Handboeien sex voor beginners

Dus, jij wil handboeien gebruiken tijdens de sex? Goede keus! Seks handboeien zijn een leuke toevoeging in de slaapkamer en zijn goed voor die extra spanning.

Laten we eerlijk zijn, je partner tijdens de seks vastbinden moet iedereen eens geprobeerd hebben. Of je nu een beginner bent of al langer meedraait in BDSM, handboeien zullen nooit vervelen.

Ik zal je hieronder vertellen hoe je handboeien moet gebruiken én waar je sex handboeien kunt kopen.

1) Wat zijn de beste sex handboeien?

Wanneer je voor het eerst een paar handboeien gaat kopen is het belangrijk om even goed na te denken waar je ze voor gaat gebruiken. Is het alleen voor een lolletje of wil je ze serieus gaan gebruiken voor een BDSM sessie?

Wanneer je ze vaker gaat gebruiken kun je beter voor wat meer kwaliteit gaan. Stel je zelf daarnaast een aantal vragen zoals: wat wil ik eraan uitgeven? Hoe belangrijk is comfort? Welk materiaal vind ik mooi en prettig?

Bekijk hieronder onze favorieten sex handboeien voor beginners.

1.1) Pluche handboeien

Wanneer je nieuwe bent in de wereld van BDSM en handboeien is het goed om het op safe te spelen. Ga voor wat extra comfort, geen reden om gelijk een extreem setje boeien te kopen.

Voor de eerste keer handboeien seks kan ik de pluche handboeien aanraden. Ze zien er misschien wat fout out, maar doen wel goed hun werk en zijn ook nog eens comfortabel.

handboeien seks

Als je direct begint met metalen handboeien of leer kan het nogal wennen zijn. Ze kunnen namelijk pijn gaan doen aan je polsen. De wrijving veroorzaakt vaak een onprettig gevoel. Dat gezegde hebbende is dat misschien wel wat je zoekt!

Deze pluche boeien zijn geen goedkope troep en voelen kwalitatief aan. Als je op zoek bent naar fijne handboeien om je partner mee vast te binden is dit een goede keus.

1.2) Zwarte leren handboeien

Wanneer je handboeien wil waar je iets meer mee kan doen moet je iets hebben wat steviger is. Deze leren handboeien zijn goed voor beginners.

Ze zijn perfect om te gebruiken als handboeien aan bed of als bondage handboeien. Het setje is van kunstleer gemaakt en deze voelen daarom niet vervelend aan om de pols.

Ook hebben deze boeien een meer serieuze BDSM uitstraling, een stuk meer kinky naar mijn mening.

Nog niet zeker welke seks handboeien bij jou passen? Check dan hier het gehele assortiment.

kinky handboeien

2) Hoe gebruik je boeien in de slaapkamer

Het gebruiken van een paar sex handboeien kan in het begin misschien erg spannend zijn. Je weet niet zo goed wat je er precies mee moet doen en wat de beste posities zijn.

Het is vooral belangrijk dat je gewoon lekker gaat experimenteren. Begin eerst simpel door de handboeien om de polsen te doen. Begin rustig met voorspel en kijk wat goed werkt voor jou en je partner. Als je dat hebt gedaan kun je de handboeien aan het bed vastmaken.

Voor wat extra plezier kun je ook anders BDSM toys toevoegen. BDSM handboeien gaan perfect samen met bijvoorbeeld een ball gag. Een leuke combinatie van speeltjes die net dat extra beetje kinky toevoegen.

Zorg er gewoon voor dat je goede afspraken met elkaar maakt. Maak je partner ook direct los als ze daar om vragen. Het vastbinden tijdens sex kan voor jullie beide spannend zijn dus let goed op elkaar.

Hieronder kun je een paar seksposities lezen waar je de handboeien voor kunt gebruiken!

3) De beste seksposities met handboeien

Geboeide missionaris

Een van de basis posities die iedereen in het begin een keer zou moeten proberen is het missionaris standje.

Het is erg eenvoudig, de vrouw ligt op haar rug en de handboeien zitten aan de ene kant aan haar pols, en aan de andere kant aan het bed.

De vrouw is op deze manier een deel van de controle kwijt. De man gaat vervolgens op haar liggen waardoor het missionaris standje kan beginnen.

Posities met handboeien aan bed zijn een leuke manier om de controle uit hand te geven en te spelen met BDSM ideeën.

Handen achter de enkels

Als je iets meer ervaring hebt kun je dit leuke standje proberen. De vrouw gaat op haar buik liggen en brengt haar hielen tot haar billen.

Vervolgens steekt ze haar handen achteruit zodat deze voorbij haar enkels komen, dat is het moment dat de boeien omgaan.

Bij deze positie is de vrouw nog meer de controle kwijt, wel is het mogelijk om haar handen voorbij haar enkels te trekken zodat ze direct los is.

Een erg leuke positie om een keer te proberen!

Hopelijk heb je een duidelijk beeld van sex handboeien en weet je nu hoe je deze kunt gebruiken. Boeien zijn een leuke stap naar meer kinky avonturen in de slaapkamer!

1 gedachte over “Handboeien sex voor beginners”

Reacties zijn gesloten.