Stap voor stap een erotische massage geven

Indruk maken op je partner en haar helemaal wild maken? Probeer eens een erotische massage te geven. Door spanning op te bouwen via sensuele en seksuele aanrakingen zal ze naar je verlangen. Gegarandeerd dat deze massage in een happy ending eindigt!

1. Voorbereiding erotische massage

Voordat je begint raad ik je aan om wat voorbereidingen te treffen. De voorbereidingen zullen er voor zorgen dat de massage soepel verloopt en dat je geen ‘mood killer’ momenten hebt.

Zorg in ieder geval dat je alles bij de hand hebt zodat je niet de kamer uit moet terwijl je midden in de massage zit. Hier een lijst met handige benodigdheden die je waarschijnlijk nodig gaat hebben:

  • Handdoek
  • Kussen
  • Massageolie
  • Bed/matras
  • Geurkaars of wierrook

Als je bovenstaande voorwerpen bij de hand hebt ben je er van verzekerd dat je een succesvolle massage kunt geven.

Nu dat je alles bij de hand hebt is het tijd om een sensuele en romantische setting te creëren. Een erotische massage geven begint op het moment van binnenkomst.

Bij een goede sfeer zal je partner zich gelijk kunnen ontspannen en zal ze benieuwd zijn naar wat er allemaal zal gebeuren. Een goede setting laat zien hoeveel tijd en moeite jij er in hebt gestopt.

Hoe creëer je een romantische setting?

  1. Muziek: met de juiste muziek kan er al snel een romantische en seksuele sfeer in de kamer komen te hangen. Maak een afspeellijst met wat muziek die jullie beide leuk vinden en die goed past bij het moment.
  2. Licht en kaarsjes: een erotische massage geven kun je het beste doen in een kamer waar de gordijnen dicht kunnen. Zorg dat het donker is en kies de juiste sfeerverlichting. Dim een lampje of steek kaarsjes aan.

Een kamer met veel licht is mogelijk maar is wel minder geschikt, de seksuele setting zal zo al snel verdwijnen dus ik raad je zeker aan om hier even over na te denken.

erotische massage

Als je echt indruk wilt maken kun je in heel de kamer kaarsjes neer zetten. Zo weet je in ieder geval zeker dat de massage eindigt met een happy-ending 😉

Het beste is om bovenstaande twee manieren met elkaar te combineren. Dan heb je sowieso een fijne setting te pakken. Je laat zien dat je er werk in hebt gestopt.

2. Gebruik massageolie

Oké, massageolie is net zo belangrijk als een juiste setting. Zonder massageolie zal een erotische massage geven erg lastig worden. Massageolie zorgt ervoor dat je het lichaam van je partner soepel kan masseren. Daarnaast is de geur ook erg prettig.

Er zijn verschillende soorten massageolie die je kan gebruiken. De eerste is gewone massageolie en de andere is een geurkaars. Ik zal hieronder 2 soorten massageolie toelichten die perfect zijn voor het geven van een erotische en seksuele massage.

2.1 Exotiq Massagekaars

Je zult je waarschijnlijk afvragen wat je tijdens het geven van een massage met een kaars moet. De Exotiq Massagekaars is niet zomaar een kaars, maar je raadt het al, een kaars waarmee je iemand kan masseren.

Het werkt als volgt, je steekt de kaars aan en de kamer vult zicht met een heerlijke geur die de kaars met zich mee brengt. Je laat de kaars ongeveer 15 tot 20 minuten staan en daarna giet je het kaarsvet in je handen.

Het kaarsvet veranderd in massageolie waar je vervolgens jouw partner erotische mee kan masseren. Ben niet bang, je zult jezelf niet verbranden aan het kaarsvet. Het kaarsvet is warm, maar niet gevaarlijk.

Exotiq massagekaars

Met deze Exotiq Massagekaars kun je een seksuele setting creëren, het is een keer wat anders dan massageolie uit een potje. Je kunt je partner er leuk mee verrassen, ze zal waarschijnlijk erg nieuwsgiering zijn naar het kaarsje.

Dit is de beste massagekaars voor een erotische massage en is in verschillende geuren verkrijgbaar.

2.2 Slow Seks – Verwarmende massageolie

Er zijn verschillende soorten massageolie geschikt voor het geven van een erotische massage, maar deze steekt er toch met kop en schouders bovenuit. Als je een vrouw gaat masseren en haar wil verrassen is dit een echte aanrader.

Deze verwarmende massageolie heeft een paar extra’s waardoor het de perfecte match is voor een erotische massage.

slow sex verwarmende massageolie

Zoals de naam al zegt is de olie verwarmend. Als je de olie aanbrengt op de huid van je partner laat je het intrekken, vervolgens blaas je rustig over deze plekken heen. Het verwarmende effect van de olie wordt als het ware geactiveerd en je partner zal warme tintelingen ervaren.

De erotische massageolie heeft een heerlijke kokosgeur én… smaak. De massageolie is ook nog likbaar. Dit betekent dat het niet gevaarlijk is om de olie in je mond te krijgen tijdens de orale seks voor later.

Perfect dus voor een erotische massage. Voor orale stimulatie tijdens de massage kan deze dus ook goed van pas komen en brengt het ook nog eens een lekker smaakje met zich mee.

