5 tips voor geweldige sex in bad

Iedereen heeft er vast wel eens over nagedacht, sex in bad. In eerste instantie klinkt het allemaal heel leuk, maar kan het eigenlijk wel? Ik kan alvast verklappen dat het niet de meest praktische plek is. Toch kan seks in bad een hele leuke afwisseling zijn. Lees hieronder 5 tips waarmee jij jouw avontuurtje in bad tot een succes kunt maken.

1) Make it fun!

Sex in bad is een speciaal momentje. Jullie zullen niet elke dag samen liggen te rollenbollen in een te klein bad, dus als je er dan toch bent, kun je het net zo goed speciaal maken.

Hoewel de seks zelf het belangrijkste is, zijn er genoeg manieren om de sfeer positief te beïnvloeden. Een potje seks in bad is nu eenmaal romantisch, dus waarom steek je niet wat kaarsjes aan?

Als je helemaal uit wilt pakken kun je ook nog kiezen voor een lekker geurtje met een bruisbal. Deze bruisbal met feromonen zorgt ervoor dat jullie nóg meer aantrekkingskracht voelen.

Feromonen zijn stoffen die jouw lichaam zelf aanmaken om iemand van het andere geslacht aan te trekken. Dat gebeurt allemaal onbewust. Deze bruisbal bevat deze feromonen, waardoor je de seksuele lust extra stimuleert zonder dat jullie het door hebben.

2) Safety first

Een potje sex in bad komt niet zonder gevaren. Net als in de douche blijven andere plekjes in de badkamer ook tricky. De combinatie van water, 2 geile personen en een gladde ondergrond zijn nou niet bepaald een succesformule.

Juist hierdoor is het belangrijk om rekening te houden met veiligheid. Een ongeluk zit in een kleine hoek. Wie had gedacht dat seks in een bak vol water zo gevaarlijk kon zijn?

Een paar tips voor veilige seks in het water:

  • Hou je goed vast. Denk hierbij aan de rand van het bad of de kraan.
  • Koop een antislip matje. Glijden door de badkuip of douche is verleden tijd.
  • Vermijd moeilijke seks standjes. Het bad is niet de geschikte plek om de Cowgirl 6000 huppeldepup uit te proberen, hou het simpel.

3) Gebruik glijmiddel

Hoewel een vrouw nat maken over het algemeen juist moet, is dat in bad juist een nadeel. Water doet namelijk het tegenovergestelde en spoelt al het natuurlijke vocht van de vrouw weg. Penetratie onderwater is juist om deze reden zo lastig.

Gelukkig is daar de reddende engel genaamd glijmiddel. Je zou het niet verwachten, maar glijmiddel kan enorm helpen bij seks in het water. Ook hier is wel een puntje van aandacht, gebruik namelijk wel de juiste soort glijmiddel.

Wanneer je glijmiddel op waterbasis gebruikt is de pret namelijk snel over. Wanneer dit in contact komt met water zal het direct wegspoelen en merk je er helemaal niks meer van. Gebruik daarom glijmiddel op basis van siliconen. Siliconen werkt óók onderwater en zal beter en langer blijven zitten.

Tip: voor een paar euro bestal je al gemakkelijk én anoniem een potje glijmiddel op basis van siliconen.

Gebruik daarom dus glijmiddel voor je seks in bad.

4) Sex in bad, niet onderwater

Er is een groot verschil tussen sex in het water, en onderwater. De natuurwetten maken penetratie onderwater nu eenmaal niet makkelijk. Je moet hier dus een beetje creatief in zijn (en veel glijmiddel gebruiken). Je

Seks in het water kan, maar is wel een stuk lastiger. Gebruik daarom de gehele badkuip en badkamer. De rand van het bed is je beste vriend, hier kun je jezelf aan vasthouden maar ook op gaan zitten of tegenaan leunen. Een andere optie is sex in de sauna of sex in de douche.

sex in water

Je hebt zo extra ondersteuning en kunt makkelijker in posities duiken hiermee. Seks in bad is nu eenmaal veel improviseren. Ben een beetje creatief en je zult vast een paar fijne posities ontdekken.

5) condooms werken

Je verwacht het misschien niet, maar ook condooms kun je in water gebruiken. Het latex van de condoom wordt niet verzwakt in het water. Sex in het water is dus net zo veilig! Let er wel op dat geen elke merk condooms garandeert dat ze werken.

Het water zal je niet beschermen tegen SOA’s of een zwangerschap. Hoewel klaarkomen in het water een vrouw niet zwanger zal maken, zal klaarkomen IN de vrouw dit wel doen. Water of niet, draag een condoom wanneer dit nodig is.

Draag je normaal nooit een condoom met je partner dan is een condoom nu ook niet nodig. Tijdens sex in bad heeft de condoom namelijk geen extra voordelen.

6) Extra tips!

Hoewel niks romantischer is dan een bad vol schuim is het tijdens seks niet aan te raden. Wanneer je het bad vult met zeepsop en vervolgens seks hebt onderwater ontstaat er een kans op een urineweginfectie.

Door de penetratie komt er altijd wel een beetje water en zeepsop inwendig in de vagina terecht. De kans op een urineweginfectie neemt dus aanzienlijk toe in dit geval.

Gezondheid eerst, dan romantiek 😉

Seks in een zwemband kan ik sowieso afraden. Je weet nooit wat er in het water zit, qua hygiëne is dit dus niet echt een fijne keus. Toch eigenwijs? Zorg er dan voor dat je sex in het zwembad in ieder geval met een condoom gebeurd.

Op zoek naar andere interessante plekjes voor seks? Kijk dan eens bij onze andere artikelen: