Hoe werkt een penispomp?

Als je op deze pagina terecht bent gekomen dan ben je waarschijnlijk benieuwd of een penispomp iets voor jou is en of het je penis groter kan maken.

Maar hoe werkt een penispomp? Waar kan je de beste penispomp kopen? En wat zijn de risico’s en nadelen? Hieronder zal ik het antwoord op deze vragen toelichten, en je een duidelijk beeld geven van dit seksspeeltje.

1. Wat is een penispomp?

De penispomp is een seksspeeltje dat kan worden gebruikt om de penis groter te maken. Dit seksspeeltje kan worden gebruikt door mensen met een erectie stoornis, maar simpel weg ook door mannen die een grotere en stevigere erectie willen.

De pomp is een cilinder vormig object dat je over de schacht van de penis heen zet. Door middel van een pomp die vacuüm zuigt zullen de bloedvaten van de penis verder open gaan staan. Als dit gebeurt zal er een beter doorbloeding zijn binnen de penis waardoor deze groter en harder zal worden.

Dit seksspeeltje komt in verschillende maten, vormen en prijsklasse. Je kunt een penispomp al vanaf €9,95 kopen. Ook zijn er varianten die wat luxer en prijziger zijn, deze zullen we ook behandelen.

2. Penispomp kopen: Welke zijn er?

Ik heb 2 verschillende pompen uitgekozen om uit te lichten. Een pomp hoeft helemaal niet duur te zijn, je kunt voor twee tientjes al een kwalitatief goede penispomp kopen.

2.1 Handmatige transparante pomp

Penispomp kopen

Het assortiment aan penispompen is niet super groot, maar er is wel genoeg variatie te vinden zodat jij er een kan vinden die binnen jou kostenplaatje past.

Onderstaande pomp is prima als je er nog nooit een hebt gebruikt. Hij is eenvoudig in gebruik en heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Deze pomp is voorzien van een transparante cilinder, op deze manier kun je ook goed het effect zien van penispomp als je het speeltje gebruikt. Aan de buitenkant van cilinder staan verschillende maten in centimeter aangegeven, je kunt zo je penis opmeten nadat je de pomp hebt gebruikt.

Je pompt de penis op doormiddel van een grippomp die aan het uiteinde van de cilinder zit. Je kunt dus vrij makkelijk met 2 vingers de pomp gebruiken en de juiste hoeveelheid vacuüm zuigen. In combinatie met dit handige pomp mechanisme en de doorzichtige cilinder kun je dus gemakkelijk je penis in de juiste grootte krijgen.

De ervaringen met deze penispomp zijn grotendeels positief. De reviews zijn goed en vooral de prijs-kwaliteitverhouding is een pluspunt.

2.2 Elektrische pomp

Hoe werkt een penispomp

Deze pomp bestaat uit de cilinder waar de penis in gaat, en een elektrische apparaat waarmee je de penispomp kunt aanzetten. Je brengt eenvoudig de slang aan op de pomp, en stop vervolgens je penis in de cilinder.

Ook hier heb je een maatstaaf op de pomp zodat je tijdens het vacuüm zuigen goed kunt zien hoeveel de penis groeit. De penispomp is gemaakt van hard plastic en stevig plastic waardoor die makkelijk te reinigen is.

Ik raad je aan om eventueel wat glijmiddel te gebruiken zodat je geen pijn ervaart en makkelijk de pomp in kan gaan. Als je penis eenmaal in de cilinder zit dan kun je de pomp via de elektrische afstandsbediening aanzetten.

De pomp begint nu direct vacuüm te zuigen en door de transparante cilinder kun je goed zien wat er gebeurt. Als je tevreden bent met de grootte van je erectie kun je de pomp weer gemakkelijk met 1 knop uitzetten.

Al met al is dit dus een iets luxere penispomp omdat het allemaal wat gemakkelijker gaat doordat die elektrisch is. Meer gebruikersgemak voor een wat duurdere prijs.

3. Hoe werkt een penispomp?

Nu we weten waar je een penispomp kunt kopen is het belangrijk om te begrijpen hoe een penispomp werkt. Het gebruik is niet lastig, maar als je het apparaat voor het eerst in handen hebt weet je misschien niet zo goed wat je nu precies moet doen.

