De 3 beste seks speeltjes voor koppels

Veel mensen denken dat seksspeeltjes alléén goed zijn voor masturbatie… maar niks is minder waar! Er zijn namelijk zo veel geweldige seks speeltjes voor koppels, en het is ondertussen tijd dat deze speeltjes de aandacht krijgen die ze verdienen.

Sommigen van jullie vragen zich misschien af, waarom zou iemand een sexspeeltje willen gebruiken tijdens de seks? Is het doel van seks niet om contact te maken met je partner? Natuurlijk wel, maar seksspeeltjes hoeven die band niet per se te verbreken; ze kunnen die zelfs versterken.

Nieuwe manieren vinden om elkaar te bevredigen en je seksleven een opfrisbeurt te geven, kan wonderen doen voor een relatie en een koppel dichter bij elkaar brengen. Wees niet verlegen om je partner te vragen om seksspeeltjes mee te brengen naar de slaapkamer: als ze eenmaal zien hoe leuk je ze vindt, zullen ze binnen de kortste keren meedoen.

1) Waarom seksspeeltjes goed kunnen zijn voor je relatie 

Seksspeeltjes kunnen een relatie spannender maken. Veel stellen merken na verloop van tijd dat hun seksleven minder begint te worden. Je bent elkaar gewend en je bent ook een bepaalde manier van seks gewend. Het kan dan leuk zijn om eens wat anders te proberen, om jullie seksleven weer op te frissen. Seksspeeltjes kunnen daarbij helpen. 

Behalve dat seksspeeltjes een relatie spannender kunnen maken, is een orgasme bij vrouwen lang niet altijd vanzelfsprekend. Een vrouw doet er vaak veel langer over om klaar te komen dan een man, en dat kan in heteroseksuele koppels vervelend zijn. Ook hierbij kunnen seksspeeltjes een uitkomst bieden. De speeltjes kunnen je helpen om je partner tot een hoogtepunt brengen nadat je zelf al bent klaargekomen, of juist nog daarvoor. 

Veel stellen geven aan dat hun seksleven beter is geworden sinds ze seksspeeltjes gebruiken. Het kan dus zeker geen kwaad om dit eens te proberen als jij en je partner het erover eens zijn dat jullie seksleven beter kan. Maar ook als jullie wél tevreden zijn over je seksleven, kunnen speeltjes het nóg beter maken. 

2) Hoe gebruik je seksspeeltjes samen?

Als je voor het eerst seksspeeltjes samen wilt gebruiken, is het een goed idee om met iets kleins te beginnen én het speeltje samen uit te zoeken. Samen door het assortiment van seksspeeltjes snuffelen is al een erg leuke activiteit – je vindt vast wel iets wat jullie allebei leuk vinden.

Er zijn een heleboel seksspeeltjes voor koppels, maar je kunt de speeltjes die je gewoonlijk voor solospel gebruikt ook vaak samen met je partner gebruiken.

Welke seksspeeltjes het beste werken voor jullie hangt grotendeels af van het standje en jullie wensen.. Lees snel verder voor onze lijst van de beste seks speeltjes voor koppels.

3) De beste seksspeeltjes voor koppels

Bekijk hieronder een lijst van drie gevarieerde, maar super leuke seks toys voor koppels.

3.1) Een vibrerende duo cockring

Als we het hebben over een multifunctionele koppeltoy dan is deze cockring van OHYES zeker noemenswaardig. Deze penisring is het ultieme speeltje voor gezamenlijk plezier.

De ring is gemakkelijk te besturen met de draadloze afstandsbediening. Je hoeft dus tijdens de seks niet meer te friemelen met knopjes op het speeltje. Je switcht gemakkelijk met één druk op de knop van standje!

seksspeeltje voor koppels

Het speeltje trilt als een echte vibrator en kan daarom op meerdere manieren worden gebruikt:

  • Tijdens de seks kan de ring de ballen van de man stimuleren
  • Draai de ring om en de ring kan de clitoris van de vrouw stimuleren
  • Gebruik de ring voor solo masturbatie
  • Of stimuleer andere gevoelige delen zoals de tepels

Daarnaast kan het speeltje ook onder de douche worden gebruikt door het compleet waterdichte design. Al met al dus een hele leuke toy waar jullie samen van kunnen genieten, maar welke ook solo gebruikt kan worden.

3.2) Teazers koppel vibrator

Wanneer je samen jullie erogene zones wilt verkennen moet je echt een koppel vibrator proberen. Dit sex speeltje kunnen jullie samen gebruiken én legt ook echt de focus op SAMEN. Het speeltje zit namelijk zo in elkaar dat jullie beide genieten van de stimulaties.

