3 stille vibrators die niemand zal horen

Een luidruchtige vibrator is geen probleem wanneer je lekker op jezelf woont of veel privacy hebt. Je kan je grote vriend op de hardste stand zetten, genieten, en niemand die het zal horen.

Als je echter een huisgenootje hebt, een vervelende klein broertje of een nieuwsgierige moeder die constant je kamer instormt, moet je toch wat anders verzinnen.

Gelukkig leven we in een tijd vol technologie en bestaan er tegenwoordig ook stille vibrators. Deze seksspeeltjes zijn net zo krachtig als hun luidruchtige broertjes, maar wel een stuk stiller. Het ideale speeltje wanneer je niet op jezelf woont!

1. Een stille vibrator kopen

Voordat we naar verschillende seksspeeltjes gaan kijken is het goed om de definitie van een stille vibrator vast te stellen.

Dit seksspeeltje is hetzelfde als een gewone vibrator alleen maakt die weinig tot nauwelijks geluid. Een seksspeeltje is pas ‘stil’ als het geluid niet boven de 50 decibel uit komt.

Wanneer je een speeltje uit gaat kiezen die niemand kan horen is het goed om een aantal opties te overwegen.

Het aanbod is tegenwoordig zo groot dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet.

Vibrators hebben allerlei verschillende vormen, standen en functies, waardoor het kiezen van een goed speeltje vaak wat lastiger is.

Benieuwd naar het gehele aanbod? Bekijk dan onze lijst met de beste vibrators

Om je te helpen bij je keus heb ik 3 stille vibrators uitgekozen die we hieronder kort zullen toelichten.

2. Romp – Beat Vibrator

Deze kleine en handige vibrator is perfect voor iedereen die een seksspeeltje zoekt die makkelijk is op te bergen en weinig geluid maakt.

Het speeltje is fluisterstil, maar beschikt wel over een krachtige motor. Met deze vibrator verlies je dus geen kracht omdat deze stiller is.

stille  vibrator

Als je klaar bent met het speeltje kun je deze vervolgens ook weer makkelijk opbergen door het kleine formaat.

Naast dat deze vibrator ideaal is voor mensen die weinig geluid willen maken, is het ook gewoon een erg goed speeltje.

Dit speeltje van Romp heeft een mooi design en is omhuld met zijdezacht siliconen. De schacht is voorzien van een diamantstructuur, extra stimulatie bij penetratie dus!

De vibraties zijn ook niet mis. Het speeltje is voorzien van 7 vibratiestanden en 4 verschillende vibratiepatronen. Genoeg om urenlang mee te experimenteren dus.

Als je op zoek bent naar een stille budget vibrator dan is dit speeltje van Romp de perfecte match voor jou!

3. Satisfyer 2 Next Generation

Hoewel dit niet de doorsnee vibrator is zoals jij hem waarschijnlijk kent is het een absolute aanrader.

De Satisfyer 2 Next Generation is namelijk een luchtdrukvibrator. Deze nieuwe technologie stimuleert de clitoris door middel van pulserende luchtdrukgolven.

satisfyer 2 next generation

Dit is een gehele nieuwe vorm van stimulatie en is razend populair aan het worden door het verbazingwekkende effect.

Dit speeltje is een aanrader voor elke vrouw die moeite heeft met een orgasme. Door deze compleet nieuwe stimulatie weet je niet wat je overkomt en kom je binnen no-time klaar.

Anyway, genoeg enthousiasme, is dit speeltje ook daadwerkelijk stil?

Yup, het speeltje maakt een brommend geluid wat bijna niet te horen is. Als je naar wat hogere standjes gaat zal het geluid misschien wel iets harder zijn.

Het speeltje beschikt namelijk over 11 verschillende vibratiestanden. Via de knopjes kun je snel en gemakkelijk wisselen tussen standen om comfortabel aan je orgasme te bouwen.

Als we met andere mensen samenwonen is er vaak maar 1 plek waar we echt volledige privacy hebben… juist, de badkamer.

Met dit speeltje kun je zo in het bad of de douche stoppen en een momentje voor jezelf pakken. De luchtdrukvibrator is 100% waterdicht!

En met een prijs van €29,99 kunnen we deze geweldige vibrator eigenlijk in de budget sectie zetten ook al krijg je een hoop luxe voor je geld.

4. We Vibe Tango – Stille mini vibrator

Het beste heb ik voor het laatst bewaard. De We Vibe Tango is namelijk een mini vibrator die door vele wordt omschreven als de krachtigste mini vibrator die er is.

stille mini vibrator

Dit speeltje is voor extern gebruik, je kunt er dus de clitoris, tepels of eikel mee stimuleren. De vagina penetreren kan, maar dit is niet waar het speeltje voor is gemaakt.

Het meest interessante aan dit speeltje is dat deze muisstil is, onwijs krachtig, bijna geen geluid. Door het kleine formaat is dit speeltje ook nog eens super makkelijk op te bergen of mee te nemen in je handtas.

8 verschillende standen en ook nog eens 100% waterdicht, dit speeltje is de beste keuze wanneer je een muisstille vibrator zoekt die ook nog eens voorzien is van veel luxe.

Het speeltje is wat duurder dan de andere 2 maar dan heb je ook wat. Dit is de meeste stille vibrator uit dit lijstje.

5. Masturberen zonder privacy

Je kent het misschien wel, iedereen is thuis maar je hebt onwijs veel zin om te masturberen. Wat moet dat moet, soms moet je een beetje creatief zijn.

  • Onder de dekens. Als je speeltje te veel geluid maakt is het altijd verstandig om deze onder de deken te houden of om er een kussen op te leggen. De deken of het kussen zal het geluid dempen waardoor je huisgenootjes niks zullen merken.
  • Badkamer. Zorg voor een waterdicht speeltje en ga gewoon lekker in bad liggen. Hoe druk het ook is thuis, hier kun je tot rust komen en een momentje voor jezelf pakken zonder dat er iemand binnen kan komen.

Een stille vibrator is het ideale speeltje voor iedereen die met andere mensen woont, maar toch lekker wil masturberen zonder dat zij het merken. Hopelijk zit er iets voor je tussen!