Hoe moet je pijpen? | 9 tips het geven van een blowjob

Pijpen is voor vele mannen toch wel het hoogtepunt van genot. Er zullen weinig mannen zijn die een lekker pijpbeurt zullen weigeren, maar hoe moet je eigenlijk pijpen?

Na het lezen van deze tips zul je alles weten over hoe je een man het beste kan pijpen en heerlijk kan laten klaarkomen. Eerst behandelen we de basis en daarna vertel ik je over 9 verschillende technieken die je kunt gebruiken om een man tot een heerlijk hoogtepunt te laten komen.

Daarnaast zal ik ook verschillende gevorderden technieken toelichten waarmee je mannen helemaal gek kunt maken.

1. Hoe begin je met pijpen?

Dit is misschien een van de lastigste dingen en iets waar je waarschijnlijk tegen op kijkt. De broek is uit… maar wat nu?

Er zijn verschillende manieren hoe je dit kan aanpakken. Ja, je kan zijn onderbroek uit trekken en beginnen met pijpen.

Maaaar….

Wil je echter van begin tot eind een onvergetelijke pijpbeurt geven dan zijn er een paar dingen die je nog kunt toepassen.

Een geile en interessante opbouw is de sleutel tot succes.

Rustig opbouwen naar de pijpbeurt zal een man helemaal wild maken, je moet ervoor zorgen dat je hem net genoeg geeft maar ook weer niet te veel.

Als hij zijn onderbroek nog aan heeft kun je op je knieën gaan zitten en beginnen met het kussen van zijn benen. Kus langzaam omhoog en kijk hem aan. Wat je nu kunt doen is zijn penis door de onderbroek vastpakken en het rustig kussen.

Op deze manier maak je hem helemaal geil. Grote kans dat hij zich al aan het voorstellen is hoe je hem dadelijk gaat pijpen. Nu kun je rustig zijn onderbroek naar beneden trekken.

Wil je echt all-in gaan? Bijt dan in zijn onderbroek en trek hem zo naar beneden.

2. Hoe moet je pijpen?

Nu je weet hoe je moet beginnen met pijpen zijn we aangekomen bij de volgende vraag: hoe moet je pijpen?

Zoals hier boven al werd benoemd, begin rust. Pak de penis eerst vast en begin hem rustig af te trekken. Als je dat hebt gedaan kun je zijn penis beginnen met kussen.

Tip: Maak de penis goed nat tijdens het pijpen, dit kan met je eigen speeksel maar kan ook met glijmiddel speciaal voor pijpen.

Stop hem niet direct achter in je keel maar bouw het rustig op. Kus de penis van onder naar boven totdat je bij de eikel bent. Nu kun je rustig je mond om de eikel zetten en beginnen met het pijpen.

Hoe moet je een man pijpen

Hou de penis nog steeds met je handen vast om gecontroleerd deze bewegingen uit te voeren. Je kan steeds wat verder en dieper gaan tot dat je een fijn ritme hebt gevonden.

Let ook goed op zijn lichaamstaal of de geluiden die hij maakt. Hieruit kun je afleiden wat hij lekker vindt of misschien juist niet.

3. Een man laten klaarkomen door hem te pijpen

Oké, je hebt het pijpen onder de knie en wil hem graag klaar laten komen. Je merkt hoogstwaarschijnlijk wanneer hij op het randje zit, dan zijn er een aantal dingen die je kan doen.

Als je gewoon doorgaat met het pijpen dan kan de man klaar komen in je mond. Voor veel mannen is dit een erg prettig gevoel. In het Engels heb je vast wel eens gehoord, do you spit or swallow?

Weetje: Als een man veel water drinkt en bijvoorbeeld fruit zoals ananas eet wordt de sperma lekkerder.

Wat hier mee wordt bedoeld is of je het sperma van de man doorslikt of dat je het uitspuugt. Voel je niet verplicht om dit te doen dus doe gewoon lekker waar jij je comfortabel bij voelt.

In porno films zie je vaak de typische scene waar een man over het gezicht van de vrouw klaarkomt na het pijpen. Dit is niet de standaard en zoals ik al eerder zei doe dit alleen als jij je hier fijn bij voelt.

Maak hier duidelijke afspraken over zodat het niet uitloopt in een misverstand.

4. Met deze technieken ga je beter pijpen

Nu je de basis onder de knie hebt is het tijd om wat dieper in te duiken op de verschillende technieken die je kan toepassen. Er zijn verschillende, vaak simpele, manieren om het niveau van een pijpbeurt omhoog te tillen. Want ja, hoe pijp je goed?

Nu je weet hoe je moet pijpen staan hier verschillende technieken die je kan toepassen om nog beter te pijpen!

Techniek 1 – Doe het met plezier

De eerste in de lijst van tips voor pijpen is een erg belangrijke.

Je zult er misschien niet meteen aan denken maar enthousiasme tijdens een blowjob maakt alles zo veel beter. Als een man ziet dat jij er van geniet en je best doet om hem te pijpen zal de ervaring voor hem zo veel beter zijn.

