Seks met een erotische blinddoek

Het dragen van een erotische blinddoek tijdens de seks kan een leuk en kinky aspect toevoegen. Wanneer je niks kunt zien geef je toch een stukje controle uit handen.

Net als sex handboeien is een erotische blinddoek een leuke stap om eens te experimenten met BDSM. Dus, waar wacht je nog op?

1) Wat is de beste erotische blinddoek?

Er zijn een hoop verschillende blinddoeken en bondage maskers die je kunt kopen. ‘De beste’ hierin is echt gebaseerd op persoonlijke voorkeur.

Persoonlijk vind ik dat een bondage masker of blinddoek gewoon comfortabel moet zitten. Ook moet die goed blijven zitten natuurlijk.

Qua uiterlijk zou je zelf even moeten kijken wat je het mooiste vind. In plaats van een masker uit te lichten raad ik je aan om gewoon even door heel het assortimenten te kijken.

erotische blinddoek

2) Hoe gebruik je een bondage masker?

Het gebruiken van een blinddoek spreekt eigenlijk redelijk voor zich. Wanneer je voor het eerst geblinddoekte seks probeert is het vooral belangrijk om afspraken te maken.

Doe geen dingen die je partner niet wil. Hij of zij legt toch het vertrouwen in je handen dus ga daar respectvol mee om.

Je kunt een blinddoek bijvoorbeeld goed gebruiken tijdens het voorspel. Doe de blinddoek bij je partner om en laat ze op het bed zitten of liggen.

Vervolgens kun je gaan ‘spelen’. Kus, streel en raak je partner aan op verschillende plekken. Verras met je aanrakingen en bouw zo langzaam de spanning op.

Blinddoeken worden normaal gebruikt tijdens het voorspel, maar zijn ook prima voor tijdens de seks.

En nog een voordeel.. een goed oogmasker kun je ook gebruiken tijdens het slapen!

3) BDSM blinddoek

Een erotische blinddoek is een leuke manier om kennis te maken met BDSM voor beginners. Hoewel het niet echt onder BDSM valt is het wel een kinky aspect wat een goede stap is richting het echte werk.

Wanneer je een stapje extra wil nemen dan kun je gaan voor een echt BDSM masker. Deze zijn vaak meer afgesloten.

Je kunt zo op een veilige en leuke manier spelen met kinky seks. Vind je het niks? Geen probleem. Vind je het wel leuk? Dan kun je bijvoorbeeld over gaan naar een setje handboeien.

Door de blijven experimenteren hou je je seksleven op een geweldig en leuk niveau. Het is niet erg om iets niet leuk te vinden, het gaat meer om het proberen en het plezier wat je er uit haalt!

Hopelijk heb ik je een beter beeld kunnen geven van een erotische blinddoek en bondage maskers. Dit kleine attribuut kun je jouw seksleven een stuk meer kinky maken!