Heerlijke orgasmes via de G-spot, hoe, wat, waar?

“Waar zit de G-spot?” hoor ik steeds vaker. Mensen weten dat dit plekje bestaat, maar weten nog niet zo goed wat het is of wat ze er mee aan moeten. Zowel de man als vrouw moet deze belangrijke plek weten te vinden aangezien het voor onvergetelijke orgasmes kan zorgen!

1. Wat is de g-spot?

De G-spot, je hebt er waarschijnlijk wel eens van gehoord, dat ene magische plekje dat de vrouw geweldige orgasmes kan bezorgen. Er is veel onderzoek gedaan naar dit plekje. Wetenschappers zijn er nog steeds niet helemaal uit of deze ‘spot’ wel bestaat en waar die nou precies zit.

First things first, wat is de G-spot? De G-spot is een plekje in de erogene zone van de vrouw. Door de plek te stimuleren kunnen vrouwen klaarkomen.

Volgens onze anatomie bestaat de G-spot niet, er is ook veel onderzoek gedaan en het blijkt dat de G-spot onderdeel is van de clitoris.

Dat kleine plekje dat soms zo lastig te vinden is blijkt dus een stuk groter te zijn dan gedacht. Sommige wetenschappers zeggen dat alle orgasmes die een vrouw bereikt via de clit komen en dus niet via andere plekken.

De G in de G-spot is vernoemd naar de Duitse gynaecoloog Ernst Gräfenberg, en is voor het eerst ontdekt door Beverly Whipple, een schrijfster en seksuoloog.

2. Waar zit de g-spot?

We weten nu wat de G-spot is, en dat het plekje eigenlijk niet bestaat, maar toch ook weer wel..

Waar zit de G-spot dan?

Het vinden van de G-spot kan de eerste keer wat lastig zijn. Als je niet weet waar je moet zoeken dan ben je al gauw verdwaald daarbinnen.

Ik zal het je stap voor stap uitleggen. Om de G-spot te vinden ga je de vagina penetreren met een vinger of seksspeeltje. Als het je eerste keer is raad ik je aan om een vinger te gebruiken aangezien je zo goed kunt voelen waar je zit.

waar zit de g-spot

Aangezien je de vagina penetreert is het belangrijk dat je wat glijmiddel bij de hand hebt of opgewonden bent. Begin dus eerst rustig met het stimuleren van de clitoris om in de stemming te komen. Op deze manier zal alles wat soepeler gaan.

Als je bovenstaande stappen hebt uitgevoerd is het tijd om op zoek te gaan naar de G-spot! Doe dit in de volgende stappen:

  1. Pak wat glijmiddel indien nodig en breng het aan op je vinger. Penetreer vervolgens rustig de vagina.
  2. De G-spot bevindt zich ongeveer 3 tot 4 centimeter diep in de vagina en zit aan de ‘bovenkant’. Wijs als het ware met je vinger richting de navel.
  3. Je kunt de G-spot herkennen aan een soort sponsachtige structuur. Als je ribbeltjes voelt dan zit je op de juiste plek.
  4. Stimuleer de G-spot!

Het vinden van de G-spot is de eerste keer misschien wat lastig, maar als je het plekje eenmaal hebt gevonden dan weet je ook waar die zit!

Het stimuleren van dit mysterieuze plekje brengt heerlijke orgasmes met zich mee. Experimenteer er dus zeker mee en kijk wat voor jou het fijnste aanvoelt.

Nog steeds niet gevonden? Geen zorgen, niks om je voor te schamen. Iedereen zijn lichaam is net wat anders, neem de tijd en ga er eens goed voor zitten, ook jij hebt dit magische plekje!

3. De G-spot stimuleren

Waar de G-spot nu eenmaal zo bekend om staat is de orgasmes. Vrouwen geven aan de meest intense en fijne orgasmes te beleven als ze hier op de juiste manier gestimuleerd worden.

Indien dit magische plekje op de juiste manier gestimuleerd wordt kunnen er geweldige dingen gebeuren. Maar hoe kun je het beste de G-spot stimuleren? Doe je dit met je vingers, een rabbit vibrator zoals de We-vibe Nova 2 of laat je het je partner doen?

3.1 Vingers

Het gebruiken van je vingers is vooral de eerste keren een echte aanrader. Je kan goed aanvoelen waar je zit en kan zo gericht te werk gaan.