Als jij hem enthousiast pijpt lopen de emoties hoger op en ontstaat er chemie tussen jullie. Denk er eens over na, zou je graag seks hebben met iemand die weinig plezier uitstraalt?

Nee, tuurlijk niet!

Als iemand er tijdens de seks volledig voor gaat wordt de seks ook vele malen prettiger. Als je iemand enthousiast pijpt zul je voor veel aantrekkingskracht zorgen en kan hij zijn ogen niet van je afhouden.

Tijdens het pijpen uitstralen dat jij er van geniet is niet alleen een techniek, maar kun je altijd toepassen! Geloof mij, dit maakt pijpen voor jullie beide zoveel beter.

Techniek 2 – Kus en lik

Bij pijpen denk je vaak meteen aan de penis die in de mond zit. Tuurlijk is dit een belangrijk stukje van de pijpbeurt maar er is nog zoveel meer.

Om het pijpen leuker te maken kun je veel variëren. Kus zijn penis van boven naar beneden of plaag hem door zijn eikel zachtjes te kussen.

Ook kun je de penis likken. Lik de schacht van boven naar beneden terwijl je oogcontact maakt en je scoort gegarandeerd punten. Het likken van de penis voor het pijpen is eigenlijk een soort voorspel van orale seks. Je bouwt spanning op en werkt toe na the real deal.

Hoe moet je pijpen?

Als je een gevoelig punt wil likken kun je dit het beste bij de eikel doen. Daar zitten de meeste zenuwuiteinden van de penis en zal de meeste stimulatie worden ervaren

Je kan het kussen en likken ook gebruiken als je merkt dat je man bijna klaar gaat komen. Door de minimale stimulatie van het kussen kan hij weer even resetten en kun je daarna weer verder gaan met het pijpen.

Techniek 3 – Deepthroat

Het deep throaten tijdens het pijpen is een techniek voor mensen met iets meer ervaring. Als je het eenmaal onder de knie hebt kan het voor veel genot zorgen bij je mannelijke partner.

Je vraagt je nu waarschijnlijk af, hoe moet je deepthroaten?

Er zijn een aantal dingen die ik zal toelichten, onder andere hoe de kokhals reflex werkt, hoe je moet ademen en welke posities deep throaten een stuk makkelijker maken.

First things first, de kokhals reflex. Ik denk dat ik dit niet hoef toe te lichten, het is heel simpel namelijk. Als jij een vinger te ver in je mond steekt dan kom je er vanzelf achter. Als het met een vinger al gebeurt kun je ook wel bedenken hoe het gaat met een piemel.

Het belangrijkste is dat je deze reflex onder controle krijgt. Als je het eenmaal onder controle krijgt zul je merken dat deep throaten helemaal niet zo lastig is. Wat je traint is dat als een voorwerp, in dit geval een penis, de achterkant van je keel of bovenkant aanraakt je geen kokhals beweging maakt.

Er is maar een manier om dit te doen en dit kost wat tijd en training. Ik zal het je uitleggen in een paar simpele stappen hoe je moet deep throaten en kan leren je kokhals reflex onder controle te krijgen:

  1. Gebruik een vinger of een voorwerp zoals een vibrator om het mee te oefenen, zorg in ieder geval dat het voorwerp schoon is voordat je het in je mond steekt.
  2. Stop het voorwerp of de vinger in je mond en breng het rusting naar de achterkant van je keel. Op het begeven moment kom je op een punt waar je kokhals reflex wordt ‘getriggered’. Probeer het voorwerp daar te houden en de reflex onder controle te krijgen.
  3. Probeer nu rustig te blijven en te ademen door je neus. Ontspannen blijven is erg belangrijk.
  4. Ga steeds wat verder en herhaal deze oefening een paar keer week. Je zult merken dat het steeds makkelijker gaat. Je lichaam zal minder gevoel zijn voor dit reflex.
  5. Probeer het met de penis van je partner!

Deep throaten is een wat gevorderde techniek bij het pijpen maar je kan er mannen zeker positief mee verrassen. Doe wel alleen dingen waar je jezelf prettig bij voelt tijdens het pijpen en voel je niet verplicht iets te doen.

Techniek 4 – Dont forget the balls!

Als je zelf geen ballen hebt dan zijn deze 2 hangende dingen misschien wat vreemd. Ze zijn gevoelig, maar hoe gevoelig? Wat doe je er mee en wat is lekker?

De ballen horen zeker bij het pijpen. Het is een zeer erogene zone en wanneer de ballen op de juiste manier worden gestimuleerd kan dit erg prettig zijn voor de man.

Als je niet zo goed weet wat je moet doen begin je gewoon simpel. Ga nog niet te veel met je handen eraan zitten maar gebruik eerst je tong. Net als je tijdens het pijpen de penis kan likken en kussen kan dit ook bij de ballen.

Je zult in het begin merken dat de man er misschien een beetje van schrikt, dit komt voornamelijk omdat het gevoelig is en ‘kietelachtig’ kan aanvoelen. Dit is juiste een goed signaal!

