Hoe gebruik je een sex schommel?

Sex schommels komen in alle vormen en maten, maar hebben uiteindelijk maar één functie: Jou en/of je partner in een (nieuwe) sekspositie brengen waardoor jullie seks makkelijker en nog leuker kunnen maken.

Om jou een beter beeld te geven van dit ‘seks meubilair’ leg ik je haarfijn uit hoe je het beste een sex schommel kunt gebruiken, en waar je ze kunt kopen.

1. Waarom een sex schommel kopen?

Je vraagt je misschien af waarom je een schommel nodig hebt in de slaapkamer als je al een bed of een stoel hebt? Goed dat je het vraagt. In het algemeen worden deze seks schommels gebruikt om seks makkelijker, comfortabeler en leuker te maken.

Met de hulp van een schommel kun je seksstandjes uitproberen die je anders nooit zou kunnen doen. Sommige standjes vereisen nu eenmaal veel kracht of flexibiliteit waardoor ze voor het doorsnee koppel onmogelijk zijn, tenzij…. Je raadt het al, je een sex schommel gebruikt.

Een voorbeeld: de mannelijke partner wil de vrouw optillen en haar vervolgens staand penetreren. De vrouw heeft haar benen om de man gewikkeld waardoor hij heel haar gewicht draagt. Een erg leuk standje, maar vaak te zwaar en ingewikkeld.

Met behulp van een schommel kun je precies dit standje uitvoeren, maar dan zonder dat de man het gewicht van de vrouw hoeft te tillen. Zie je de mogelijkheden al voor je?

Sex schommels hebben het imago dat ze wat extreem en gevaarlijk zijn, maar dit valt echt reuze mee. In realiteit kan dit attribuut seks zelfs veiliger en comfortabeler maken.

Naast een sex schommel meer comfort en gemak biedt, kan het ook jullie intieme band versterken. Het speelse voorwerp kan een nieuwe dimensie aan jullie seksleven toevoegen.

2. Wat is de beste sex schommel?

Voordat ik je ga uitleggen hoe je deze kinky schommel het beste kunt gebruiken wil ik je advies geven over welke sex schommel je het beste kunt kopen.

Je denkt waarschijnlijk aan hele stellages, ingewikkelde touwen, balken en noem het maar op. Bij het uitzoeken van een schommel kan je het zo gek maken als je wil, maar dit is absoluut niet nodig.

Ik raad je aan om niet meer dan €50 uit te geven. Voor minder geld heb je al een uitstekende schommel in huis waar je eigenlijk alles mee kan doen, een stuk goedkoper als de meeste luxe vibrators!

Als je een schommel zoekt die gewoon doet wat die moet doen, dan kan ik de Love swing van EasyToys aanraden. Deze schommel is perfect voor beginners en is net zo makkelijk te gebruiken als te installeren.

seksschommel kopen

Het enige wat je nodig hebt is een deur. Je hangt de uiteindes van de schommel over de deur, doet deze vervolgens dicht en voilà, je love swing is klaar voor gebruik! Als je wat verder naar beneden scrollt zie je ook een afbeelding van deze schommel wanneer die in gebruik is.

De schommel is verstelbaar en geschikt voor allerlei verschillende posities. Met de handvaten kan de persoon in de schommel zich goed vasthouden en in positie blijven.

Let wel op, de swing kan een maximaal gewicht van 150 kilo hebben. Laat je sex swing vervolgens gemakkelijk en anoniem thuis bezorgen door online te shoppen.

3.  Hoe gebruik je een sex schommel?

Oké, we weten waarom je deze schommel nodig hebt en wat de beste variant is. Nu we dit weten kun we over naar het echte werk, namelijk de love swing gebruiken.

Hoewel het gebruik redelijk voor zich spreekt heb ik toch een paar tips voor je als je een beginner bent. Het is allemaal geen rocket science. Door te oefenen en verschillende dingen uit te proberen kom je al een heel eind!

