5 tips voor sex onder de douche

Sex onder de douche, als je porno en films moet geloven dan is het een van de meest romantische en wildste seks die er is. Natte lichamen, stoom, geile kusscenés, noem het maar op, je hebt het vast eens voorbij zien komen.

De realiteit daar in tegen is toch net wat anders..

Seks onder de douche kan inderdaad romantische en heet zijn, maar is absoluut niet de meest praktische plek om seks te hebben. Bij de eerste keer loop je hier vanzelf tegen aan en zul je merken dat seks onder douche best wel onhandig kan zijn.

Aangezien een goed potje neuken onder de douche uiteraard wel erg leuk kan zijn heb ik een lijst gemaakt van een paar tips zodat jullie douche seks een stuk soepeler zal gaan.

1. Waarom sex onder douche?

Sex onder de douche kan naast dat het erg geil is ook handig zijn. Misschien zitten je lakens in de was en ben je NU geil. Of je hebt bijvoorbeeld een kamergenoot die erg goed horend is. Wat de reden ook is, soms komt seks onder de douche goed uit.

  • Het ruimt makkelijk op. Seks kan best wel een rotzooitje achterlaten. In plaats van seks te hebben in bed kun je het onder de douche doen zodat je je lakens niet wéér in de wasmachine hoeft te gooien. Zijn jullie klaar? Je kunt jezelf gelijk wassen en bent direct schoon.
  • Privacy. Onder de douche weet je zeker dat je niet gestoord zult worden. Je kunt de deur sluiten en er zal niemand binnen lopen. Net als masturberen onder de douche is seks onder de douche heerlijk als je van privacy houdt.
  • Nieuwe seksposities. In de douche moet je nu eenmaal improviseren. Je kunt niet alle seksstandjes doen die je ook in de slaapkamer doet. Je kunt oefenen met staande seksstandjes zoals staande doggy.
douche seks

2. Tips voor sex onder de douche.

Tip 1. Safety first!

Een potje neuken onder de douche klinkt misschien niet gevaarlijk, maar kan de nodige blessures met zich mee brengen. Je hebt weinig grip in de douche en je kunt je vaak ook nergens aan vasthouden.

Dit alles in combinatie met water en zeep betekent een gladde bedoeling en dus kans op uitglijden of een valpartij. Uit persoonlijke ervaring kan ik je vertellen dat je dan meestal niet zo lekker terecht komt.

Als je dus een goede voorbereiding wil treffen zorg dan dat je iets hebt om aan vast te houden, anders kun je de muren gebruiken. Ook is een anti slip matje een mogelijkheid als je jullie sex onder de douche naar een andere niveau wil tillen.

In de douche staan vaak overal shampoo flessen, lotion en scheermesjes. Ruim de douche een beetje op of gooi alles naar buiten (vooral de scheermesjes). Zo weet je zeker dat je nergens over struikelt.

Tip 2. Gebruik glijmiddel

Dat jullie nat zijn betekent nog niet dat de vrouw van binnen ook nat is. Hoewel er een overvloed aan water is, is het niet bepaald het beste glijmiddel. Water spoelt zelfs het natuurlijke vocht van de vrouw weg waardoor seks onder de douche soms erg stroef kan gaan.

Je kunt dit tegen gaan door een potje glijmiddel mee te nemen onder de douche. Het is dan wel belangrijk dat je glijmiddel neemt op basis van siliconen. Dit glijmiddel blijft langer zitten en is dikker dan glijmiddel op waterbasis wat direct zal wegspoelen.

Lees hier alles over het beste glijmiddel.

Tip 3. Penetratie is niet altijd nodig bij sex onder de douche

Je kunt ook seks hebben onder de douche zonder penetratie van de penis in de vagina. Er zijn extreem veel dingen die je in de douche kunt doen die hartstikke leuk zijn, maar ook eens stuk veiliger en praktischer.

