Sinful Premium Adventskalender Review

Ja ja! De erotische merken hebben dit jaar niet stilgezeten. We zien steeds meer erotische adventskalenders op de markt en grote spelers zoals Sinful zijn er dit jaar ook weer bij. Ze hebben dit jaar niet één, niet twee, maar 6 (!) soorten adventskalenders.

In deze review behandelen we de Sinful Premium Adventskalender: Luxury edition.

Twijfel je over welke kalender bij jou past? Bekijk de kieswijzer hieronder en check het gehele assortiment van erotische adventskalenders.

sinful premium adventskalender

1) Eerste indruk

Toen ik de doos eenmaal binnen had kon ik maar aan één ding denken: openmaken. Toen ik de discrete kartonnen doos openscheurde trof ik een prachtig zwart pakket aan met gouden tinten. Wat gelijk opviel was het formaat, het pakket is groot!

Het enige nadeel vond ik het open systeem van de vakjes. Deze gingen bij mij niet altijd even lekker open. Sommige gingen heel makkelijk, en de andere ging weer wat stroever waardoor soms het stukje karton loskwam.

Naast de kalender krijg je ook een klein boekje erbij. Dit is een extra gids voor de inhoud van de vakjes. Voor elk vakje heb je dus ook twee pagina’s met daarop extra toelichting, tips en informatie over het item. Super leuke toevoeging, maar ook handig wanneer je nog wat nieuw bent in de wereld van seks toys.

2) Wat zit er in de Sinful Adventskalender?

Omdat ik niet alles wil verklappen heb ik een aantal vakjes opengemaakt. Zo krijg jij een beter beeld van de kalender, maar blijft het verrassingseffect wel!

Vakje 1: Draadloze Premium Magic Wand 

Daar gaan we dan, vakje nummer uno. Een van de grotere vakjes en het was duidelijk waarom. Achter het deurtje zat namelijk een Wand Vibrator van een mooi formaat.

sinful adventskalender vibrator

Een speeltje met een goud handvat en een zwarte siliconen bovenkant. Het speeltje ziet er goed uit, maar ligt ook heel prettig in de hand. De siliconen bovenkant is enorm flexibel en kun je in allerlei posities buigen. 

Het speeltje heeft 7 vibratie standen. Wat mij opviel is dat wanneer je het speeltje aanzet deze begint op de hoogste stand. Naast de vibratie standen zijn er ook nog diverse patronen, hiervan telde ik er maarliefst 18 (of 19, ik was druk bezig…).

Tip van Sinful: Je hoeft niet naakt te zijn om van de heerlijke vibraties te genieten!

Het opladen van de vibrator was in het begin even wennen, je steekt namelijk de oplader in het siliconen stuk. Deze zit wat verstopt omdat het speeltje op deze manier deels waterproof is. In bad kun je beter niet proberen, maar in de douche zou moeten kunnen denk ik.

Toen ik vakje één openmaakte en dit aantrof wist ik genoeg: dit worden nog 23 hele leuke dagen.

Vakje 9: Premium Braided Handboeien

Ook voor de BDSM fanaten onder ons is er genoeg te ontdekken in de Sinful Premium Adventskalender. In vakje 9 word je namelijk verrast met een paar handboeien. Nee, niet je doorsnee gammele handboeitjes, maar kwalitatieve geweven handboeien die mooi zijn afgewerkt.

Persoonlijk vind ik de sluiting en het comfort van de boeien het belangrijkste. De sluiting bij deze handboeien is stevig. Per pols maak je namelijk twee gespen vast. Een leuke twist, maar wel eentje die net wat meer tijd kost.

Het comfort is fantastisch. Het geweven materiaal van de boeien is heerlijk stroef, maar ook zacht. Zo krijg je wel dat BDSM gevoel, maar blijven je polsen wel heel.

Combineer deze handboeien met de andere speeltjes in het pakket om er een nog betere ervaring van te maken.

Tip van Sinful: spreek een stopwoord af je aan je BDSM-avonturen begint.