Je gebruikt een penispomp als volgt:

  1. Voorbereiding. Pak de pomp en ga op bed liggen of in een stoel zitten. Leg alle spullen zoals de pomp en eventueel glijmiddel langs je zodat je dit makkelijk kunt pakken wanneer je het nodig hebt.
  2. Aanbrengen. Als je er klaar voor bent kun je de penis in de cilinder schuiven. Alle pompen hebben eigenlijk een soort zachte sleeve van siliconen waar jij je penis in kunt stoppen. Brengt eventueel wat glijmiddel aan om de penis er makkelijker in te laten glijden. Je penis moet comfortabel in de cilinder zitten en niet te veel afgekneld zitten.
  3. Pompen. Als je penis in de cilinder zit is het tijd om te gaan pompen. Als je handpomp hebt begin je rustig met pompen. Je kunt nu de druk voelen en even testen hoe hard de pomp vacuüm zuigt. Blijf pompen tot dat je de gewenste grootte hebt die je wil.
  4. Wat dan? Als je een grotere en stevigere erectie wilt kun je de pomp er nu eventueel afhalen en verder gaan met masturbatie of seks. Je kunt de pomp er ook op laten zitten en de pomp gebruiken als speeltje. Lees hieronder hoe je dat doet.

Door deze stappen te volgen weet je hoe een penispomp werkt. In het algemeen zijn de pompen hetzelfde. Je brengt je penis aan en begint vervolgens met pompen, of dit nu handmatig of elektrisch is, het idee blijft hetzelfde.

4. Penispomp als seksspeeltje

Naast dat je een penispomp kan gebruiken voor stevigere en volle erectie, kun je de pomp ook nog ergens anders voor gebruiken. We hebben niet voor niets een paar keer gerefereerd naar de pomp als een ‘speeltje’.

Je kunt de penispomp namelijk ook gebruiken om mee te masturberen. Er zijn een paar verschillende dingen die je met de pomp kunt doen om de penis te stimuleren. Hieronder zal ik deze even kort toelichten.

Manier 1: Een simpele manier is om de pomp te gebruiken als een soort kunstvagina. Het stuk waar je de penis insteekt is van zachte siliconen gemaakt en zit best wel strak. Als je nu ook nog een paar keer pompt zit je penis strak tegen deze opening aan, vervolgens kun je beginnen met penetratie door de cilinder op en neer te bewegen.

Manier 2: Je kunt ook met de druk van de pomp spelen om de penis te stimuleren. Je veranderd constant de druk door deze wat hoger, of juist weer wat lager te zetten. Pomp een paar keer, verminder de druk, pomp weer wat harder, en verminder de druk weer. Je penis wordt gestimuleerd en je kunt hier best een hevig orgasme mee opbouwen. Zeker de moeite waard als je er 1 in huis haalt!

Een goed alternatief is de penisring. Met dit speeltje behoud je een grotere erectie en kun je ook jezelf of je partner stimuleren.

5. Aandachtspunten

Bij het gebruiken en kopen van een penispomp zijn er een paar dingen die je moet weten. Dit speeltje is voor genot en grotere erecties en moet geen onnodige problemen met zich mee brengen. Als je goed de bijsluiter en deze tips leest dan is er niks aan de hand.

Weet hoe een penispomp werkt, als je zomaar wat gaat doen en veel te hard gaat pompen dan kan er nog wel eens wat mis gaan. Je moet namelijk niet door blijven pompen als het pijn doet, als dit wel gebeurt is het belangrijk om de druk er meteen vanaf te halen.

Gebruik de pomp niet te lang. Om zeker te zijn dat er niks mis kan gaan is het verstandig om de pomp niet langer als 20 tot 30 minuten te gebruiken. Door de pomp te lang en vaak te gebruiken kan er een bloeduitstorting in de penis ontstaan. Deze is misschien niet te zien en om deze reden is het extra belangrijk dat je je aan het tijdsbestek van max. 30 minuten houd.

6) FAQs over penis pomp

Werkt een penispomp?

Wanneer je de pomp op de juiste manier gebruikt kan deze zeker zijn werk doen. Het was dus wel belangrijk dat je de pomp niet te kort, maar ook zeker niet te lang gebruikt. Met het juiste gebruik zijn de resultaten geweldig.

Wat doet een penispomp?

Een penispomp zorgt voor een betere doorbloeding in de penis. Hierdoor kan er meer bloed doorheen stromen, en krijg je een grotere en langdurige erectie.

Zijn er ook medische penispompen?

Hoewel je huisarts nooit met een medische penispomp zal aankomen zetten, kan de pomp je wel helpen bij erectieproblemen. Wanneer de pomp het probleem niet oplost raden we aan om een huisarts te bezoeken.

Hopelijk heb je een antwoord op de vraag: hoe werkt een penispomp. Dit super nuttige, maar ook leuke speeltje kan een leuke toevoeging zijn in de slaapkamer. Je kunt het voor meerdere doeleinden gebruiken en is over het algemeen een erg leuk en handig seksspeeltje om te hebben.

Vertel hieronder jouw ervaring met de penispomp!