Lovense Lush 2 Review

Dus, wat ga jij als eerste doen? Je vriend het speeltje laten besturen vanaf zijn huis, een wekker zetten of masturberen op de vibraties van je favoriete nummer? Dit was de vraag die ik van een vriendin kreeg toen ik mijn Lovense Lush 2 had besteld.

De Lush 2 is een van de populairste toys van dit moment. Ik hoorde steeds vaker positieve reacties over dit speeltje. Een razend enthousiaste vriendin was voor mij de druppel, ik moest en zou ‘m ook uitproberen!

In deze review vertel ik je alle in- en outs over dit speeltje. Wat kan het speeltje, hoe werkt die en waar kun je de Lovense Lush 2 kopen?

1) Wat voor speeltje is de Lush 2.0?

Voordat ik jullie mijn mening geef zal iets meer vertellen over het speeltje. Je vraagt je misschien af, wat is dit eigenlijk voor speeltje?

De Lovense Lush 2 is een vibrerend eitje, maar niet zomaar een vibrerend eitje. Het is namelijk een ‘luxere’ variant en heeft onwijs veel opties.

Door al deze extra’s en unieke functies onderscheidt deze toy zich van alle andere speeltjes.

Ik geef jullie alvast een voorproefje:

  • De toy kun je met je telefoon besturen
  • Je kan het speeltje als wekker gebruiken (géén grapje)
  • Het speeltje is op afstand te besturen

Als je nu niet benieuwd bent weet ik het ook niet meer. Hieronder zal ik mijn ervaring, de specificaties en eigenschappen van de Lush 2 verder toelichten.

Ondertussen is Lovense uitgekomen met een nieuwe generatie van de Lush: de Lovense Lush 3. Lees via de link alles over de verschillen tussen de twee versies.

2) Eerste indruk

Toen ik mijn speeltje in een discrete verpakking had ontvangen (wel zo fijn als je 4 huisgenoten hebt) was het tijd om deze uit te pakken.

Het speeltje komt in een mooie doos die al direct wat leuke eigenschappen van het speeltje laat zien. Toen ik de deksel van het doosje afhaalde lag die daar dan, de Lush 2.0.

Lovense Lush 2

Het speeltje is omhuld met zijdezacht siliconen en heeft een lekker roze kleurtje. Aan het staartje zit een knopje waar je de toy mee kan bedienen. Hier zitten 3 vibratie standen en 4 verschillende patronen op.

Voor de beste ervaring bedien je de toy echter op een andere manier, namelijk gewoon met je telefoon!

Via de Lovense app kun je het speeltje van waar dan ook ter wereld bedienen. Je kan het seksspeeltje dus gebruiken zonder dat je deze hoeft aan te raken.

Dat is overigens ook een van de unieke focuspunten van Lovense. Elk speeltje in het assortiment, bijvoorbeeld de Lovense Hush, is te verbinden met bluetooth waardoor je gemakkelijk alles kunt besturen met je smartphone.

Nu kwam het leukste gedeelte, de app downloaden en de Lovense Lush 2 testen. Niet handsfree bellen, maar handsfree masturberen!

3) Lovense Lush 2 ervaring

Dus, tijd om het speeltje te testen. Als je nog niet helemaal zeker bent of je het speeltje wilt hebben dan hoop ik hier je twijfels weg te nemen!

Via de appstore kon ik gemakkelijk de Lovense app downloaden. Ik zelf heb een iPhone, maar de app is ook voor Android te downloaden.

Als je de app opent heb je 2 keuzes: online of offline gebruik. Laten we beginnen met offline.

3.1) Lovense App Offline

Als je de Lush 2 ‘offline’ gebruikt dan verbind je de toy eerst met bluetooth. Dit gaat allemaal heel eenvoudig. Vervolgens krijg je een dashboard van de app te zien waarmee je het speeltje kan bedienen.

De meest belangrijke is je afstandsbediening. Hiermee bestuur je het speeltje en kan het plezier beginnen. Je brengt het speeltje in, gaat liggen en pakt je smartphone om de toy harder of zachter te zetten.

Een super chille optie is het maken van je eigen patronen. Je kunt de toy besturen en de patronen later opslaan die je hebt gemaakt.

Lovense Lush 2 Review
De verschillende functies van de Lovense App

Naast de eenvoudige, maar functionele afstandsbediening heb je ook nog hele leuke en grappige extra’s.

Mijn favoriet is persoonlijk de muziek functie. Je kunt de app namelijk koppelen aan je favoriete playlist of liedjes. Als je een nummer afspeelt vibreert de Lush 2 op de maat van de muziek.

Hoe cool? In plaats van op de maat dansen kun je nu ook op de maat masturberen! Het is echt een top functie die ik persoonlijk vaak gebruik. Welk speeltje kan dit nou?

Lees tip: De beste vibrator van dit moment

De gekste functie heb ik eigenlijk nog niet eens genoemd. Je kan je speeltje namelijk ook als wekker gebruiken. Nutteloos? Ja. Hilarisch? Zeker weten.

Je kan in de app een alarm instellen, als de tijd is aangebroken begint de Lovense Lush 2 te trillen. Hoewel het niet je echte wekker zal vervangen kan het je wel op ideeën brengen in de vroege ochtend.

3.2) Lovense App Online

We zijn nog lang niet klaar met dit speeltje. Er is namelijk nog een functie die je echt moet kennen. Deze functie is vooral heel leuk als je een partner hebt, maar niet samenwoont.

Waarom?

De Lush 2 kun je namelijk connecten als je een internetverbinding hebt. Niet alleen jij, maar ook andere kun je dan toegang geven tot het speeltje en zo kunnen zij de toy besturen.

Je stuurt een simpele uitnodiging en voila, je vriend kan het tempo bepalen vanaf een andere plek. Al woont je partner in Groenland, het enige wat jullie nodig hebben is een Lush 2 en een internetverbinding.

4) Conclusie

Dus, wat ga jij als eerste doen? Je vriend het speeltje laten besturen vanaf zijn huis, een wekker zetten of masturberen op de vibraties van je favoriete nummer?

De Lovense Lush 2 is voor mij echt een onmisbaar seksspeeltje geworden. Het gemak waarmee je de toy gebruikt is zo fijn dat ik stiekem niet meer terug wil.

Je smartphone als afstandsbediening is naar mijn mening echt een geniale uitvinding. Het maakt het masturberen zo veel prettiger omdat je niet constant bezig bent om de juiste knopjes te vinden.

Het speeltje heeft misschien niet veel vibratiestanden, maar dat maakt eigenlijk niet uit. Je kunt deze namelijk zelf maken en aanpassen naar jouw voorkeuren, iets wat misschien zelfs wel beter is.

Hoewel ik onwijs fan ben zit er ook wel een maar aan. Met een prijskaartje van €129 is het geen goedkoop speeltje. Wanneer je dit bedrag niet wilt uitgeven aan een seksspeeltje kun je ook kiezen voor een goedkopere variant zoals dit vibrerende eitje van circa €30.

Als ik deze Lovense Lush 2 Review moest afsluiten met een cijfer dan zou ik het speeltje een dikke 9 geven. Alles aan dit speeltje klopt gewoon, het plezier raakt nóóit op. Een Lovense kopen? Ik kan Easytoys aanraden.

2 gedachten over “Lovense Lush 2 Review”

Reacties zijn gesloten.