Vakje 10: Dubbele G- & P-Spot Wand

Deze Premium editie van de Adventskalender raad Sinful aan bij koppels die al wat meer ervaring hebben. Daar is dit speeltje een goed voorbeeld van. Deze dubbele wand is namelijk gemaakt voor het stimuleren van twee hele gevoelige plekjes: de P-spot en de G-spot.

Het speeltje kan dus solo gebruikt worden door een man (P-spot) of vrouw (G-spot), maar ook samen! Deze metalen wand is erg stevig en ziet er misschien wat intimiderend uit. Veel beginners kiezen vaak voor siliconen speeltjes. Deze zijn zacht en voelen ook een stuk zachter aan. 

Wanneer je wat meer hebt geëxperimenteerd kun je ook eens andere materialen proberen zoals metaal. Het voelt kouder aan en steviger, maar geeft daardoor ook wel een hele andere sensatie.

Let op: reinig het speeltje grondig met toycleaner wanneer je deze anaal hebt gebruikt en vervolgens vaginaal wilt gebruiken of andersom.

Vakje 14: Gouden kietelaar

Ontdek zelf wat jij het prettigste vindt: laat je de veertjes langs de binnenkant van je benen glijden, de achterkant van je nek of over je tepels?

Dit speeltje is perfect om te combineren met de overige BDSM toys in het pakket. Bij het openmaken van vakje 14 viel het kwartje dan ook bij mij: alle items in deze kalender zijn op elkaar afgestemd en versterken elkaar! Er zijn diverse items in de kalender die perfect zijn om samen te gebruiken, of zelfs op elkaar passen. Een onwijs leuke twist die het ontdekken van de vakjes alleen maar leuker maakt.

Tip van Sinful: Ondanks het bescheiden formaat biedt de veer veel plezier. Gebruik deze tijdens het voorspel of probeer eens wat heel anders waarbij je elkaar alleen maar teased.

Vakje 20: Metalen Anale Buttplug

Bij vakje 9 zagen we het ook al, maar in vakje 20 vinden we er weer: een metalen toy! Deze speeltjes geven extra sensatie mee doordat ze zwaarder wegen, maar ook qua temperatuur anders aanvoelen. In vakje 20 vond ik een metalen buttplug in de vorm van een anker.

De plug is mooi afgewerkt en heeft op de achterkant een diamantje zitten. Het was de eerste keer dat ik een buttplug heb getest die zo zwaar was. Voor de nieuwe gebruikers: zeker proberen, maar het is wel even wennen. Door het extra gewicht oefent de plug ook meer druk uit, waardoor je op een andere manier gestimuleerd word.

Het fijne aan dit speeltje vond ik het schoonmaken. Even snel onder de kraan, wassen met de hand en afdrogen. Siliconen speeltjes zijn over het algemeen net wat lastiger schoon te maken.

Tip van Sinful: Verhoog de intensiteit van het de anale stimulatie door de plug vooraf in koud of warm water te leggen.

3) Cum-clusie!

Wauw. Wat een ervaring was dit zeg. De Sinful Premium Adventskalender is by far de beste kalender dit ik ooit heb mogen testen. Met een prijs van €169,- zit je uiteraard in een hoger prijssegment, maar daar krijg je ook héél véél voor terug.

Een opsomming van dingen die mij zijn opgevallen:

  • Veel toys, maar liefst 14 verschillende seksspeeltjes!
  • Er is onwijs veel variatie voor zowel de vrouw als de man, de meeste pakketten leggen focus op de vrouw, maar Sinful zorgt voor een goede balans.
  • Je kunt de items uit de kalender combineren met elkaar. 
  • De meegeleverde gids geeft extra informatie over de items wanneer je er nog niet helemaal bekend mee bent.

Dus ja, ik ben absoluut fan. Adventskalenders zijn over het algemeen al wat prijziger, maar ik kan je absoluut aanraden om een paar tientjes meer te betalen. Hiervoor krijg je ook 100% waar voor je geld.

Je koopt de Sinful Premium Adventskalender hier voor een prijs van €169,99.