Feromonen: meer aantrekkingskracht met een erotische parfum

Zo, je spuit wat parfum op, gaat naar een feestje en voordat je het weet hangen alle vrouwen (of mannen) aan je lip. Klinkt te mooi om waar te zijn, niet?  

Oké, wat hier boven staat is misschien wat overdreven, maar het bestaat echt. Er zijn verschillende erotische parfums waardoor je jouw aantrekkingskracht kan verhogen.

Deze parfums bezitten over de natuurlijke bestandsdelen genaamd feromonen. Wat dit precies zijn en hoe het jou kan helpen? Dat leg ik je hieronder uit.

1. Wat zijn feromonen?

Zoals ik net zei werkt een erotische parfum door het bestandsdeel genaamd feromonen. Maar wat zijn feromonen nou eigenlijk?

Feromonen zijn bestandsdelen die een signaal afgeven. Simpel gezegd gaat het als volgt: als een vrouw seks feromonen ruikt bij een man voelt zij zich sterker seksueel aangetrokken tot hem. Naast deze seksuele variant zijn er nog vele soorten die andere signalen afgeven.

Heb je jezelf ooit afgevraagd waarom imkers bijvoorbeeld rook blazen in een bijenkorf? Wanneer bijen zich bedreigd voelen komt er een agressie feromoon vrij waardoor de rest ook agressief zal worden. Door rook in de korf te blazen zullen zij minder gevoelig zijn voor het stofje.

In een erotische parfum zitten dus seksferomonen. Wanneer het andere geslacht dit ruikt zullen zij zich sneller aangetrokken voelen tot de persoon met die geur.

2. Feromonen parfum

Hoewel het misschien als een fabeltje klinkt werkt het toch echt. Als jij voor een avondje stappen feromonen parfum opspuit dan zul je het verschil waarschijnlijk meteen merken.

Vrouwen zitten nu eenmaal zo in elkaar, ze zijn seksueel aangetrokken tot die geur en zullen eerder op je afstappen. Een simpel complimentje zoals: “Wat ruik je lekker”, geeft jou al genoeg kansen om door te pakken.

Je hebt verschillende soorten feromonen parfum. Het verschil zit in de aantrekkingskracht per geslacht, je hebt parfums die bedoeld zijn om vrouwen aan te trekken en varianten voor mannen.

2.1 Voor mannen

Uit eigen ervaringen kan ik het feromonen parfum van Taboo aanraden voor mannen:

Geur: Bergamot en roze bes

feromonen parfum

Dit parfum ruikt naar bergamot en roze bes. Het parfum ruikt zacht, maar is erg populair onder de vrouwen. Als je dit luchtje op hebt tijdens het stappen of een feestje zullen er 100% vrouwen naar je toe komen.

Deze erotische parfum is daarnaast voor elke gelegenheid te gebruiken. Je kunt het dus ook gewoon als normaal parfum gebruiken door de heerlijke geur. Hou er wel rekening mee dat je vrouwelijke collega’s met je kunnen gaan flirten..

2.2 Voor vrouwen

Voor de vrouwen zijn er uiteraard ook heerlijke geurtjes waarmee je mannen kunt aantrekken. Het parfum werkt hetzelfde, maar trekt mannen aan in plaats van vrouwen.

Geur: Patchoelie en witte fresia

parfum met feromonen

2.3 Unisex

Wanneer je lesbisch, homo of bi bent zijn er ook genoeg opties! Als je niet kunt kiezen is er ook een unisex luchtje die beide geslachten aantrekt. Over het algemeen ruikt dit geurtje voor iedereen lekker. Een goede oplossing als je niet weet welke je moet kiezen.

Taboo Equivoque met de geur: Cederhout en Witte roos

3. Meer weetjes over het stofje feromoon

Dit natuurlijke stofje speelt een hele grote rol op onze aarde. De meeste dieren geven signalen af met feromonen als ze boos, blij of geil zijn. Hun zijn iets directer, sommige vrouwelijke insecten geven het stofje af en alle mannetjes in de bepaalde radius komen er direct op af om te paren.

Tip: Ken je het natuurlijke libido verhogende middel ‘Spaanse vlieg‘ al?

Naast dat dit bij dieren gebeurd zijn wetenschappers er achter gekomen dat feromonen de menstruatie van verschillende vrouwen kan synchroniseren. Martha McClintlock was in 1971 de eerste die dit officieel had gedocumenteerd.

Wat er precies gebeurd?

Als vrouwen meer als 3 maanden samenwonen of veel tijd met elkaar doorbrengen beginnen hun menstruaties synchroon te lopen. Hun periodes starten over het algemeen binnen 4 dagen na elkaar.

Als je nog niet zeker wist of dit natuurlijke stofje goed werkt dan is dit een goed voorbeeld. Als het de menstruatie cyclus van een vrouw kan veranderen dan hangt er toch wat krachtigs in de lucht.

Feromonen parfum kopen is een echte aanrader. Dit natuurlijke stofje kan onze aantrekkingskracht vergroten en speelt een grote rol in het seksleven van vele. Wat is jouw ervaring met een erotische parfum? Laat het hieronder weten.