Het eerste waar je op moet letten is dat je schommel goed afstelt. Laat de vrouw op de schommel zitten, je hebt de juiste afmeting gevonden wanneer de man voor de vrouw gaat staan en zijn penis op de hoogte van de vagina zit.

Als de vrouw eenmaal zit zou het er als volgt uit moeten zien. De uiteindes zie je hier dus ook aan de andere kant van de deur hangen.

sex schommel voor deur

De man kan de vrouw vervolgens gemakkelijk penetreren door haar heupen vast te houden. Gebruik het momentum van de schommel om je te helpen bij de penetratie.

Als het staande missionaris standje lukt dan weet je dat de schommel is afgesteld op de juiste hoogte en kun je gaan experimenteren met andere standjes.

Nog een paar tips:

  • Orale seks is een echte aanrader. Laat de vrouw in de schommel zitten, de man kan haar vervolgens gemakkelijk beffen. Wil je het echt spannend maken? Dan kan je ook standje 69 proberen. Een iemand gaat met zijn rug in de schommel liggen, de andere persoon legt zijn kruis in het gezicht van zijn partner en buigt vervolgens voorover om bij het geslachtsdeel van de ander te komen.
  • Laat de schommel het zware werk doen. Wat ik hiermee bedoel is dat je de schommel op een slimme manier moet gebruiken. Laat de swing het gewicht dragen van je partner. Jij hoeft je zo geen zorgen te maken en kan al je inspanning richten op het bevredigen van je partner.
  • Hoogte van de schommel. Gebruik je voor het eerste je nieuwe love swing? Hand deze dan wat lager. Hoe hoger de schommel hangt, hoe harder de val zal zijn wanneer het mis gaat. Door de sex schommel wat lager te hangen kun je als het goed is nog met je voeten bij de grond en wat gevoel krijgen bij de bewegingen.

4. Seksstandjes die je kunt proberen

De voornaamste reden om een love swing aan te schaffen is omdat je waarschijnlijk nieuwe standjes wilt proberen die normaal niet mogelijk zijn. Door de schommel kun je het zo gek maken als je wil.

Elk kinky standje dat jij voor ogen hebt kun je waarschijnlijk proberen, dit is ook het hele leuke eraan, je kunt blijven experimenteren!

4.1 Staande missionaris

Een onwijs geil standje is de staande missionaris. Normaal tilt de man in deze positie de vrouw op en zij klemt zich vervolgens om de man. Hij ondersteunt haar door zijn handen op haar heupen te zetten en te penetreren.

Erg leuk standje, wel vermoeiend. Vaak hou je dit standje maximaal een halve minuut vol en ben je daarna helemaal uitgeput. Met behulp van de zitting van de schommel hoeft de man het gewicht van de vrouw niet te dragen.

Je kunt dus langer én comfortabeler genieten van dit standje!

4.2 Cowgirl

In dit standje zijn de rollen omgedraaid. De man neemt dit keer plaats in de schommel en leunt naar achter. De vrouw gaat vervolgens op hem zitten en houdt zich vast aan de handvaten.

Op dit moment draagt de schommel het gewicht van jullie beide, de man kan eventueel zijn voeten aan de grond houden. Vanuit deze positie kun je heerlijk experimenteren met het cowgirl standje terwijl je in de lucht hangt!

Let wel op dat jullie het gewichtslimiet die de schommel aangeeft samen niet overschrijden.

4.3 Flying doggy

Ook variaties op doggy style zijn geweldig om uit te proberen. De vrouw kan met haar buik op de schommel gaan liggen en vervolgens de hoek aanpassen zodat de man er goed bij kan.

Je kunt deze variatie zo gek maken als je wil. Als man zijnde kun je het ritme van de sex schommel in deze positie goed gebruiken en de vrouw als het ware op en neer op je penis laten glijden door te schommelen.

Blijf oefenen!

Hopelijk heb ik je gedachte over de seks schommel op een positieve manier kunnen veranderen. Dit simpele, maar effectieve speeltje kan ik iedereen aanraden die van experimenteren houdt in zijn of haar seksleven.