Als je eenmaal opgewonden bent kun je de G-spot stimuleren door een ‘kom hier’ beweging te maken met je vingers. Begin met 1 vinger en als het gaat kun je er altijd nog een tweede bij stoppen voor extra stimulatie.

Je kunt in verschillende posities gaan zitten of liggen om er makkelijker bij te kunnen. Ga bijvoorbeeld eens in de doggy houding zitten om af te wisselen.

Het gebruiken van de vingers is perfect om te verkennen en te achterhalen wat jij of je partner fijn vindt.

3.2 Seksspeeltjes

Nu je alle ins en outs van de G-spot kent wil je waarschijnlijk meer! Heel begrijpelijk.

Als je voor een nog intensere ervaring wil gaan en meer wil experimenten kun je een seksspeeltje aanschaffen. Er zijn verschillende G-spot vibrators en dildo’s zoals de Lovense Lush 2 die je daarbij kunnen helpen.

Deze seksspeeltjes zijn gespecialiseerd in, je raad het al, het stimuleren van de G-spot. Ik heb hieronder 2 van de beste G-spot vibrators uitgelicht die hoog scoren.

Teazers G-spot vibrator

Deze vibrator van Teazers is het perfecte eerste speeltje. Deze vibrator heeft 30 verschillende standen en is perfect voor G-spot stimulatie.

Door de 30 verschillende standen zul je altijd een paar standjes vinden die heerlijk aanvoelen en kun je ook veel afwisselen. De vibrator is van zijdezacht siliconen materiaal gemaakt en heeft extra ribbels voor meer stimulatie.

Ook kun je dit speeltje meenemen in de douche! De G-spot vibrator is namelijk spatwaterdicht waardoor je op verschillende plekken kunt genieten van deze toy.

g-spot vibrator

The Rose G-spot Vibrator

g-spot dildo

Ben je al bekend met verschillende G-spot vibrators en ben je op zoek naar wat meer luxe? Kies dan voor dit speeltje van The Rose.

Het speeltje heeft een prachtig design en is makkelijke te bedienen via een uniek swipe systeem. Je kunt zo gemakkelijk schakelen tussen de 5 verschillende patronen en 5 snelheden.

Ook krijg je nog een paar extra’s meegeleverd zodat je optimaal kunt genieten van deze G-spot vibrator.

3.3 Tijdens de seks

Ook tijdens de seks is het mogelijk om de G-spot te stimuleren. Er zijn verschillende seksstandjes die net wat betere werken. Hieronder 3 seksstandjes voor het stimuleren van de G-spot.

Cowgirl

Dit standje is ideaal aangezien de vrouw zelf de controle heeft. De man gaat op zijn rug liggen en vrouw gaat vervolgens op de penis zitten. Probeer vervolgens de vagina tegen de schacht van de penis te duwen en van voor naar achter te gaan.

De vrouw kan zo zelf de snelheid bepalen, maar ook de hoeveelheid druk. Sommige vrouwen kunnen op deze manier klaarkomen zonder dat de man iets hoeft te doen!

Doggy style

Deze positie zal gegarandeerd voor stimulatie zorgen aangezien je net wat dieper zult gaan. Ook kun je variëren in dit standje door de hoek te bepalen. De vrouw kan bijvoorbeeld verder vooroverbuigen of de man gaat wat hoger staan.

Op deze manier zul je altijd een vorm van stimulatie vinden die goed aanvoelt voor de vrouw.

Deze positie is ook erg fijn aangezien je tegelijkertijd de clitoris kunt stimuleren. Dubbel genot! Meer weten over doggy style en de verschillende variaties? Check het hier!

Missionaris

Ook missionaris is een goed seksstandje voor het stimuleren van dit plekje. Als de man een gebogen penis heeft is dit het perfect standje voor jullie.

De penis drukt zo tegen de bovenkant van de vagina aan waardoor de G-spot en penis direct contact maken. Ook hier kun je de hoek veranderen, leg bijvoorbeeld een kussen onder de kont of onderrug van de vrouw om er makkelijker bij te kunnen!

Hopelijk weet je nu waar de G-spot zit, wat het is en hoe je het beste dit plekje kunt stimuleren. Uiteindelijk komt het neer op veel experimenteren en uitproberen. Iedereen zijn lichaam is anders! Kijk voor meer info hier op de site van Sense.

De orgasmes die bereikt kunnen worden via deze magische spot zijn onvergetelijk en zijn een extra game changer in de slaapkamer. Enjoy!