Je eerste prostaat vibrator kopen

Laten we eerlijk zijn, je eerste prostaat vibrator kopen als man is best wel spannend. Als je nog weinig ervaring hebt op dit gebied is alles nu eenmaal nieuw. Hoe werkt zo’n ding, welke koop je en wat gaat het kosten? Zodra je de juiste prostaat stimulator hebt gevonden kun je volop gaan experimenteren. Als je eenmaal een geschikt speeltje hebt gevonden begint de pret! Die spanning die je voelt is helemaal niet gek. Laten we samen kijken voor de beste prostaat vibrator die bij jou past.

1) Wat is de prostaat?

De prostaat, ook wel de P-spot genoemd, is een klier die vlak onder de blaas om de urineleider heen zit. De grote van de prostaat wordt vaak vergeleken met die van een walnoot.

Deze prostaat speelt een rol in het voortplantingssysteem van de man. Bij een ejaculatie trekt de prostaat zich samen wat leidt tot een zaadlozing. Door een prostaatmassage kan je echter ook tot een orgasme komen. De makkelijkste manier om dit te doen is door een stimulator.

2) Wat is een prostaat stimulator?

Prostaat stimulators zijn alle speeltjes waarmee je de prostaat kan stimuleren. Je hebt eigenlijk 2 verschillende varianten:

  • Prostaat vibrator
  • Prostaat dildo

Het verschil zit hem dus voornamelijk in de tril functie van de vibrator. De trillingen voegen een extra laag van stimulatie toe, en zijn daarom erg geschikt voor beginners. Je laat voornamelijk de vibrator het werk doen en kunt zelf genieten van de stimulatie.

De veronderstelling wordt vaak gemaakt dat dit soort speeltjes en stimulatie alleen voor homoseksuele mannen zijn. Mannen in de gay scene zijn uiteraard op de hoogte van dit soort speeltjes en ze worden dan ook vaak gebruikt.

Er ligt dan ook een taboe op anale speeltjes voor mannen. Anale stimulatie en homoseksualiteit worden dan ook vaak aan elkaar gelinkt. Natuurlijk klopt dit, maar het is niet zo dat anale stimulatie direct betekent dat je homoseksueel bent.

Het is een hele nieuwe vorm van stimulatie. Maar laten we eerlijk zijn, er is een reden dat mannen en vrouwen genieten van deze anale stimulatie. Probeer je vooroordelen even aan de kant te zetten en sta open voor iets nieuws.

Seksuele verkenning en experimenteren is de sleutel tot een succesvol en spectaculair seksleven.

3) Prostaat vibrator

Ik ga er even vanuit dat je opzoek bent naar je eerste prostaat vibrator. Waarschijnlijk denk je nu, waar ga ik in hemelsnaam beginnen. Heel herkenbaar en begrijpelijk.

Laten we samen naar een aantal speeltjes kijken die geschikt zijn voor zowel beginners als meer ervaren gebruikers.

3.1) Heat of the moment vibrator

Of je nu je eerste prostaat speeltje zoekt of al wat meer ervaring hebt, deze prostaat vibrator is een echte aanrader. Lees hieronder wat dit speeltje allemaal kan.

Prostaat vibrator

De Heat of the moment vibrator is een prostaat buttplug. Het speeltje heeft eigenlijk alles wat je nodig hebt. Laten we eens kijken naar de verschillende functies en voordelen van dit speeltje:

  • Zelf verwarmende functie. De vibrator warmt op tot een temperatuur van 37 graden. Deze warmte voegt een extra laag van stimulatie toe en laat je spieren makkelijker ontspannen. Ook zul je niet dat ‘OEH KOUD!’ moment ervaren, wel zo fijn.
  • 10 vibratie standen. Met 10 verschillende vibraties heb jij genoeg om te experimenteren. 10 standen betekent dus ook hele zachte standen. Dit is erg fijn als je het speeltje voor het eerst gebruikt en het rustig aan wil doen.
  • Pasvorm. De plug buigt goed mee en is daarom voor iedereen goed in te brengen. Het zijdezacht siliconen zorgt daarnaast voor een fijn gevoel.

Deze vibrator voor mannen is dus erg gebruiksvriendelijk en je hebt geen ervaring nodig om deze te gebruiken. Je hebt alleen wat glijmiddel nodig om deze in te brengen. Zorg ervoor dat dit glijmiddel is op waterbasis, het speeltje zelf is namelijk van siliconen gemaakt.

4) Prostaat dildo

Je kunt ook kiezen voor een dildo voor mannen. Deze speeltjes hebben iets minder extra’s, maar doen nog steeds wat ze moeten doen.

Een prostaat stimulator zoals een dildo is ideaal als je wat meer wil experimenteren. Je moet voornamelijk het werk zelf doen dus kunt goed uitzoeken wat goed voor jou werkt.

Hieronder staat onze favoriet die ik iedereen kan aanraden.

Prostaat dildo

4.1) Gebogen Prostaat dildo

Wanneer je liever gaat voor een eenvoudiger speeltje kun je kiezen voor een prostaat dildo. Doordat deze niet trilt kun je zelf bepalen hoe je jouw prostaat gaat stimuleren.

Door de gemakkelijke gebogen vorm is deze super makkelijker in te brengen. Met het handvat aan het uiteinde heb je ook de volledige controle over hoe je de prostaat dildo gebruikt.

Zoals je ziet zit er nog een gebogen stuk op de dildo. Niet alleen je prostaat zal gestimuleerd worden, maar ook je perineum. Het gebogen stuk zal hier tegenaan wrijven wat voor extra sensatie zal zorgen.

Deze dildo is het ideale speeltje voor iedereen die wil experimenteren met prostaat stimulatie. Door de prijs is het daarnaast ook nog eens een heel voordelige aankoop.

Wanneer je voor het eerst als man gaat experimenteren met anal play is dit even wennen. Zorg voor een goede voorbereiding en gebruik een prostaat stimulator. Deze speeltjes zullen je al het genot geven wat je nodig hebt.

2 gedachten over “Je eerste prostaat vibrator kopen”

Reacties zijn gesloten.