Satisfyer Pro 2 Generation 3 Review

De populaire luchtdrukvibrator van Satisfyer is ondertussen niet meer weg te denken uit de meeste slaapkamers. De Satisfyer is een icoon geworden als we het hebben over vibrators. Met de nieuwe Satisfyer Pro 2 Generation 3 doen ze hier nog nét een schepje bovenop.

Wij hebben het speeltje uitgetest en vergeleken met de Satisfyer Pro 2.

1) Satisfyer Pro 2 vs. Satisfyer Pro 2 Generation 3

Op het eerste oog lijken de speeltjes relatief veel op elkaar. Van de buitenkant zie je wel gelijk een paar kleine aanpassingen. Hieronder lees je op welke vlakken de Generation 3 een upgrade heeft gekregen.

Satisfyer pro 2 generation 3

Ten eerste heeft de Generation 3 een verbeterd ontwerp met een slanker en gestroomlijnder uiterlijk. Het handvat van de Generation 3 is ook iets langer dan dat van de originele Pro 2, waardoor het apparaat comfortabeler in de hand ligt. De kleur waar het speeltje in komt is wijnrood. Mooie kleur, wel iets minder subtiel. De andere kleuren waar het speeltje in verkrijgbaar is, zijn

Een andere verbetering van de Generation 3 is de luchtdruktechnologie. De luchtdruk in de Generation 3 is zachter en subtieler, wat zorgt voor een meer gecontroleerde en comfortabele stimulatie. Dit is vooral handig voor gebruikers die gevoelig zijn voor te intense stimulatie. Bij de Satisfyer Pro 2 konden vooral de hoge intensiteitsstanden als onprettig worden ervaren. Bij de Generation 3 is de stimulatie nog steeds stevig, maar wel subtiel.

Hier zit dus ook het grootste verschil in, en dat heeft een naam: de Liquid Air Technology. Het speeltje wordt geleverd met een extra kapje die gemaakt is van dun siliconen. Hierdoor creëert deze intense golven die het gevoel van pulserend water nabootsen.

Ook heeft de Generation 3 meer intensiteitsniveaus dan de originele Pro 2 (alsof 10 nog niet genoeg was. Dit zijn er namelijk 12 in totaal. Dit biedt meer variatie en keuzemogelijkheden in intensiteit.

Ten slotte heeft de Generation 3 een verbeterde motor, waardoor het apparaat stiller is dan de originele Pro 2. Dit kan handig zijn voor gebruikers die waarde hechten aan extra privacy of bijvoorbeeld samenwonen met een huisgenootje. Ook wanneer je thuis woont is dit fijn.

Over het algemeen zijn de verschillen tussen de Satisfyer Pro 2 Generation 3 en de originele Pro 2 relatief klein, maar de verbeteringen in het ontwerp en de technologie maken de Generation 3 tot een aantrekkelijkere optie voor gebruikers die op zoek zijn naar de nieuwste en beste versie van dit populaire seksspeeltje!

EigenschappenSatisfyer Pro 2Satisfyer Pro 2 Generation 3
OntwerpBreder en robuusterSlanker en gestroomlijnder
LuchtdruktechnologieIntensere stimulatieZachtere en subtielere stimulatie
Intensiteitsniveaus1012
GeluidsniveauRelatief luidruchtigFluisterstil
WaterdichtJaJa
Oplaadtijd2 uur2,5 uur
Gebruiksduur per oplaadbeurtOngeveer 60 minutenOngeveer 90 minuten
KleurenGoud, blauw en paarsWijnrood, zwart en lila
Prijs€39,99€49,99
Satisfyer Pro 2 vs. Generation 3

2) Review van de Satisfyer Pro 2 Generation 3

Al met al kan ik wel zeggen dat de Satisfyer Pro 2 Generation 3 een hoogwaardig seksspeeltje is dat clitorale stimulatie biedt door middel van luchtdruktechnologie. Het speeltje heeft alle voordelen en functies van zijn voorganger, maar heeft wel echt een paar extra pluspunten gekregen.

De nieuwe Liquid Air Technology is een extra twist op de luchtdrukvibraties die we kennen. Het went snel, maar je voelt wel echt verschil ten opzichte van de ‘gewone’ Satisfyer Pro 2. Het apparaat is gemakkelijk schoon te maken, waterdicht en stil. Het is ergonomisch ontworpen en voelt ook een stuk steviger aan, misschien ook omdat die wat groter is.

Wat vooral voor mij wennen is, is de bediening van het speeltje. De Generation 3 heeft dezelfde knoppen als zijn voorganger, maar deze hebben een andere functie. Wanneer je drie jaar gewend bent aan de oudere generaties, kan dat heel verwarrend zijn. De oude versie heeft dezelfde 3 knoppen met de functies (van onder naar boven): aan/uit – zachter – harder.

Bij de Generation 3 zijn ze anders. De bovenste knop is zachter zuigen en de middelste harder, wat echt heel erg verwarrend kan zijn, vooral als je hem zachter wilt zetten tijdens het klaarkomen (en dat hij dan opeens harder gaat). De eerste paar keer wat onwennig, maar het went snel.

Het oplaadbare ontwerp is handig en de batterijduur is lang, ongeveer 90 minuten, wat toch weer een halfuurtje langer is. Hoewel de intensiteit van de luchtdruk niet voor iedereen geschikt kan zijn, is het apparaat over het algemeen een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een krachtig en veelzijdig seksspeeltje.

3) Satisfyer Pro 2 Generation 3 App Controlled

Wil je echt de meest luxe variant van de Satisfyer Pro 2 in huis halen? Dan moet je voor de App Controlled variant gaan. De Satisfyer Pro 2 Generation 3 App Controlled is een variatie op de standaard Satisfyer Pro 2 Generation 3 die kan worden bediend via een bijbehorende mobiele app. Met de app kun je de intensiteit van de luchtdruktechnologie en de vibratiefunctie aanpassen en zelf gepersonaliseerde trilpatronen creëren. Hoe tof is dat.

Een van de voordelen van de app is dat het meer controle geeft aan de gebruiker en je voorkeuren als het ware voor te programmeren. Daarnaast biedt de app de mogelijkheid om verbinding te maken met een partner via de Partner Connect App -functie, die het mogelijk maakt om de controle van het apparaat op afstand te delen en samen te spelen, zelfs als de partner op een andere locatie is. Perfect dus voor koppels die een lange afstandsrelatie hebben.

Net als de Satisfyer Pro 2 Generation 3 is de App Controlled-versie ook waterdicht en oplaadbaar via USB. Het apparaat is gemaakt van hoogwaardige siliconen en heeft een gestroomlijnd en ergonomisch ontwerp dat comfortabel in de hand ligt.