Leer deepthroaten met deze simpele tips

Deepthroaten is steeds populairder geworden de afgelopen jaren. Zowel mannen als vrouwen vinden het een belangrijk onderdeel tijdens het pijpen. Deepthroaten klinkt geil, maar is toch wat minder comfortabel voor de vrouw dan je denkt. Het is eigenlijk heel simpel, steek maar eens een vinger wat verder in je keel en kijk hoe jij reageert. Beeld je nou in dat deze vinger nog een stuk dikker en langer is. Niet heel chill, toch? Gelukkig is er wat aan te doen. Je kunt deepthroaten namelijk leren. Lees hieronder 3 tips om een echte pro te worden.

1) Kokhalsreflex trainen

Heb je al een keer geprobeerd een vinger in je keel te steken? Zo niet, probeer het nu dan eens. Gedaan? Nou, dat is dus je gag-reflex.

In het Engels spreken ze vaak van de gag reflex, maar hier in Nederland wordt het ook wel het kokhalsreflex genoemd. Ik denk dat iedereen wel weet hoe kut dit is. Iets gaat net wat te ver je keel in en je hebt al het gevoel alsof je moet kokhalzen.

Je kokhalsreflex is er dan ook met een reden. Het moet er voor zorgen dat je niet stikt, wat eigenlijk ook best wel logisch is. Maar… er is wat tegen te doen. Je kunt namelijk je kokhalsreflex onderdrukken door het te trainen.

Hoe je dit doet? Nou, heel veel oefenen. Waar je dit mee doet maakt niet uit.

De beste manier om je gag reflex te trainen is met behulp van een tandenborstel. Elke dag poets je gewoon normaal je tanden, en hierna ga je trainen met je tandenborstel.

Je kunt dit het beste doen door je tong te poetsen. Begin gewoon met het poetsen van je tong en ga steeds iets verder naar achteren. Je zult er dan al snel achter komen dat je kokhalsreflex begint te werken.

Tot op een bepaalde hoogte gaat het goed, maar daarna zul je het reflex duidelijk merken. Door elke dag 2 minuten te oefenen zul je al snel merken dat je vooruitgang boekt. Je kunt steeds verder naar achteren met je tandenborstel en je leert zo je gag reflex te onderdrukken.

Naast dat je dus aan het leren bent hoe je moet deepthroaten hou je er ook nog eens een hele schone tong aan over.

1.1) Relaxing spray

Als je het lastig vindt om je keel te relaxen tijdens het deepthroaten zijn er ook nog wat hulpmiddeltjes. Afgelopen jaar is er namelijk een relaxing spray op de markt gekomen.

Voordat je iemand gaat pijpen kun je 1 of 2 keer achter in je keel sprayen. De spray zorgt er vervolgens voor dat de spieren in je keel ontspannen. Hoe meer de keel ontspannen is, des te makkelijker deze gepenetreerd kan worden met de penis.

Als je voor het eerst wilt leren deepthroaten kan deze spray dus goed van pas komen. Je weet in ieder geval dat je keel relaxed is, iets wat je zeker nodig gaat hebben en voor beginners vaak lastig is.

leren deepthroaten

2) Hoe moet je deepthroaten?

Het is niet zo dat er echt een speciale techniek zit achter deepthroaten. Hoe je moet deepthroaten ligt dus ook meer aan je kokhalsreflex. Als je deze goed onder controle hebt dan ben je al een heel eind op weg.

Dit kunstje is in dat opzicht eigenlijk makkelijker dan pijpen, wanneer je reflex goed onderdrukt kan worden. Er zijn wel een aantal deepthroat standjes die je kunnen helpen. Het gaat uiteindelijk allemaal om de juiste hoek.

2.1) Over-the-edge-deepthroaten

Dit standje is wel voor de ‘gevorderde deepthroater’, je geeft namelijk redelijk de controle uit handen. Het standje werkt als volgt:

Jij gaat op je rug liggen en hangt vervolgens je hoofd over de rand van het bed. De man gaat langs het bed staan. Door jouw hoofdpositie kan de penis makkelijker je keel inglijden.

De weg is een soort van ‘vrij’ zullen we maar zeggen. Laat je partner rustig beginnen en kijk het in het begin eventjes aan. Deze positie kan zeker in het beginnen erg lastig zijn.

Mannen daarentegen worden al gauw enthousiast in deze positie en kunnen zich laten gaan. Hou zijn benen vast zodat je aan kan geven wanneer je adem nodig hebt of hij te diep gaat.

Als het echt niet gaat kun je natuurlijk knijpen of tegen ze been slaan om het duidelijk te maken. Het is even oefenen, maar als je dit eenmaal onder de knie hebt is het een echte deepthroat positie voor gevorderden.

Deepthroaten zelf is niet per se moeilijk, maar het onderdrukken van je kokhalsreflex wel. Wanneer je dit reflex onder controle hebt dan ben je al een heel eind. Het vereist gewoon wat oefening en dedication.