Erotisch valentijnscadeau voor haar & hem

14 februari staat weer voor de deur en dat betekent maar een ding.. een erotisch valentijnscadeau voor je partner kopen!

Doe eens gek en geef je partner iets waar ze wat aan hebben! Met een spannend valentijnscadeau scoor je sowieso punten, en wie weet, misschien kunnen jullie het speeltje samen gebruiken.

Om je te helpen bij je keuze hebben we verschillende deals van erotische valentijnscadeaus onder elkaar gezet zodat ook jij jouw partner kan verwennen op 14 februari.

1. Het juiste valentijnscadeau kiezen

Valentijn is hét moment voor romantiek en intimiteit. Laat je partner zien dat je van hem of haar houdt, maar laat ook zien dat je onwijs aangetrokken tot ze bent. Met een erotische getint cadeau sla je twee vliegen in één klap.

Kijk vooral naar iets wat leuk is voor jullie beide. Een seksspeeltje krijgen voor jezelf is leuk, maar het is nog veel leuker als jullie het samen kunnen gebruiken. \

Hieronder heb ik 3 verschillende seksspeeltjes onder elkaar gezet. Het zijn de best-sellers in hun categorie én zijn qua prijs ook nog eens aantrekkelijk. Geen reden om heel je rekening leeg te trekken dus.

2. Erotisch valentijnscadeau voor haar

Als je indruk wil maken op je vriendin dan kunnen we dit speeltje niet genoeg aanraden. De Satisfyer Pro 2 is uitgeroepen tot het beste seksspeeltje van 2020 en is razend populair onder de vrouwen.

Dit seksspeeltje is een luchtdrukvibrator. Een luchtdrukvibrator is anders dan het doorsnee seksspeeltje en maakt gebruik van een speciale technologie.

In plaats van direct de clitoris te stimuleren met contact of vibraties, stimuleert dit speeltje de clitoris door pulserende luchtdrukgolven.

De orgasmes van dit seksspeeltje zijn next level en dat blijkt ook uit al de positieve reviews. Als je een leuk erotisch cadeau wil geven aan je vriendin voor Valentijn dan is dit speeltje een echte aanrader.

erotisch valentijnscadeau voor haar

Meer weten over dit speeltje? Lees hier onze Satisfyer Pro 2 Review.

3. Erotisch valentijnscadeau voor hem

Hoewel je seksspeeltjes misschien eerder aan vrouwen linkt, kun je mannen er net zó blij mee maken.

Tegenwoordig heb je een breed aanbod aan speeltjes. Een ding is zeker, als jij met onderstaand cadeau aan komt zetten bij je vriend dan zal hij razend enthousiast zal zijn.

Een cadeau waar je elke man namelijk blij mee kan maken is een masturbator. Masturbators stimuleren de penis op een manier zoals dat zou gaan tijdens seks. Ze laten een man dus het gevoel van seks ervaren.

Masturbators komen in elke maten en vormen, maar vooral de pocket pussy is een favoriet.

Dit kleine en handige speeltje is een replica van een vagina. De binnenkant van deze vagina is voorzien van ribbels en andere texturen om de eikel en schacht te stimuleren.

erotisch valentijnscadeau voor hem

Het speeltje is makkelijk op te bergen, erg leuk om te gebruiken en ook nog eens goedkoop. Onze favoriete pocket pussy is die van Easytoys. Dit speeltje is op dit moment in de aanbieding en kost maar €14,95.

4. Een cadeau voor jullie samen

Een cadeau geven aan je vriendin of vriend op Valentijn is nóg leuker als jullie het samen kunnen doen.

Je kunt een speeltje voor je partner kopen, maar kunt er ook voor kiezen om voor een koppel speeltje te gaan.

Deze seksspeeltjes stimuleren zowel de man als vrouwen en zijn daarom een geweldige toevoeging in de slaapkamer.

Welke seksspeeltjes voor koppels er allemaal zijn? Wij vertellen het je.

De Pair Vibrator van Teazers is een van de meest veelzijdige tools die er is. Dit speeltje is ontworpen om zowel de man als vrouw te stimuleren.

Samen genieten dus!

De Teazers Pair Vibrator is ideaal voor tijdens de seks en kan ook gebruikt worden voor dubbele penetratie.

Het speeltje is voorzien van 3 verschillende motoren. Stimuleer de clitoris, de penis, de anus of tepels. Je kan het zo gek niet bedenken of deze vibrator heeft erover na gedacht.

valentijnscadeau koppels

Lees hier een uitgebreide Teazers Koppel Vibrator Review.

Een erotisch valentijnscadeau voor je partner kopen is een echte aanrader. Die saaie bos bloemen en chocolade hebben ze al vaak genoeg gehad. Koop eens wat spannends!