Grappig cadeau voor mannen | Clone A Willy

Een grappig cadeau uitzoeken is niet altijd eenvoudig. Het is lastig om creatief te blijven en je krijgt vaak het gevoel alsof je alles al een keer gegeven hebt. Maaar, ik heb echt een hilarisch cadeau gevonden al zeg ik het zelf.

Een super origineel en grappig kado geven aan je vriend, vader, opa of collega? Dan moet je echt ‘Clone A Willy’ kopen. Wat dit grappige cadeau precies is? Dat vertel ik je hieronder.

1) Wat is Clone A willy?

Tja, wat is Clone A Willy eigenlijk? De naam geeft al heel wat weg, maar ook daar heb je waarschijnlijk nog wat vraagtekens bij. Ik leg het je uit.

Clone A Willy is een set waarmee je jouw penis kan namaken. Nadat je de stappen hebt gevolgd heb je een levensechte dildo in de vorm van jouw penis.

Tip: Wist je dat er ook een Clone A Pussy set is?

Je krijgt een vorm waar je jouw penis in moet steken. Als de afdruk van de penis er goed in zit haal je deze eruit en vul je de vorm met vloeibaar rubber (dit zit erbij).

Laat de vorm goed drogen en tada, je hebt een levensechte namaak van je eigen penis. Welke man wil nou niet zijn piemel namaken?

Voor het totale plaatje kun je ook nog eens een vibrator maken van je dildo. Dit grappige cadeau komt namelijk met een losse vibrator die precies in de dildo past.

grappig cadeau - clone a willy

Als je dit cadeau geeft aan je vrienden zal het 100% een hilarisch scenario opleveren. Het is super origineel, maar natuurlijk ook best een leuk en grappig cadeau.

Of iemand nu ouder is, of je een grappig cadeau voor iemand van 18 jaar zoekt, deze set is sowieso een schot in de roos.

2) Clone A Pussy

Als je op zoek bent naar iets wat erop lijkt kun je ook kiezen voor de Clone A Pussy set. Het concept is hetzelfde, alleen krijg je een kunstvagina in plaats van een penis.

Ook dit is leuk om te geven als grappig cadeau aan zowel een man of een vrouw. Hoewel het misschien een gek cadeau is kan het hilarisch zijn voor een groep vriendinnen om dit aan iemand te geven.

Of je nu een piemel wil namaken of een vagina, deze ‘Clone sets’ zijn ideaal voor een hilarisch cadeau.

3) Grappig Cadeau variant

Clown A Willy is een grappig cadeau bij 18 jaar of als je iets aan een goede vriend of kennis moet geven. Wanneer je echter opzoek bent naar een wat ‘netter’ cadeau dan moet je helaas verder zoeken. Er zijn genoeg ideeën op het internet dus Google gerust lekker verder en zoek naar meer grappige kado’s voor mannen. Bekijk bijvoorbeeld eens ons artikel over piemel snoep of eetbaar ondergoed.

Wanneer je op zoek bent naar een soortgelijk cadeau in het erotische thema kun je bijvoorbeeld ook gaan voor een sekspop of penisring. Een pop is natuurlijk ook hilarisch en misschien is je vriend er ook nog wel eens blij mee omdat die al zo lang droog staat…

Hopelijk heb ik je met de Clown A Willy de juiste richting in kunnen sturen voor een grappig cadeau.