Handleiding: Hoe moet je een vrouw beffen?

Dus jij wilt een vrouw op een juiste manier beffen en oraal kunnen bevredigen? Chapeau.

Het leren beffen is iets waar iedere man tijd in moet steken, oefening baart kunst.

Kan je het nog niet? Geen zorgen. Met onderstaande tips weet jij binnen no-time wat je wel en niet moet doen om haar een heerlijke orgasme te bezorgen met je tong!

1. Wat is beffen?

Beffen is het stimuleren van de vulva van de vrouw met de mond of tong.

Beffen wordt gedaan door de vagina of vulva te stimuleren door je tong en mond te gebruiken. Dit kan op verschillende manieren, hier zullen we laten verder in duiken.

Maar wat is beffen nou eigenlijk en waar komt het woord vandaan?

Het woord beffen is afgeleid uit het woord ‘befze’ wat in het Duits de betekenis ‘schaamlip’ heeft. Het is een erg populaire ‘bezigheid’ in de slaapkamer. Je partner oraal bevredigen is voor zowel de man als vrouw een erg spannende, maar vooral fijne bezigheid.

De stimulatie die vrouwen ervaren tijdens het beffen wordt als erg prettig ervaren. Veel vrouwen geven dan ook aan dat zij dit het fijnste stuk van de seks vinden.

2. Hoe moet je beffen?

Beffen kan werkelijk waar op 100 verschillende manieren. Het is niet zo dat je met 1 beweging klaar bent, het leren beffen is een leerproces.

Dit leerproces bestaat vooral uit kennis. Je moet het lichaam van de vrouw willen, en kunnen begrijpen. Heb je een vaste partner? Dan zal dit een stukje makkelijker zijn. Iedereen heeft zo zijn eigen voorkeuren op seksueel gebied, als jij haar ‘sweet spot’ weet te raken dan scoor je zeker punten.

Om je een kickstart te geven zal ik verschillende technieken toelichten waar jij mee kan experimenteren zodat ook je een vrouw lekker kan beffen. Deze technieken bevatten de algemene basis van hoe je moet beffen + wat extra trucjes die je kan toepassen.

2.1 De basis

Laten we eerst de basis van het beffen eens bespreken. Hoe begin je en wat doe je?

Je maakt je tong zo breed en plat mogelijk, vervolgens probeer je deze te ontspannen. Door je tong zo groot mogelijk te maken zal je zo veel mogelijk van haar vulva en vagina stimuleren.

Tip: ken je je bedpartner niet goed? Zorg dat je veilig beft. Een beflapje kopen en gebruik is aan te raden.

2.2 Hoeveel druk moet ik gebruiken tijdens het beffen?

Je hoeft de spieren in je tong nog niet te gebruiken. Je legt als het ware je tong op haar vagina en beweegt je hoofd op en neer. Het intensief gebruiken van je tong kan vermoeiend zijn, maar is ook een stuk lastiger. Het is lastig om in te schatten hoeveel druk je gebruikt op dat moment.

In eerste instantie gebruik je dus zo weinig mogelijk druk. Meer druk staat niet gelijk aan meer genot. De eerste paar minuten probeer je minimale druk te gebruiken, kijk hoe ze hierop reageert en anticipeer hier vervolgens op.

Sommige vrouwen hebben niet veel druk nodig. Waarom zou je meer druk zetten als ze al aan het genieten is?

2.3 Hoe snel moet ik mijn tong bewegen?

Dit is vergelijkbaar met de hoeveelheid druk die je gebruikt, begin langzaam.

Nogmaals, je moet aftasten hoe ze reageert op de stimulatie. Als je merkt dat ze weinig voelt dan kun je wat versnellen. Begin rustig en bouw het langzaam op. Je merkt vanzelf wanneer ze het fijn vindt.

Bij het uitvogelen van de hoeveelheid druk en snelheid moet je naar haar lichaam luisteren. Het help natuurlijk ook als je soms vraag of ze het fijn vindt. Wees niet bang om dit te vragen.

Dit is een veel gemaakte fout onder mannen. Als ze merken dat hun partner bijna gaat klaarkomen beginnen ze opeens sneller en harder met hun tong te bewegen.

DOE DIT NIET!

Het is heel begrijpelijk, je merkt dat je partner begint te kreunen en bijna een orgasme bereikt. Jouw reactie is logisch, je wilt je partner zo goed mogelijk stimuleren en wordt zelf ook enthousiaster wat te merken is aan het beffen.

Hoewel dit vaak vanzelf gaat is het belangrijk om hierop te letten. Je hebt een heerlijk ritme gevonden en je merkt dat ze bijna klaarkomt, waarom zou je hier dan vanaf gaan wijken?

Probeer het ritme aan te houden wat ze juist zo lekker vindt en ze zal heerlijk klaarkomen. Als je te snel of hard gaat drukken kun je haar hoogtepunt verpesten en zal ze deze misschien niet bereiken.

2.4 Wat moet ik doen als ze een orgasme heeft gehad?

Net als mannen hebben vrouwen ook een periode na het orgasme waarbij het geslachtsdeel erg gevoelig is. Bij de vrouw worden de clitoris en vulva meestal over gevoelig waardoor de beter even met rust gelaten kunnen worden voor een half minuutje.

Raak haar niet direct aan op deze plekken en leg de focus op wat andere plekjes. Je kan haar zoenen op haar benen of de binnenkant van haar dijen, eigenlijk kun je haar overal stimuleren zolang het maar even niet daar beneden is.