Je kunt elkaar oraal bevredigen, aftrekken of vingeren. De douche is erg gepast voor deze activiteiten!

seks onder de douche

Een kleine tip, zorg dat je partner niet onder vuur ligt als hij/zij jou oraal aan het bevredigen is. Een volle straal water in je smoel is alles bepaald fijn en kan er voor zorgen dat je moeite krijgt met adem halen. Richt de douche kop even naar de zijkant of zet het water zachter/uit.

Tip 4. Leg de focus niet op een orgasme

Zoals we ondertussen weten is seks onder de douche net wat ingewikkelder als gewone seks. Om deze reden kan het ook een stuk lastiger zijn om je partner (of jezelf) een orgasme te bezorgen.

Het is niet te vergelijken met seks in een bed en daarom is het klaarkomen ook anders. Je moet vaker stoppen, bent soms bezig met andere dingen zoals niet op je bek gaan, en krijgt vaak een harde waterstraal in je gezicht.

Al deze factoren spelen mee, leg daarom niet te veel focus op dat orgasme. Seks onder de douche is erg leuk dus geniet er vooral samen van en experimenteer. Elkaar klaar laten komen kunnen jullie altijd nog doen als jullie terug in de slaapkamer zijn.

Tip 5. Experimenteren met anal play

Als jullie benieuwd zijn naar anal play dan is de douche een perfecte plek om te experimenteren. Jullie zijn beide harstikke schoon dus om hygiëne hoef je je geen zorgen te maken.

Je kunt je partner oraal bevredigen of je vingers gebruiken. Hier is glijmiddel wel een echte must aangezien de anus geen natuurlijk vocht aanmaakt.

3. Seksstandjes onder douche.

Sex onder de douche is vooral even wennen omdat de seksstandjes die erbij komen kijken waarschijnlijk niet in je dagelijks rotatie zitten. Je moet je vaak ook aan de douche aanpassen, sommige douches zijn erg klein of weer een stuk groter.

  • Staande doggy style

Je zult bij een kleine douche waar jullie met ze tweeën kunnen staan dus een staande positie moeten kiezen. Het meest praktische standje hiervoor is staande doggy style.

Zo doe je het: De man gaat achter de vrouw staan en de vrouw probeert zo ver mogelijk voorover te buigen. In plaats van dat je op je knieën zit sta je hier dus op je voeten.

  • Staande missionaris

Bij staande doggy style kon je waarschijnlijk wel raden wat er ging komen, bij dit standje heb je misschien je vraagtekens.

Zo doe je het: Jullie gaan beide tegenover elkaar staan, de vrouw brengt haar benen omhoog en rust die op de douche of bad rand, of een verhoging. Doordat de vrouw haar been omhoog brengt kan de man haar nu penetreren.

Als je het al wat vaker hebt gedaan kan de man ook het been van de vrouw vast houden. Dit vergt wel wat inspanning voor beide.

  • Cowgirl

Dit standje is erg fijn als je er ook de ruimte voor hebt. Niet in elke douche kun je zitten op de grond dus als je daar geen ruimte voor hebt gaat dit standje niet lukken.

Zo doe je het: De man gaat op de grond zitten in een kleermakerszit. De vrouw gaat vervolgens op hem zitten. Dit standje is perfect als de douche erg glad is, je beperkt de kans op een seksblessure.

Ga zitten!

Als je de luxe hebt van een grote douche en eventueel een zitje dan zijn je opties gelijk een stuk breder. Je kunt veel meer seksstandjes doen en hebt de ruimte om te experimenteren. Je komt niet vaak een douche tegen waar je kunt zitten dus als je samen met je partner er een hebt gevonden maak er dan zeker gebruik van!

Wat vind jij van sex onder de douche en heb je eventueel nog seksposities die je andere kan aanraden? Laat het hieronder weten en misschien voegen we jouw standje wel toe aan de lijst.