Seksspeeltjes kopen: dit zijn de beste (web)shops

Seksspeeltjes kopen, je hebt er vast wel eens over nagedacht. De kans is zelfs erg groot dat je er al een in je nachtkastje hebt liggen! Uit het wereldwijde onderzoek van AshleyMadison blijkt namelijk dat 75,9% van de vrouwen speelgoed in hun kamer hebben liggen. Maar waar koop je deze speeltjes eigenlijk? In de winkel? Online? Ik vertel je meer over plekken waar je jouw nieuwe sekstoys kunt kopen.

Tip: Kan je niet wachten? Bekijk dan de website van EasyToys: de grootste aanbieder van seksspeeltjes in Nederland.

1) Sex speeltjes bestellen online

Het kopen van seksspeeltjes kan de eerste keer (of zelfs daarna) wat ongemakkelijk zijn. Het is toch net wat anders dan boodschappen doen. Je weet misschien niet waar je naar op zoek bent of wat je precies moet hebben.

Sexspeeltjes kopen is persoonlijk en de meeste mensen doen dit toch liever met wat privacy, wat heel begrijpelijk is. In dat geval heb ik goed nieuws voor je. Je kunt namelijk gemakkelijk vanuit je luie stoel online sex speeltjes bestellen!

Er zijn steeds meer webshops die vol met allerlei speeltjes staan, het is dus niet nodig om de deur uit te gaan voor wat nieuw speelgoed. 

Waar je het beste jouw sex speeltjes kunt bestellen? Dat verschilt. Persoonlijk kan ik EasyToys aanraden. Het is op dit moment de grootste partij in Nederland en je kunt ze misschien wel kennen van Slam FM of FC Emmen.

Ik zal hieronder een paar voordelen opsommen waarom ik bij Easytoys mijn speeltjes koop:

  • Suuuuper uitgebreid assortiment. Je kan het zo gek niet bedenken of ze hebben het wel.
  • Zowel budget als luxe opties. Je kan dus echt lekker goedkoop toys kopen, maar ook dure en luxe speeltjes.
  • Discrete verzending. Gewoon een blanco doos zonder afzender. Super chill als je niet alleen woont!
  • Korting! Veel kortingsacties, bonussen, punten die je kan sparen etc.
  • Customer service. Als je een probleem hebt of iets kapot gaat fixen ze het eigenlijk altijd (uit mijn persoonlijke ervaringen).

2) Online assortiment

Het voordeel van seksspeeltjes kopen online is toch wel echt het gemak. Je kunt lekker op je gemakje browsen door het assortiment en allerlei verschillende soorten toys bekijken. Van een voorbinddildo en vibrator tot pocket pussy’s, niks is te gek.

Je zult merken dat browsen door het assortiment erg leuk en verslavend is. Tijdens het browsen zul je van alles voorbij zien komen wat je nog nooit hebt gezien. Ik betrap mezelf er nog wel eens op dat ik een half uur lang zit te scrollen en uitkom op de meeste rare speeltjes.

Iets gevonden? Stop het gemakkelijk in je winkelmandje en reken het af! Online winkels verzenden eigenlijk altijd discreet je pakketje. Er staat in dat geval geen afzender op en de doos is blanco. Wanneer je dus nog thuis woont of huisgenoten hebt zullen ze nooit weten wat erin zit.

Reden om online te kopen: privacy, gemakkelijk, discrete verzending en een uitgebreid assortiment.

3) Seksspeeltjes kopen in de winkel

Wanneer je niet zo preuts bent kun je natuurlijk altijd nog naar de winkel gaan! In de stad zijn vaker verschillende sex shops waar je seksspeeltjes kunt kopen. Het assortiment is misschien wat kleiner als online, maar wel kwalitatief sterk.

Het voordeel van fysiek kopen is dat je om advies kunt vragen. De medewerkers kennen alle ins- en outs van de speeltjes (letterlijk en figuurlijk), dus kunnen jou gemakkelijk de beste vibrator aanraden!

Wanneer je jouw wensen vertelt dan kunnen ze vaak bepaalde speeltjes aan je matchen. Zo weet je dat je iets kiest wat ook echt goed bij je pakt. Bij online bestellen weet je dit eigenlijk nooit zeker.

Ook kun je het product direct bekijken en eventueel vasthouden. Zo krijg je ook echt gevoel bij het product en kun je beter kiezen welk seksspeeltje je wilt kopen.

 Het is misschien even wennen, maar deze shops zijn echt hartstikke leuk om een keer te bezoeken. Als je het wat spannend vindt kun je natuurlijk ook met een vriend of vriendin gaan. Dat is vaak toch net wat minder eng.

Redenen om offline te kopen: kwalitatief assortiment, ervaring en advies van medewerkers.

Of je nu online seksspeeltjes gaat bestellen of langs de winkel gaat voor een nieuwe dildo, het heeft beide zijn voordelen. Dus waarom niet een keer allebei? Je hoeft je echt nergens voor te schamen, ontdek gewoon lekker en geniet!