Openbare seks: Locaties, standjes en strafbaarheid

Ben je wel eens toe aan iets anders dan de typische slaapkamer seks en zoek je iets nieuws en spannends? Dan is openbare seks misschien wel iets voor jou.

1) Waar?

Openbare seks klinkt super spannend als je het nog nooit hebt gedaan en om eerlijk te zijn, dat is het ook. Er zijn een heleboel zaken waar je rekening mee moet houden zoals niet betrapt worden, dus hoe doe je dat?

Heel het leuke aan een potje neuken in het openbaar is dat je het eigenlijk (bijna) overal kunt doen. Je kunt het zo gek niet bedenken of mensen zullen er vast wel eens seks hebben gehad.

Zelf een locatie kiezen waar je seks kunt hebben kan je plannen, maar je kunt ook improviseren. Dit is misschien wel nóg spannender, je loopt door de stad en besluit spontaan en pashokje of steegje in te duiken, alles kan.

Hieronder heb ik wat beginner plekjes uitgekozen ter inspiratie waar jij seks kunt hebben in het openbaar:

  • Pashokje. Een pashokje is eigenlijk een ideale locatie voor je eerste keer openbare seks. Je bent in een publieke ruimte, maar hebt toch de privacy van een klein deurtje of een gordijn. Je kunt nog steeds betrapt worden als mensen je horen, maar ze zullen het in ieder geval niet zien.
  • Toilet. Ja, niet echt classy, eigenlijk het zelfde verhaal als bij het pashokje, maar dan iets minder hygiënisch. Als je toevallig een net schoongemaakt toilet vindt dan is dit een prima plek.
  • Natuur. Een bos of een afgelegen plekje naast een weiland kunnen ook prima locaties zijn voor een potje seks. De de kans dat er veel mensen langs komen is klein, maar de kans is altijd aanwezig dat er opeens een verdwaalde mountainbiker voorbij komt, spannend!
  • De auto. Hoewel je auto geen prive ruimte is, kun je wel met je auto op een openbare plek gaan staan. Lees hier alles over seks in de auto.
  • De Sauna. Er zijn speciale erotische sauna’s, maar je kunt ook heel stiekem sex in de sauna hebben.

2) Hoe?

Hoe je seks gaat hebben ligt volledig aan de locatie en situatie waarin jullie je bevinden. Ga er vanuit dat het niet super comfortabel zal zijn.

Het makkelijkste is vaak om staande posities te gebruiken zoals staande doggy style. Je staat zo nog een soort van comfortabel en kunt ook snel de benen nemen als dat nodig is.

Om het nog iets spannender te maken kun je ook met elkaar ‘spelen’ in het openbaar. Je kunt dit doen door middel van kleine speeltjes die hier geschikt voor zijn.

Denk hierbij aan een vibrerende string of slip. Dit ondergoed voor de vrouw is voorzien van een ‘vakje’ waar een mini vibrator inpast. Deze vibrator is te bedienen met een afstandsbediening, deze kun je laten bedienen door je partner.

Je kunt de string dragen tijdens de lunch of bij een bezoek aan een bioscoop. Vibrerend ondergoed voegt een super spannend element toe waarbij de vrouw de controle uit de handen geeft en de man haar kan stimuleren met de afstandsbediening.

Al met al een geweldig en spannend stukje voorspel in het openbaar!

3) Is seks in het openbaar strafbaar?

Nee, het hebben van seks in het openbaar is niet strafbaar. Dit betekent echter niet dat je letterlijk overal seks kunt hebben. Openbare seks is niet strafbaar zolang het niet aanstoot gevend is voor de omgeving.

Als jij seks hebt in het bos is de kans klein dat je mensen stoort en dat ze de politie zullen bellen. Zelfs als ze dit doen zul je hier waarschijnlijk geen boete voor krijgen.

Ben je van plan seks te hebben op een plek waar veel mensen zijn zoals een winkelcentrum, dan is er een grote kans dat mensen de politie bellen en eventueel aangifte doen.

Het is eigenlijk gewoon logisch nadenken. Seks hebben op een plek waar het druk is kan, maar doe het dan wel op een manier waardoor mensen het niet zien. Ga niet midden op de straat staan, denk ook een beetje aan je medemens.

Voor seks in het openbaar staat er dus geen vaste boete. Als jij echter besluit om een potje te wippen midden in Amsterdam kun je wel verwachten dat je aangehouden zult worden en een boete of proces verbaal krijgt.

Al met al kan seks in het openbaar een echte verrijking zijn voor je seksleven. Het is nieuw en spannend waardoor je weer echt die rush krijgt zoals je hem kent van vroeger. Laatste tip, denk wel een beetje aan je mede mens.