Sex dobbelstenen: de beste soorten & spelletjes 

Zijn jij en je partner wel toe aan wat extra spanning in de slaapkamer? Dan zijn sex dobbelstenen een absolute aanrader. Met deze simpele attributen kunnen jullie op een relatief rustige wijze je seksleven naar een wat hoger level tillen. Met het gebruik van sex dobbelstenen, kunnen jullie volledig op je eigen tempo de spanning en daarmee de sexuele sfeer wat opvoeren. Hieronder vertellen we je wat seks dobbelstenen nu exact zijn, maar ook wat je er allemaal mee kunt. Als laatste hebben we ook nog een aantal van de leukste dobbelstenen voor je uitgekozen.

1) Wat zijn sex dobbelstenen 

Sex dobbelstenen zijn dobbelstenen die zijn voorzien van allerlei verschillende opdrachten die erotisch getint zijn. Denk hierbij aan verschillende standjes tot aan bepaalde opdrachten die je moet uitvoeren bij elkaar. De dobbelstenen zijn in principe qua vorm exact hetzelfde als de dobbelstenen zoals we deze kennen met de getallen van 1 t/m 6, alleen dan net iets anders. De dobbelstenen vallen onder de categorie sex spellen.

Zo zijn de stippen die je op een normale dobbelsteen ziet, vervangen door verschillende standjes en opdrachten, zodat jullie de spanning volledig naar eigen wens kunnen laten stijgen en elkaar opnieuw op een speelse manier kunnen ontdekken. Ook geldt bij seks dobbelstenen dat het vlak wat aan de bovenkant zichtbaar is na een worp tot uitvoering dient te worden gebracht.  

Simpel (en spannend), toch? 

2) Verschillende soorten sex dobbelstenen

Sex dobbelstenen vind je in allerlei verschillende soorten. Zo kun je kiezen voor een dobbelsteen met standje, maar ook zijn er dobbelstenen met allerlei verschillende soorten opdrachten. Om het spannend te houden, is het leuk af te wisselen. Speciaal daarom hebben we een aantal van de beste sex dobbelstenen voor je op een rijtje gezet. 

2.1) Sex dobbelstenen met standjes 

De meest populair sex dobbelstenen zijn voorzien van allerlei verschillende standjes. Dit zijn standjes zoals doggystyle, maar ook missionaris of zelfs 69. Kortom, allerlei verschillende standjes, zodat jullie je geen moment hoeven te vervelen. 

Het grote voordeel aan het spelen met sex dobbelstenen, is dat er letterlijk geen winnaar is. Je kunt het dus zolang spelen als dat jullie zelf willen. Uiteraard zal er een moment komen waarop jullie klaarkomen, waardoor het misschien even tijd is om pauze te houden, zodat jullie beide op adem kunnen komen. 

Je koopt de dobbelstenen voor al een paar euro hier bij EasyToys.

Wil je een stapje verder, dan kun je ook kiezen voor seks dobbelstenen, die niet alleen standjes weergeven, maar ook een bepaalde locatie. Zo kan het dus zijn, dat jij samen met je partner de keukentafel moet gebruiken om doggystyle te kunnen doen. Ontzettend spannend, vind je niet?! Deze dobbelstenen worden ook wel de Kamasutra dobbelstenen genoemd. 

Het zijn vaak stenen die in setjes komen. Op de ene dobbelsteen staan dus de standjes, en op de andere steen staat een locatie. Je gooit dus twee keer om zo te bepalen waar je het seksstandje gaat uitvoeren.

Omdat je de dobbelstenen makkelijk kunt combineren kun je dus ook verschillende soorten door elkaar gebruiken. Op die manier heb je weer extra variaties om mee te experimenteren.

2.2) Sex dobbelstenen met erotische opdrachten 

Wil jij de spanning en temperatuur langzaam laten stijgen, dan zijn sex dobbelstenen met erotische opdrachten hiervoor bij uitstek geschikt. Deze seks dobbelstenen worden doorgaans veelal gebruikt tijdens het voorspel en is vaak een combinatie van een dobbelsteen met een bepaalde handeling en een dobbelsteen met de plek, vaak een lichaamsdeel. Zo kan het dus zijn dat je met de ene dobbelsteen ‘lik’ en met de andere ‘kruis’ gooit. 

Hier gooi je dus geen standje of locatie, maar een handeling en lichaamsdeel. Het is perfect wanneer jullie voorspel moeilijk vinden of gewoon toe zijn aan wat inspiratie. Ook bij deze dobbelstenen zijn er weer bepaalde niveaus. Van softe handelingen tot BDSM dobbelstenen met wat extremere opdrachten.

3) De beste sex dobbelsteen 

Sex dobbelstenen zijn er in allerlei soorten en maten. Toch zijn er een aantal die altijd populair blijven. Onze persoonlijke favoriet is de 12-zijdige standjes dobbelsteen. Deze dobbelsteen is voorzien van 12 vlakken met elk 12 seksstandjes.

Het speeltje bevat niet alleen maar basis standjes, maar geeft echt inspiratie. Er staan verschillende complexe standjes op die jullie seksleven extra pit kunnen geven. Door de 12 vakjes kun je er ook een stuk langer mee doen.

Je koopt deze dobbelsteen discreet, gemakkelijk en voor maar 5 euro bij EasyToys. 

4) De voordelen 

Eén van de grote voordelen van sex dobbelstenen is dat het een relatief goedkope manier is om jullie seksleven nieuw leven in te blazen. Doordat je ze vaak al voor een paar euro kunt aanschaffen, is het toegankelijk voor iedereen die wel een boost in zijn of haar seksleven kan gebruiken.

Ondanks het feit dat ze ontzettend goedkoop zijn, kun je er lang plezier van hebben. Doordat er allerlei verschillende soorten verkrijgbaar zijn, kun je er ook voor kiezen naar verloop van tijd eens te kiezen voor een ander setje seks dobbelstenen. Op deze manier hou je het spannend en kan je zelf kiezen welke dobbelstenen jullie vandaag willen gebruiken.

Wil je een wat groter sex spel spelen? Probeer dan eens Sex Roulette!

5) De eerste keer 

Wanneer je voor de eerste keer aan de slag gaat met sex dobbelstenen, kan dit ontzettend spannend zijn. Het is dan ook aan te raden te kiezen voor ‘voorspel dobbelstenen’. Zo kun je samen met je partner elkaars lichaam ontdekken, maar kunnen jullie je ook in alle rust voorbereiden op het spel zelf. Heb je het gevoel dat je wel een stapje verder wilt met z’n tweeën, dan kunnen de dobbelstenen met standje natuurlijk ook prima worden toegevoegd.