De 3 beste seks speeltjes voor koppels

Veel mensen denken dat seksspeeltjes alleen goed zijn voor masturbatie… ik heb medelijden met die mensen! Er zijn namelijk zo veel geweldige seks speeltjes voor koppels zelden, en het is ondertussen tijd dat deze speeltjes de aandacht krijgen die ze verdienen. Er zijn tal van manieren om seksspeeltjes zoals vibrators en voorbinddildo’s te gebruiken in je volgende vrijpartij. Hieronder heb ik een paar geweldige speeltjes op een rij gezet die je zeker in je nachtkastje wilt hebben voor je volgende booty call.

Sommigen van jullie vragen zich misschien af, waarom zou iemand een sexspeeltje willen gebruiken tijdens de seks? Is het doel van seks niet om contact te maken met je partner? Natuurlijk wel, maar seksspeeltjes hoeven die band niet per se te verbreken; ze kunnen die zelfs versterken.

Nieuwe manieren vinden om elkaar te bevredigen en je seksleven een opfrisbeurt te geven, kan wonderen doen voor een relatie en een koppel dichter bij elkaar brengen. Wees niet verlegen om je partner te vragen om seksspeeltjes mee te brengen naar de slaapkamer: als ze eenmaal zien hoe leuk je ze vindt, zullen ze binnen de kortste keren meedoen.

1. Hoe gebruik je seksspeeltjes samen?

Als je voor het eerst seksspeeltjes samen wilt gebruiken, is het een goed idee om met iets kleins te beginnen én het speeltje samen uit te zoeken. Samen door het assortiment van seksspeeltjes snuffelen is al een erg leuke activiteit – je vindt vast wel iets wat jullie allebei leuk vinden.

Er zijn een heleboel seksspeeltjes voor koppels, maar je kunt de speeltjes die je gewoonlijk voor solospel gebruikt ook vaak samen met je partner gebruiken.

Welke seksspeeltjes het beste werken voor jullie hangt grotendeels af van het standje en jullie wensen.. Lees snel verder voor onze lijst van de beste seks speeltjes voor koppels.

2. Cockring tijdens de seks

Als we het hebben over een multifunctionele koppeltoy dan is deze cockring van OHYES zeker noemenswaardig. Deze penisring is het ultieme speeltje voor gezamenlijk plezier.

De ring is gemakkelijk te besturen met de draadloze afstandsbediening. Je hoeft dus tijdens de seks niet meer te friemelen met knopjes op het speeltje. Je switcht gemakkelijk met één druk op de knop van standje!

seksspeeltje voor koppels

Het speeltje trilt als een echte vibrator en kan daarom op meerdere manieren worden gebruikt:

  • Tijdens de seks kan de ring de ballen van de man stimuleren
  • Draai de ring om en de ring kan de clitoris van de vrouw stimuleren
  • Gebruik de ring voor solo masturbatie
  • Of stimuleer andere gevoelige delen zoals de tepels

Daarnaast kan het speeltje ook onder de douche worden gebruikt door het compleet waterdichte design. Al met al dus een hele leuke toy waar jullie samen van kunnen genieten, maar welke ook solo gebruikt kan worden.

3. Koppel vibrator

Wanneer je samen jullie erogene zones wilt verkennen moet je echt een koppel vibrator proberen. Dit sex speeltje kunnen jullie samen gebruiken én legt ook echt de focus op SAMEN. Het speeltje zit namelijk zo in elkaar dat jullie beide genieten van de stimulaties.

De beste koppel vibrator? Dat is toch wel de Teazers pair vibrator. Wij waren hier zelfs zo enthousiast over dat Sofie er een hele review over heeft geschreven. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt.

Deze koppel vibrator is verzien van een heleboel functies. Het speeltje heeft niet 1, niet 2, maar 3 motoren voor ultiem genot. Juist door al deze extra’s kun je veel varieren met het speeltje. Elke keer dat je deze gebruikt zal het dus weer spannend en nieuw zijn. Wanneer je een multifunctioneel speeltje in huis wilt halen dan is deze vibrator van Teazers een echte aanrader.

koppel speeltje

4. Lovense koppel toy

Op het gebied van technologie is dit speeltje een echte voorloper. Dit seks speeltje is namelijk ook geschikt voor koppels die een lange afstandsrelatie hebben. Je kunt het speeltje namelijk besturen op afstand!

En dit allemaal met je smartphone. Via de Lovense app kan je het speeltje verbinden met een telefoon, waar je ook bent. De vrouw brengt het speeltje vervolgens in, maar de man bepaalt via zijn app het ritme en de vibraties.

Op deze manier kun je dus op afstand met elkaar spelen! Naast dat speeltje op deze manier gebruikt kan worden is het ook een topper voor tijdens de seks. Het speeltje kan namelijk ingebracht worden tijdens seks met penetratie.

De man geniet zo van de vibraties en de vrouw wordt dubbel gestimuleerd. Lees hier onze van Lovense Lush 2 review.

Het belangrijkste bij het samen gebruiken van seksspeeltjes is communicatie. Experimenteer met je vibrator, laat hem over je lichaam glijden, en als je een bijzonder aangenaam plekje hebt gevonden, laat je partner dan weten dat hij of zij een nieuwe erogene zone bij jou heeft gevonden. Als je je op een bepaald moment gevoelloos of ongemakkelijk voelt, zeg het dan. Je partner zal het pas weten als jij het zegt.