3 stille vibrators die niemand zal horen

Een luidruchtige vibrator is geen probleem wanneer je lekker op jezelf woont of veel privacy hebt. Je kan je grote vriend op de hardste stand zetten, genieten, en niemand die het zal horen.

Als je echter een huisgenootje hebt, een vervelende klein broertje of een nieuwsgierige moeder die constant je kamer instormt, moet je toch wat anders verzinnen.

Gelukkig leven we in een tijd vol technologie en bestaan er tegenwoordig ook stille vibrators. Deze seksspeeltjes zijn net zo krachtig als hun luidruchtige broertjes, maar wel een stuk stiller. Het ideale speeltje wanneer je niet op jezelf woont!

1. Een stille vibrator kopen

Voordat we naar verschillende seksspeeltjes gaan kijken is het goed om de definitie van een stille vibrator vast te stellen.

De stille vibrator is in essentie hetzelfde als een gewone vibrator, alleen maakt deze weinig tot nauwelijks geluid. Een seksspeeltje is pas ‘stil’ als het geluid niet boven de 50 decibel uit komt.

Het overschot van vibrators zit daar vaak wel boven. Bij 50 decibel hebben we het overigens wel vaak over de hoogste stand. De meeste speeltjes hebben tegenwoordig wel 10 standjes, en de kans is klein dat je vaak naar die intensiteit gaat.

Tussen de 50 en 60 decibel komen de fluisterstille vibrators kijken. De kans is heel klein dat iemand anders dit geluid zal horen, al zeker wanneer er een deur tussenzit of je onder de dekens ligt. Een geluidloze vibrator is helaas nog niet op de markt te vinden.

Wanneer je een speeltje uit gaat kiezen die niemand kan horen is het goed om een aantal opties te overwegen. Het aanbod is tegenwoordig zo groot dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Vibrators hebben allerlei verschillende vormen, standen en functies, waardoor het kiezen van een goed speeltje vaak wat lastiger is.

Benieuwd naar het gehele aanbod? Bekijk dan onze lijst met de beste vibrators

2. De 3 beste stille vibrators

Om je te helpen bij je keus heb ik 3 stille vibrators uitgekozen die we hieronder kort zullen toelichten.

1) Romp – Beat Vibrator

Deze kleine en handige vibrator van ROMP is perfect voor iedereen die een seksspeeltje zoekt die makkelijk is op te bergen én weinig geluid maakt.

Het speeltje is fluisterstil, maar beschikt wel over een krachtige motor. Met deze vibrator lever je dus niet in op de kracht van de motor omdat deze stiller is.

Fluisterstille vibrator

Als je klaar bent met het speeltje kun je deze vervolgens ook weer makkelijk opbergen door het kleine formaat. Naast dat deze vibrator ideaal is voor mensen die weinig geluid willen maken, is het ook gewoon een erg goed speeltje voor een goede prijs.

Dit speeltje van Romp heeft een mooi design en is omhuld met zijdezacht siliconen. De schacht is voorzien van een diamantstructuur wat zorgt voor extra stimulatie bij penetratie.

De vibraties zijn ook niet mis. Het speeltje is voorzien van 7 vibratiestanden en 4 verschillende vibratiepatronen. Genoeg om mee te experimenteren dus. Als je op zoek bent naar een fluisterstille budget vibrator dan is dit speeltje van Romp de perfecte match voor jou!

2) Satisfyer 2 Pro Generation 3

Hoewel je dit speeltje misschien niet had verwacht in deze lijst, hoort deze hier absoluut thuis. We hebben het natuurlijk over de Satisfyer Pro 2.

Voor wie het nog niet wist, de Satisfyer 2 Pro is een luchtdrukvibrator. Deze nieuwe technologie stimuleert de clitoris door middel van pulserende luchtdrukgolven. Dit is een gehele nieuwe vorm van stimulatie en is razend populair aan het worden.

De Generation 3 van het speeltje is onlangs uitgekomen, en deze is nog stiller dan de vorige versies. Het speeltje maakt een brommend geluid wat bijna niet te horen is. Als je naar de hogere standjes gaat zoals 10, 11 en 12 zal het speeltje meer lawaai maken, maar over het algemeen zijn deze standjes veel te heftig voor de meeste vrouwen.

De Generation 3 is absoluut anders dan de Satisfyer Pro 2. Je kunt het speeltje laten vibreren op de beats van je favoriete muziek, het speeltje heeft een twee motor en bootst het gevoel na van pulserend water op je clitoris door het nieuwe opzetstukje.

Tja, moeten we nog meer zeggen? Wanneer je op zoek bent naar een bekende en hele goede vibrator die stil is dan moet je deze variant van de Satisfyer Pro 2 hebben.

3) We Vibe Tango x Bullet Vibrator

Het beste heb ik voor het laatst bewaard. De We Vibe Tango X Bullet Vibrator is namelijk een mini vibrator die door vele wordt omschreven als de krachtigste in zijn categorie.

de stilste vibrator

Dit speeltje is voor extern gebruik, je kunt er dus de clitoris, tepels of eikel mee stimuleren. De vagina penetreren kan, maar dit is niet waar het speeltje voor is gemaakt.

Het meest interessante aan dit speeltje is dat deze muis- tot fluisterstil is, onwijs krachtig, bijna geen geluid. Door het kleine formaat is dit speeltje ook nog eens super makkelijk op te bergen of mee te nemen in je handtas.

8 verschillende standen en ook 100% waterdicht, dit speeltje is de beste keuze wanneer je een muisstille vibrator zoekt die ook nog eens voorzien is van veel luxe. Het speeltje is wat duurder dan de andere twee, maar daar krijg je qua kwaliteit wel veel voor terug. Daarom kunnen we ook wel zeggen dat dit beste stille vibrator is op dit moment.

3. Masturberen zonder privacy

Je kent het misschien wel, iedereen is thuis maar je hebt onwijs veel zin om te masturberen. Wat moet dat moet, soms moet je een beetje creatief zijn.

  • Onder de dekens. Als je speeltje te veel geluid maakt is het altijd verstandig om deze onder de deken te houden of om er een kussen op te leggen. De deken of het kussen zal het geluid dempen waardoor je huisgenootjes niks zullen merken.
  • Badkamer. Zorg voor een waterdicht speeltje en ga gewoon lekker in bad liggen. Hoe druk het ook is thuis, hier kun je tot rust komen en een momentje voor jezelf pakken zonder dat er iemand binnen kan komen.

Een stille vibrator is het ideale speeltje voor iedereen die met andere mensen woont, maar toch lekker wil masturberen zonder dat zij het merken. Hopelijk zit er iets voor je tussen!