Nepsperma: zelf maken of kopen?

Of je nu op zoek bent naar nep sperma voor een nog te ontdekken fetisj, nieuwsgierigheid, of het pure plezier ervan, je bent op de juiste plaats. In deze gids vertel ik je alles wat je moet weten over het maken van nepsperma en waar je glijmiddel varianten kunt kopen.

1) Wat is nepsperma? 

Allereerst: wat is nep sperma eigenlijk? Simpel gezegd is het een kunstmatige substantie die gemaakt is om eruit te zien, aan te voelen en (optioneel) te smaken als echt sperma. Geloof het of niet, de flinke klodders aan sperma die je ziet in pornovideo’s zijn vaak niet echt, omdat het menselijk lichaam maar een bepaalde hoeveelheid kan produceren op een dag. 

Er zijn tal van manieren om plezier te hebben met nep sperma, maar bijna altijd gaat het om het spuiten op of in iemands lichaam. Dat betekent dat je nep sperma lichaamsveilig en/of veilig om in te nemen moet zijn.

Gelukkig is elk recept in deze gids veilig genoeg om te eten, en kan het gemaakt worden van dingen die je waarschijnlijk al bij de hand hebt. Daarnaast kun je ook nepsperma kopen. Op die manier hoef je het niet zelf te maken.

2) Manieren om nepsperma te gebruiken

Voordat we de keuken induiken, laten we eerst een paar van de heerlijke manieren bespreken waarvoor je nepsperma kunt gebruiken. Namaak sperma kan een rol spelen in allerlei soorten spel, met of zonder de aanwezigheid van een penis. Kijk maar eens hieronder:

  • Een spuitende dildo of vibrator. Spuitende dildo’s zijn super leuk, vooral als je van voorbinddildo’s houdt. Ze zijn ideaal voor mensen die geen penis hebben en/of geen natuurlijk sperma kunnen produceren. Je kunt de dildo vullen met nepsperma en dit vervolgens eruit laten spuiten.
  • Facials! Nep sperma is een geweldige manier om gezichts- of bukkake-spel te verkennen, vooral omdat je een onnatuurlijk grote hoeveelheid kunt opwekken. Gebruik een spuitende dildo om het gezicht van je partner te bedekken, schilder het op met je vingers, of druppel het sperma rechtstreeks op het gezicht of lichaam.
  • Creampies. Wil je je partner tot de rand vullen, maar heb je niet genoeg natuurlijke sperma voor een creampie? Dan is namaap sperma de perfect oplossing. Geloof me: als je het eruit ziet druipen, ziet het er heel echt uit.
  • Hulp bij een erectiestoornis. Wie een erectiestoornis heeft, zou wel eens heel bij kunnen worden van nep sperma. Je neemt op deze manier de druk van het klaarkomen weg, en kunt dus alsnog een ejaculatie nabootsen voor jezelf, maar ook voor je partner.

3) Nepsperma maken

Hier vind je mijn favoriete recept voor nep sperma. Dit recept is zowel veilig voor consumptie, maar kan ook inwendig worden gebruikt in bijvoorbeeld de vagina. Het recept is super eenvoudig, en de kans is groot dat je de middelen al in huis hebt.

Voor dit nep sperma recept heb je nodig:

  • Water
  • Gewone yoghurt

Bereidingswijze:

  1. Mix 4 lepels yoghurt met 1 lepel water
  2. Klop tot je de gewenste textuur hebt bereikt
  3. Voeg meer yoghurt toe voor een dikkere consistentie
  4. Voeg meer water toe voor een dunnere consistentie

Dit recept is lichaamsveilig en eetbaar – dus voel je vrij om er creatief mee te zijn. Korte opmerking: ik zou dit, of andere namaak sperma, niet gebruiken als glijmiddel, want het beste glijmiddel… is glijmiddel! Hieronder vertel ik je waar je het beste sperma glijmiddel kunt kopen.

4) Sperma glijmiddel kopen

Wanneer je geen zin hebt om in de keuken te staan kun je ook altijd nog sperma in de vorm van glijmiddel kopen. Het glijmiddel is wit en lijkt op sperma, en is daardoor ook dikker van substantie.

Daarnaast kun je het natuurlijk ook nog als glijmiddel gebruiken. Dus, spuit een flinke klodder in je hand en wrijf het nepsperma overal waar je het wilt hebben. Je koopt dit sperma glijmddel van Creamy gemakkelijk en discreet bij EasyToys.