Als je merkt dat hij dit fijn vindt kun je wat verder gaan. Stop de ballen in je mond en zuig er zachtjes op of gebruik tegelijkertijd je tong. Hier kan je ook je handen bij gebruiken om de ballen vast te houden of zacht te strelen.

Als je twijfelt over hoe je met de ballen van je vriend moet omgaan kun je het gewoon vragen. Vraag wat ze lekker vinden!

Techniek 5 – Oogcontact tijdens het pijpen

Oogcontact is ook zo’n dingetje. Het voelt misschien wat ongemakkelijk aan de eerste keer, maar verricht wonderen. Oogcontact met je partner tijdens het pijpen kan jullie seks een stuk persoonlijker en spannender maken.

Je connect op een persoonlijk niveau en bent echt alleen maar met elkaar bezig. Zie het als dirty talk maar dan zonder te praten.

Je hoeft niet constant oogcontact te houden maar nu en dan even naar boven kijken laat je zelfvertrouwen zien. Als het de eerste keer is en je hebt een one-night stand dan is af en toe 2 tot 3 seconden oogcontact voldoende.

Techniek 6 – Help hem een handje

Het gebruiken van je handen tijdens het pijpen is geen valsspelen als je dat dacht. Het is een effectieve manier om het pijpen voor jou makkelijker te maken en voor hem fijner.

Door tijdens het pijpen de handen te gebruiken kun je de ballen en penis om meerdere plekken tegelijkertijd stimuleren. Trek hem af terwijl je hem pijpt in een beweging. Als je met je hoofd omhoog gaat, gaat je hand omhoog en vice versa.

Tips voor pijpen

Het gebruiken van je handen tijdens het pijpen is ook een goed moment om even rust te pakken. Tijdens het pijpen kun je last krijgen van je mond en kaak en zul je soms even uit willen resten. Tijdens dit rust momentje kun je wel je hand blijven gebruiken.

Daarnaast kun je ook je handen gebruiken om met zijn ballen te spelen tijdens het pijpen. Streel of knijp er rustig in en je hebt weer geslaagd een extra techniek toegevoegd!

Techniek 7 – Maak de penis nat

Een droge mond of penis tijdens het pijpen is hetzelfde als droge seks. De stimulatie wordt minder en kan zelfs al pijnlijk worden ervaren.

Tijdens het pijpen kun je op de penis spugen of zelf veel speeksel aanmaken en dit aanbrengen tijdens het pijpen. Het pijpen voelt op deze manier veel fijner aan voor de man en voor jou gaat alles net wat soepeler.

Je kan ook glijmiddel gebruiken tijdens het pijpen. Er is een heel assortiment aan glijmiddel voor orale seks. Ze hebben vaak verschillende smaakjes en zijn een goed alternatief als je de smaak tijdens het pijpen niet lekker vind.

Benieuwd naar alle soorten glijmiddel? Check dan de site van Easytoys waar je anoniem en discreet je producten thuis kunt ontvangen.

Techniek 8 – Verschillende posities

Pijpen kan je in veel verschillende standjes doen. Je zult merken dat je gauw naar je favoriete positie gaat maar probeer ook te variëren.

Op je knieën – dit is de meest voorkomende positie waarin je iemand kan pijpen. De man gaat zitten of staan en jij gaat op je knieën voor hem zitten zodat je op de juist hoogte zit.

Tip: Leg een kussen onder je knieën zodat je geen last krijgt.

Op bed – De man gaat liggen op zijn rug en jij gaat op je knieën tussen zijn benen zitten. Je kan zo makkelijk bij zijn penis en hij heeft het comfort dat hij kan liggen.

69 – Deze kennen we waarschijnlijk allemaal wel. De man gaat op zijn rug liggen en jij gaat als het ware op zijn gezicht zitten en buigt dan voorover zodat je bij zijn penis zit. Op deze manier kunnen jullie allebei orale seks ontvangen en geven!

Deep throat positie – Als je jouw man vertrouwd en ervaring hebt met deep throaten kun je deze positie tijdens het pijpen proberen. Jij gaat op je rug liggen en hangt je hoofd over de bed rand. Je man gaat vervolgens voor je staan en penetreert jouw mond met zijn penis. Hier is de man meer in controle dus maak duidelijke afspraken en geef aan wanneer je adem nodig hebt 😉

Techniek 9 – Hoe moet je pijpen? Geef hem de controle!

Mannen vinden het vaak lekker om controle te hebben tijdens de seks. Laat hem je hoofd of haren vastpakken en je hoofd op en neer bewegen. Zo kan hij zelf het tempo bepalen en geef je hem een gevoel van macht en controle.

Als je kan deep throaten en je vindt het fijn als hij de controle heeft is dit het proberen waard. Hij bepaalt niet alleen het tempo maar ook hoe diep hij gaat.

Met deze tips weet je nu hoe je moet pijpen en kun je de beste blowjob geven die je man ooit heeft gehad! Variatie in de slaapkamer is belangrijk dus kijk of je af en toe een van bovenstaande technieken kan toepassen om het spannender voor jullie beide te maken!

1 gedachte over “Hoe moet je pijpen? | 9 tips het geven van een blowjob”

Reacties zijn gesloten.