Eetbaar ondergoed: snoep strings & bh’s

Eetbaar ondergoed komt er in alle vormen en maten. Of je nu op zoek bent naar eetbaar ondergoed voor een vrijgezellenfeestje of voor een spannende avond met je partner, lachen zul je sowieso! Wij hebben alle soorten snoep ondergoed voor je onder elkaar gezet. Van snoep strings tot eetbare lingerie, het is er allemaal!

1) Snoep string

Met deze snoep string zie je er wel heel lekker uit… letterlijk. Deze string is gemaakt van verschillende kleine snoepjes welke er makkelijk af gegeten kunnen worden. Trek deze string aan en laat je partner één voor één de snoepjes eraf eten voor een spannende avond.

De kleine ringetjes hebben allerlei verschillende kleuren en zijn fruitige suiker snoepjes. Door eraan te sabbelen of erop te bijten komen ze gemakkelijk los van de string.

De snoep string bestaat uit elastische banden die met je meerekken. Dat is het fijne aan eetbaar ondergoed. Doordat ze aan een elastische string zitten, zal deze altijd passen. Hij past zich namelijk aan op jouw formaat en beweegt gewoon mee.

Je kunt enorm veel met eetbaar ondergoed. Laat vooral je fantasie zijn werk doen en heb plezier!

2) Snoep Beha

Naast de klassieke snoep string is een eetbaar lingerie setje natuurlijk niet compleet zonder de snoep beha! Deze past perfect bij de string, maar kan ook zonder het ondergoed worden gedragen.

Over de maat hoef je je in ieder geval geen zorgen te maken. De snoep beha is namelijke een one-size fits all en is super elastisch. Door deze elastische pasvorm is die geschikt voor de meeste borsten. 

Ook deze snoepjes zijn kleine suiker kraaltjes. In totaal weegt de snoep bh 280 gram, dus genoeg snoepjes voor veel plezier. Hier zijn jullie wel even zoet mee, letterlijk.

Koop bij EasyToys

3) Snoep string voor mannen

Ook voor de mannen is er eetbaar ondergoed! Hoewel je prima die snoep beha en string kan aantrekken, ben je misschien toch op zoek naar iets wat meer voor jou gemaakt is.

De snoep tanga string heeft een pasvorm en design dat meer geschikt is voor een penis. Je hebt dus een groter oppervlak voor je penis waardoor deze snoep string ook prettiger zit. Als je dan toch een snoep onderbroek gaat dragen kan je het maar beter goed doen, toch?

Ook deze onderbroek is voorzien van elastische banden waardoor deze erg rekbaar is. Om de maat hoef jij je dus niet druk te maken, de string rekt gewoon met je mee. Net als al het andere snoep strings is deze ook gemaakt van kleine ronde snoepjes die om de banden zitten. De snoepjes zijn eigenlijk altijd hetzelfde.

4.  Ideeën voor eetbaar ondergoed

Er zijn veel grappige en spannende momenten waarop je jouw eetbare onderbroek kan dragen! Wij hebben een paar ideeën onder elkaar gezet:

  • In de slaapkamer: verras je partner door wat lekkers te dragen! De eetbare lingerie is perfect tijdens het voorspel. Laat je partner de snoepjes één voor één van je onderbroek afsnoepen.
  • Vrijgezellenfeestje: hijs de gelukkige in een mooie snoepstring voor de rest van de dag! Een gegarandeerd succes… voor degene die de persoon mogen uitlachen dan.
  • Cadeau: geef een snoep string of beha cadeau aan je beste vriend of vriendin! Een onwijs grappig cadeautje.


Waar je het eetbare ondergoed ook voor gaat gebruiken, je gaat sowieso lachen! Je koopt het ondergoed eenvoudig en discreet bij EasyToys.