Spaanse vlieg is de lustopwekker die je moet proberen

Of je nu je libido wil verhogen of je clitoris gevoeliger wil maken tijdens de seks, Spaanse vlieg kan jou enorm veel plezier bieden. Door deze lustopwekker te gebruiken stimuleer je jouw lustgevoelens, dit resulteert in een hoger libido en meer seks lust.

Benieuwd wat Spaanse vlieg precies is en of het iets voor jou is? Lees dan snel verder.

1. Wat is Spaanse vlieg?

Het klinkt zo lekker mysterieus en als je er nog nooit van hebt gehoord heb je waarschijnlijk geen idee wat het is, ik leg het je uit:

Spaanse vlieg is een lustopwekker die het stofje cantharidine bevat. Het stofje kan alleen verkregen worden uit een specifieke kever, namelijk de Spaanse vlieg. Het lustopwekkende middel is dus vernoemd naar het dier waaruit de werkende stof te verkrijgen is.

Dit stofje komt over het algemeen in vloeibare vorm en wordt als afrodisiacum gebruikt. Nog meer moeilijke termen denk jij nu.

De betekenis van afrodisiacum is vrij eenvoudig: Afrodisiacum is een natuurlijk middel dat wordt gebruikt om het libido te verhogen, en de sekslust te stimuleren.

Simpelweg is afrodisiacum dus een lustopwekker die vaak wordt gebruikt door vrouwen om de zin in seks te verhogen.

Dit mysterieuze drankje komt vaak in een potje. Je doet 5 tot 15 druppels in je drankje en drinkt dit op. Het is volledig kleurloos en smakeloos dus je hoeft je geen zorgen te maken over een vieze smaak.

Sommige mensen refereren naar Spaanse vlieg als drugs. Het is inderdaad een stimulerend effect dus je zou het kunnen categoriseren als drugs. Naast het verhogen van het libido heeft het verder geen stimulerende werking.

Wat we weten is dat het onze lust op wekt en ons libido verhoogt, maar hoe werkt dat dan?

2. Hoe werkt Spaanse vlieg?

Hoe kan een of andere kever uit Spanje er voor zorgen dat wij meer zin krijgen in een potje seks? Een vraag die je niet elke dag voorbij hoort komen.

Laten we eens kijken waarom ons lichaam op deze manier reageert en wat het met ons doet.

Hoewel er geen nadelen aanzitten werkt de stof toch iets anders dan jij je waarschijnlijk had voorgesteld. Herinner je je die kever nog? Het stofje cantharidine komt namelijk vrij wanneer de kevers zich bedreigd voelt. Wanneer de stof in aanraking met de huid komt veroorzaakt het een lichtelijke irriterend gevoel.

Tip: Liever lust opwekken bij andere? Overweeg dan een feromonen parfum.

Als jij Spaanse vlieg inneemt gaat het stofje de urine leider irriteren, je zult hier niks van merken of voelen, maar dit is wel wat er gebeurt. Je lichaam stuurt vervolgens automatisch meer bloed naar de penis of vagina.

Dit resulteert uiteindelijk in het opgewonden gevoel en betere erecties of een gevoeligere clitoris. Hoewel het wat raar klinkt is Spaanse vlieg super veilig en hoef jij je nergens zorgen over te maken tijdens het gebruik.

Het is een lustopwekkend middel voor zowel hem als haar en is absoluut het proberen waard.

3. Spaanse vlieg kopen

Het kopen van een afrodisiacum zoals Spaanse vlieg kan gemakkelijk online of bij een smartshop. Deze lustopwekkende middelen zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en getest op veiligheid.

Persoonlijk kan ik je aanraden om het te kopen bij Easytoys. Je bestelling zal discreet en anoniem verzonden worden, niemand weet dus wat jij hebt bestelt. Voor €4,95 heb je al een potje in huis.

spaanse vlieg afrodisiacum

4. Hoe gebruik je het?

Je kunt het lustopwekkende middel op 2 verschillende manieren innemen:

  • Manier 1 is door Spaanse vlieg te drinken. Doe 5 tot 15 druppeltjes in je drinken, bijvoorbeeld bij je cola. Drink het drankje vervolgens rustig op, de effecten zullen binnen 30 tot 60 minuten voelbaar zijn.
  • Manier 2 is door de druppeltjes direct onder je tong te leggen. Je lichaam kan op deze manier sneller de stoffen opnemen en de effecten zijn beter voelbaar.

Dit lustopwekkend middel is voor zowel vrouwen als mannen te gebruiken aangezien het effect van het middel hetzelfde is, beide ervaren een betere bloedstroming richting de geslachtsdelen.

Is dit niks voor jou en ben je wel op zoek naar andere manieren om je libido een boost te geven? Bekijk dan deze 8 tips.

Spaanse vlieg is een afrodisiacum dat al honderden jaren wordt gebruikt door de mens. Het middeltje kan je seksleven een boost geven als je even in een dipje zit. Zeker de moeite waard om een keer te proberen als je het mij vraagt!