Satisfyer kerstbal: hét kerstcadeau van 2022

De Satisfyer Pro 2, wie kent ‘m niet. Deze luchtdruk vibrator is by far het populairste seksspeeltje onder vrouwen en we hebben goed nieuws: er is nu ook een Satisfyer kerstbal. Of je hem nu cadeau geeft aan je vriendin, moeder, collega, of jezelf, deze Satisfyer kerstbal is nu al het perfecte cadeautje voor deze kerst.

Satisfyer kerstbal kopen

satisfyer kerstboom

Ben je op zoek naar deze miniatuur Satisfyer Pro voor in je kerstboom? Dan kun je deze gemakkelijk kopen bij Bol.com. Er is op dit moment maar één aanbieder voor de Satisfyer kerstbal, dus je opties zijn beperkt.

De Satisfyer voor in je kerstboom heeft een prijs van €13,95 en is nu nog op voorraad, maar gaat op dit moment hartstikke viral op TikTok en Instagram. We verwachten dus dat deze binnen no-time is uitverkocht. Wil je deze als cadeau geven? Dan zit je goed. De Satisfyer kerstbal komt namelijk in een klant-en-klare gouden cadeauverpakking!

Een Satisfyer in je kerstboom

De Satisfyer Kerstbal is gemaakt door ‘Sattie in de boom’. Van ons krijgen ze in ieder geval een 10 voor de creativiteit.

Wanneer je deze Satisfyer in je kerstboom wilt hangen hoef je niet bang te zijn dat deze té veel ruimte in beslag neemt. Het speeltje is namelijk van een normaal formaat en is 10 centimeter hoog.

Deze Satisfyer voor in je kerstboom is perfect voor jezelf, maar is ook een super origineel cadeautje geven aan bijvoorbeeld een vriendin. Wil je het cadeautje helemaal compleet maken? Dan koop je er ook nog een echte Satisfyer Pro 2 bij!

satisfyer kerstbal