Spel ultiem verlangen: recensie en uitleg

Zo nu en dan is het tijd om je seksleven even een boost te geven. Gelukkig zijn er handige hulpmiddelen die jou hier een handje bij kunnen helpen. Denk hierbij aan seksspeeltjes, maar ook aan leuke spellen die je kunt spelen. Een mooi voorbeeld van een spel dat momenteel erg populair is, is het Ultiem Verlangen spel. Dit spel is er voor mensen vanaf 18 jaar en is erotisch getint. Aan te raden is om dit spel samen met je partner te spelen, dit zal jullie gegarandeerd veel erotisch plezier opleveren. Het spel helpt je om nieuwe seksuele ervaringen op te doen. Het bordspel heeft verschillende opdrachten en de dobbelsteen bepaalt welke opdracht jij moet uitvoeren. Kies je voor de classic edition? Dan kunnen jullie 480 vragen en opdrachten uitvoeren. Lees hieronder onze review van het Ultiem Verlangen spel.

1) Wat voor spel is Ultiem Verlangen?

Het spel ultiem verlangen heeft als doel om het verlangen van jou of je partner uit te laten komen. Degene die wint kan dit daadwerkelijk realiseren, en dit zorgt vaak voor enorm veel erotische pret. Je leert elkaar nog beter kennen in bed. Zijn jullie op zoek naar leuke manieren om jullie seksleven spannender te maken? 

Dan is dit spel een echte aanrader. Om het spel te winnen, moet je het bord vol met vragen en opdrachten doorlopen. Er zijn veel verschillende soorten missies en de een is wat heftiger dan de ander. Belangrijk bij dit spel is dat er veel respect is. Dit is ook duidelijk terug te vinden in de spelregels. Om die reden mag je ook altijd een opdracht overslaan als jij je daar niet prettig bij voelt.

spel ultiem verlangen

Het spel is een van onze favorieten en staat ook in onze lijst met de 3 beste sex spellen.

2) Het spel heeft een subtiele opbouw

Het leuke aan het ultiem verlangen bordspel is dat het een zeer subtiele opbouw heeft. In het begin zijn er voornamelijk wat tedere opdrachten. Deze worden opgevolgd door intieme opdrachten en het spel eindigt met de meest vurige opdrachten. Doordat er sprake is van een zeer vlotte overgang, is het voor veel mensen een uitdaging om het spel uit te spelen zonder seks met elkaar te hebben.

3) Verschillende spelvarianten

De Ultiem Verlangen Classic-Edition is veruit een van de meest populaire erortische spellen, maar er zijn nog meer varianten rondom het classic spel. Door het succes hebben ze namelijk een uitbreidingsset toegevoegd. Deze extra set geeft je 240 (!) extra opdrachten en vragen. Wanneer je de classic-edition dus regelmatig hebt gespeeld kun je deze aanvullen zodat je weer een hele tijd vooruit kunt.

Naast de uitbreidingsset is er ondertussen ook een Ultiem Verlang Travel Edition bijgekomen! Het gewone spel is best groot van formaat, dus neem je niet zo snel mee. Deze reis editie is super compact en kun je dus gemakkelijk meenemen op vakantie of bij een romantisch weekendje weg.

4) Ultiem verlangen recensie

Zoals gezegd is het ultiem verlangen bordspel erg geliefd. Veel mensen zijn enthousiast en in onze ogen is dit absoluut begrijpelijk. Zoals gezegd is de opbouw van het spel goed, zijn er ontzettend veel vragen en opdrachten. Je kunt je seksleven echt een boost geven met behulp van dit spel. 

Overigens zijn niet alleen mensen die een langere relatie hebben zeer te spreken over dit spel. Mensen die elkaar nog niet zo lang kennen vinden dit spel ook een aanrader. Je leert elkaar namelijk beter kennen op seksueel gebied en durft dankzij dit spel steeds meer met elkaar te proberen.

Het is ook fijn dat de bedenkers van het spel goed hebben stilgestaan bij wederzijds respect. Omdat spelers vragen kunnen overslaan, wordt het spel meteen een stuk toegankelijker. Kortom, wij zijn absoluut te spreken over dit spel. 

Mocht jij willen ervaren of dit spel wat voor jou is, dan zal je het toch echt zelf aan moeten schaffen. Het spel is op verschillende plekken te verkrijgen. Mocht je het vervelend vinden om het spel in de winkel aan te schaffen, dan kun je het ook discreet online bestellen. Zo hoeft niemand te weten dat jij de eigenaar bent van dit stoute spel.