingen.

Deze seksspeeltjes voor koppels zijn erg populair op dit moment. Met dit speeltje haal je een echte multifunctionele toy in huis die je alleen of samen kunt gebruiken. Je kunt gewoon heel veel met dit speeltje waardoor het een leuke, maar ook voordelige keuze is.

Ben je al benieuwd? Lees dan snel verder, hieronder zal ik de beste koppel vibrator uitlichten.

2. Teazers Koppel Vibrator Review

Het afgelopen jaar heb ik super veel positieve reviews gelezen over de Teazers pair vibrator. Ondanks deze reviews was ik sceptisch, maar erg benieuwd.

Toen het speeltje voor een geweldige prijs in de aanbieding kwam (nu voor €49,95 in plaats van €79,95!) besloot ik de toy toch maar aan te schaffen, en wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan.

Een dag later kreeg ik het speeltje en opende ik de doos. Het was niet het speeltje, maar de bijsluiter en instructies die mijn aandacht als eerste trokken. Hier werd namelijk afgebeeld op welke manieren je het speeltje allemaal kunt gebruiken (zie foto).

Teazers koppel vibrator

Nu pas begreep ik waarom deze koppel vibrator zo populair was. Je haalt niet alleen een vibrator in huis, maar een seks toy waar je zo ongeveer alles mee kan. Van dubbele penetratie, een prostaat vibrator tot aan G-spot stimulatie, het kan allemaal.

3. Hoe te gebruiken

Voordat ik je mijn menig geef leg ik je eerst stap voor stap uit hoe je deze vibrator moet gebruiken.  

De Teazers pair vibrator kun je op verschillende manieren gebruiken. Het speeltje is namelijk voorzien van maar liefst 3 motoren, 1 in het uiteinde en 2 in de ring. De ring kan om de penis gedragen worden voor dubbele penetratie.

Daarnaast kun je het uiteinden zowel vaginaal als anaal inbrengen, en zorgen voor G-spot en P-spot stimulatie. Het speeltje is gemaakt van zijdezacht siliconen dat fijn aanvoelt en volledig waterproof is. Het is belangrijk dat je deze toy alleen gebruikt met glijmiddel op waterbasis.

Tip: Kijk hier onze lijst van beste vibrators!

Zoals op de instructies te zien is kun je de toy op verschillende manieren gebruiken. Je kunt met de ring zowel de tepels als clitoris stimuleren, de toy vaginaal of anaal inbrengen of je kunt de ring gebruiken als masturbator voor de man.

Deze duo vibrator heeft 7 verschillende vibratiestanden in elke motor. Deze kun je apart bedienen met de drukknopjes op de voorkant. Met de onderste knop zet je de toy aan, wanneer het lampje blijft branden weet je dat het speeltje aanstaat.

Met de meegeleverde oplader kun je de vibrator gemakkelijk opladen via USB.

Beste koppel vibrator

4. Ervaring

Genoeg gelul, tijd om het speeltje uit te testen.

Na de instructies te hebben gelezen was het duidelijk dat er veel mogelijk was met dit speeltje. Mijn vriendin en ik waren daarom ook erg benieuwd hoe het speeltje daadwerkelijk zou presteren.

Ik moet eerlijk zeggen, toen we het speeltje voor het eerst gebruikten was het een beetje zoeken naar hoe en wat. Aangezien het speeltje niet 1 specifieke functie of doel heeft is het lastig om een keuze te maken.

We besloten de vibrator te gebruiken tijdens het voorspel. Met de 2 uiteinden van de ring kun je op een rustige manier de clitoris stimuleren vanuit 2 verschillende hoeken. Wij besloten de eerste vibratiestand te gebruiken, ideaal voor het voorspel.

Omdat de ring flexibel is en 2 kanten heeft kun je de vagina en anus tegelijkertijd stimuleren. Zet de ene kant tegen de opening van de vagina en de andere tegen het buitenste gedeelte van de anus.

Aangezien het een duo vibrator is was ik natuurlijk ook benieuwd. Je kunt de penis door de ring steken en wordt gelijk gestimuleerd, ook als de vibraties nog niet aan staan. De binnenkant van de ring is namelijk bedekt met stimulerende nopjes.

Dit sekspeeltje voor koppels komt pas echt tot zijn recht wanneer je deze gebruikt voor dubbele penetratie. Je doet de ring om de penis en penetreert de vrouw vervolgens met je eigen penis. Nu kun je met het uiteinde van de vibrator de anus penetreren.

Op deze manier worden de penis en clitoris gestimuleerd door de trillingen van de ring, en penetreert het uiteinde de anus. Een explosie van genot voor jullie beide dus!

5. De prijs

Normaal gezien kost de Teazers koppel vibrator €79,95. Op dit moment is die echter in de aanbieding voor €49,95, dit is ook de prijs waarvoor ik de vibrator heb gekocht.

Je krijgt gewoon erg veel voor je geld, dus met deze actieprijs zit je altijd goed.

Het materiaal is goed, het oplaadsysteem werkt prima en het speeltjes is ook nog eens waterdicht. Je kunt het speeltje dus ook mee onder de douche nemen!

De prijs-kwaliteit verhouding krijgt voor mij om deze reden een dikke 9.

6. Conclusie

Hoewel wij de Teazers pair vibrator pas een paar keer hebben gebruikt zijn we er nog lang niet klaar mee. De veelzijdigheid van de toy is echt top. Elke keer is anders en er valt onwijs veel mee te experimenteren.

Je kunt het speeltje als ‘toevoeging’ gebruiken, of echt laten domineren in de slaapkamer. Als man zijnde geen zin in de toy maar je partner wel? Geen probleem, gebruik de simpele trillingen om de clitoris te stimuleren.

Als vrouw zin in anale seks maar je man niet? Geen probleem, breng de toy zelf anaal in en je man kan je gewoon vaginaal penetreren. Echt alles is mogelijk.

Het enige nadeel aan dit speeltje vond ik het geluid. Als je de hogere vibratiestanden bereikt dan hoor je de trillingen best wel goed.

Al met al kan ik deze koppel vibrator van Teazers zeker aanraden. Elke keer is nieuw en de mogelijkheden zijn eindeloos. Als jullie eens wat nieuws willen proberen dan is dit speeltje een uitstekende toevoeging in de slaapkamer.

De Teazers Koppel Vibrator krijgt daarom van mij een 9.

Koop het speeltje hieronder met korting!

Teazers koppel vibrator review