3. Hoe geef je een erotische massage?

Bij het geven van een erotische massage zijn er een aantal dingen die je in gedachte houden. Het doel van een erotische massage is in de essentie om je partner geil te maken.

Door zachte en sensuele aanrakingen, die echt niet per direct seksueel moeten zijn, bouw je langzaam de spanning op. Deze opbouw van spanning kun je zien als de rode draad van de massage.

Het doel is om dit op rustig op te bouwen en steeds iets verder te gaan met je aanrakingen.

3.1 Masseren van de rug en achterkant

Ik raad je aan om te beginnen met het masseren van de rug van je partner. Zorg dat zij in een comfortabele positie ligt en een kussen heeft om haar hoofd te ondersteunen.

Pak je massageolie of massagekaars en knijp wat olie in je handen. Verdeel het goed over je handen en wrijf dit vervolgens over de rug van je partner. Als je nog meer nodig hebt kun je ook direct wat olie op de rug van je partner aanbrengen.

Tip: Sla geen plekjes over en overhaast het niet, dit kan een enorme afknapper zijn!

Als ze eenmaal goed onder de olie zit kun je beginnen met het masseren. Begin bij de schouders en rug en werk langzaam naar haar onderrug toe.

3.2 Masseren van de benen

Nu je de rug en schouders van je partner hebt gehad wil je misschien direct over naar het masseren van de billen. Als je op een juiste wijze de spanning wil opbouwen sla je dit nog even over.

Je kunt haar een beetje plagen door je handen over haar billen te wrijven en vervolgens naar haar benen te gaan. Zoals eerder al toegelicht bouw je hier die spanning op, ze voelt wat er aan gaat komen en daardoor wil ze het steeds meer.

First things first, de benen. Begin bij de onderkant van haar benen en de kuiten. Als ze het fijn vindt kun je ook nog haar voeten masseren. Vraag dit wel eerst, voeten kunnen erg gevoel zijn.

erotische massage geven volgorde

Als je de kuiten hebt gehad kun je rustig omhoog werken naar haar dijen en bovenbenen. Hier kan het echte ’teasen’ gaan beginnen. Tijdens het masseren ga je steeds verder met je handen omhoog, masseer steeds net iets meer de onderkant van haar billen en ze zal gegarandeerd verlangen naar wat er hierna zal komen.

Je kan hier ook beginnen met erotisch de binnenkant van haar bovenbenen te masseren. Spreid haar benen iets uit elkaar en ga van de bovenkant naar de binnenkant van haar benen.

3.3 Masseren van de billen

Dit is waarschijnlijk het moment waar zowel jij als je partner op hebben gewacht, het echte werk. Pak nog wat extra olie en smeer het over haar billen, hoe meer olie hoe beter.

De billen kun je op verschillende manieren masseren. Je kan haar bijvoorbeeld sensueel strelen of als het ware een beetje met de billen spelen door ze in beide handen te pakken en rustig op en neer te bewegen.

Je bent hier eigenlijk nog steeds aan het teasen, probeer dit vol te houden en niet meteen toe te geven aan je verlangen, er is namelijk nog een plek (2 plekken) die we gaan masseren.

Daarna kun je doorgaan met het masseren van de vagina, ook wel de yoni massage genoemd.

3.4 Masseren van de borsten

Nu dat je heel haar achterkant hebt gehad is het tijd om haar om te draaien. Laat je partner op haar rug liggen en weer een comfortabele positie aannemen met een kussen onder haar hoofd.

Pak weer wat olie en breng het aan op je handen of direct op haar borsten. Begin rustig, ook de borsten kunnen erg gevoelig zijn. Je kan achter of haar gaan zitten/staan, kijk of je een fijne positie kan vinden waardoor je er makkelijk bij kan.

Glij je handen over haar borsten en masseer ze voor een tijdje. Hierna kun je net als bij de billen iets meer gaan ‘spelen’. Raak ze zachtjes aan of hou ze stevig in beide handen vast.

4. Een Happy Ending!

Als je bovenstaande stappen hebt gevolgd dan is het opbouwen van de spanning zeker gelukt. Nu is het dus tijd om te stoppen met de erotische massage en over te gaan naar de seksuele massage.

Je kan haar oraal bevredigen of eerst vingeren. Laat haar in de zelfde positie liggen en spreid haar benen wat uit elkaar. Zo heb jij ruimte om tussen haar benen te kruipen en haar te beffen.

seksuele massage en happy ending

Je zult waarschijnlijk merken dat ze meer opgewonden is als normaal, dit is jouw werk en nu kun je hier de vruchten van plukken. Net als bij de massage probeer het beffen en vinger rustig op te bouwen en werk langzamerhand naar een hoogtepunt toe.

De kans is nu veel groter dat je haar kan laten klaarkomen omdat je haar erg geil hebt gemaakt. Als je haar tot een hoogtepunt hebt laten komen kunnen jullie altijd nog over gaan naar seks of wordt je eventueel nog beloont voor je massage die ze niet snel zal vergeten.

Hopelijk heb je wat gehad aan bovenstaande stappen en tips voor het geven van een erotische massage. Nog vragen? Stel ze hieronder!

Icons made by Becris from www.flaticon.com

Icons made by iconixar from www.flaticon.com

Icons made by Darius Dan from www.flaticon.com