De beste koppel vibrator? Dat is toch wel de Teazers pair vibrator. Wij waren hier zelfs zo enthousiast over dat Sofie er een hele review over heeft geschreven. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt.

Deze koppel vibrator is verzien van een heleboel functies. Het speeltje heeft niet 1, niet 2, maar 3 motoren voor ultiem genot. Juist door al deze extra’s kun je veel variëren met het speeltje. Elke keer dat je deze gebruikt zal het dus weer spannend en nieuw zijn. Wanneer je een multifunctioneel speeltje in huis wilt halen dan is deze vibrator van Teazers een echte aanrader.

koppel speeltje

3.3) Lovense koppel toy

Op het gebied van technologie is dit speeltje een echte voorloper. Dit seks speeltje is namelijk ook geschikt voor koppels die een lange afstandsrelatie hebben. Je kunt het speeltje namelijk besturen op afstand!

En dit allemaal met je smartphone. Via de Lovense app kan je het speeltje verbinden met een telefoon, waar je ook bent. De vrouw brengt het speeltje vervolgens in, maar de man bepaalt via zijn app het ritme en de vibraties.

Op deze manier kun je dus op afstand met elkaar spelen! Naast dat speeltje op deze manier gebruikt kan worden is het ook een topper voor tijdens de seks. Het speeltje kan namelijk ingebracht worden tijdens seks met penetratie.

De man geniet zo van de vibraties en de vrouw wordt dubbel gestimuleerd. Lees hier onze van Lovense Lush 2 review.

4) Welke seksspeeltjes zijn er nog meer? 

Hierboven hebben we drie seksspeeltjes benoemd die interessant zijn voor stellen. Er zijn echter eindeloos veel seksspeeltjes die je kunt uitproberen. Dildo’s en vibrators, maar ook de clitorisstimulator, tepelzuigers en handboeien zijn erg in trek.

Het is maar net waar jij en je partner behoefte aan hebben. Gebruiken jullie nog geen speeltjes in bed en zijn jullie vooral vanilleseks gewend? Dan kan het leuk zijn om klein te beginnen, en jullie grenzen langzaam te verleggen.

Houd er wel rekening mee dat je je grenzen kunt verleggen, maar niet te buiten moet gaan. Voel je je ergens niet comfortabel bij, geef dit dan altijd aan bij je partner. Belangrijk is ook om op elkaars lichaamstaal te letten. 

Tip: niet per se een speeltje, maar wel een leuke toevoeging om samen mee te experimenteren. De sexschommel geeft een hele andere en spannende dynamiek aan jullie seksstandjes.

5) Seksspeeltjes voor lange afstandsrelaties 

In de bovenstaande lijst hebben we het over de Lovense koppel toy gehad. Er zijn echter meer speeltjes te verkrijgen waar je op afstand mee kunt verbinden. Dergelijke toys zijn ideaal als je jouw partner niet iedere dag ziet.

Zo zijn de speeltjes perfect voor mensen met een lange afstandsrelatie, maar ook voor stellen waarbij één van beiden regelmatig voor langere periodes van huis gaat. Dankzij speeltjes als de Lovense koppel toy kunnen jij en je partner ook in deze situaties een seksuele relatie behouden. Je kunt elkaar bijvoorbeeld op afstand bevredigen als één van beiden op zakenreis is. 

6) Kiezen jullie ook voor seksspeeltjes? 

Zijn jij en je partner op zoek naar manieren om jullie seksleven spannend te houden? Dan kan het een goed idee zijn om seksspeeltjes aan te schaffen, zoals je hierboven hebt kunnen lezen. Hebben jullie besloten om seksspeeltjes te halen? Dan kun je hiervoor een fysieke winkel bezoeken, maar je kunt de speeltjes ook online bestellen. Dat laatste kan erg discreet, waardoor veel mensen hier de voorkeur aan geven. Bovendien is het aanbod online ook erg groot. Je kunt ieder seksspeeltje makkelijk online bestellen, maar in een fysieke winkel vind je mogelijk niet altijd het speeltje dat je zoekt. 

Het belangrijkste bij het samen gebruiken van seksspeeltjes is communicatie. Experimenteer met je vibrator, laat hem over je lichaam glijden, en als je een bijzonder aangenaam plekje hebt gevonden, laat je partner dan weten dat hij of zij een nieuwe erogene zone bij jou heeft gevonden. Als je je op een bepaald moment gevoelloos of ongemakkelijk voelt, zeg het dan. Je partner zal het pas weten als jij het zegt.