Beffen is dus helemaal niet zo lastig, maar er zijn wat zaken waar je rekening mee moet houden terwijl je bezig bent. Kun je bovenstaande tips toepassen? Dan heb je al een hele sterke basis en kun verder werken met de volgende technieken:

3. Tips en technieken voor het beffen van een vrouw

Er zijn onwijs veel manieren waarop je een vrouw kunt beffen. Om je wat extra inspiratie te geven heb ik een paar tips en technieken onder elkaar gezet waar jij direct mee aan de slag kan en nog beter weet hoe je haar moet beffen.

3.1 De ‘O’

De volgende techniek die we zullen behandelen is vrij eenvoudig. Het is een techniek die gemakkelijk toe te passen is en veel variatie geeft tijdens het beffen.

Je begint door met je lippen een O te vormen. Je maakt deze vervolgens steeds kleiner tot dat haar clitoris hier goed inpast.

Als zij de voorkeur geeft aan een kleinere O, doe dat dan. Vindt ze het aangenaam als je de O wat groter maakt en ook andere delen in je mond hebt zo als haar schaamlippen? Doe dit dan.

Gebruik genoeg speeksel en plaats de O rondom haar clitoris. Begin vervolgens heel rustig te zuigen. Er zal een lichte, maar trekkende druk op clitoris komen wat een nieuwe vorm van stimulatie geeft.

In het begin is het goed om op haar reactie te letten. Het kan namelijk zijn dat ze het niet zo prettig vindt, dit is ook geen probleem, probeer dan gewoon wat anders.

Het kan ook zo zijn je iets te hard aan het zuigen bent. Die clitoris is nu eenmaal gevoelig dus hou hier rekening mee.

Dit is eigenlijk de basis van deze techniek. Je kunt er dus eventueel andere aspecten aan toevoegen. Je kunt bijvoorbeeld constant blijven zuigen of afwisselen. Zuig 1 seconde wat harder, en 1 seconde wat rustiger.

Dit is een techniek waar je vooral mee moet experimenteren. Elke vagina is anders!

3.2 Teasing

Heb je je tong onder controle en ken je het lichaam van je partner? Dan is dit een trucje dat je kunt proberen tijdens het beffen.

Als je merkt dat ze het beffen lekker vindt en dicht bij een orgasme zit kun je het volgende doen. In plaats van op het zelfde tempo door te gaan verlaag je je tempo. Doe dit voor ongeveer 15 seconden en ga daarna weer door zoals voorheen.

Op deze manier stel je haar orgasme uit en vertraag je deze. Ze ervaart op deze manieren meerdere keren het gevoel van bijna klaarkomen wat haar steeds meer doet verlangen naar een orgasme.

Als ze dan eenmaal haar hoogtepunt bereikt zal deze veel intenser zijn dan normaal. Met dit trucje kun je haar dus een intenser en fijner orgasme bezorgen.

3.3 Vingeren tijdens het beffen

Tijdens het beffen van je partner gebruik je uiteraard je mond en tong, deze heb je ten slotte nodig om je partner oraal te kunnen bevredigen. Als je je partner tijdens het beffen extra wil stimuleren kun je ook nog je vingers gebruiken.

Door je partner op meerdere plekjes tegelijkertijd te stimuleren kan ze op verschillende manieren klaarkomen. Je vingers en tong gebruiken is naar mijn mening een gouden combinatie die je absoluut moet proberen.

Begin eerst rustig, breng 1 vinger naar de opening van haar vagina en maak wat langzame beweging rondom de opening. Zorg dat je vinger of haar vagina nat genoeg is, nu kun je rustig je vinger een klein stukje erin steken en haar op een rustig tempo vingeren terwijl je haar nog aan het beffen bent.

Wat er zo speciaal is aan deze combinatie is dat je de G-spot en clitoris tegelijkertijd kunt stimuleren. Deze plekjes zijn voor een vrouw erg gevoelig en zorgen voor het vrouwelijke orgasme.

Als je merkt dat ze er klaar voor is kun je 1 extra vinger toevoegen. Ga ongeveer 4 centimeter diep haar vagina in en laat je vingers omhoog wijzen. Maak vervolgens een ‘kom hier’ beweging.

Je zult nu haar G-spot stimuleren, probeer haar nu op het zelfde tempo te beffen.

Doe je dit op de juiste manier? Dan beloof ik je dat ze een waanzinnig orgasme zal beleven.

3.4 Variatie

Hoewel het belangrijk is om een beweging vast te houden als een vrouw daar van geniet, is het ook nodig om zo nu en dan te variëren.

De normale beweging die je maakt bij het beffen is waarschijnlijk om je tong van beneden naar boven te bewegen. Dit is oke, maar er is meer. In plaats van je tong verticaal over haar clitoris te bewegen kun je het eens horizontaal proberen.

Het is een fijne afwisselingen en weer een andere vorm van stimulatie. Als je dit onder de knie hebt kun je je tong om verschillende manieren gaan gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld rondjes om haar clitoris draaien en experimenten met andere bewegingen.

3.5 Hoe natter hoe beter

Hoe natter de vulva des te beter. Een natte vulva betekent dat alles soepeler zal gaan. Bewegingen van je tong voelen fijner aan en ook voor jou heeft het voordelen. Het is lastig om een vrouw te beffen als haar vagina droog is.

Je tong zal wat stroef erover heen glijden en het gevoel voor haar is een stuk minder fijn. Je kunt glijmiddel gebruiken of je eigen speeksel. Spuug een klein beetje over je hand en wrijf dit over haar vulva.

Leren hoe je een vrouw lekker moet beffen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Met wat oefening en het volgen van deze tips kom je al een heel eind en weet je binnen no time hoe je een vrouw moet beffen. Kijk voor meer technieken op de site van Sense.

2 gedachten over “Handleiding: Hoe moet je een vrouw beffen?”

  1. Dankjewel voor je tips mijn vrouw geniet van het beffen kun je ook wat tips geven voor mijn vrouw om te pijpen?

Reacties zijn gesloten.