Een sekspop kopen en gebruiken? Zo doe je dat!

Dus jij wilt een sekspop kopen? Goede keus! Om beter te worden in bed, moet je oefenen, oefenen en vooral heel veel oefenen! Helaas is dit niet altijd even makkelijk en hebben we niet zomaar de kans om dit op elk moment van de dag te doen.

Een van de beste manieren om seks te oefenen, om masturberen lekkerder en spannender te maken, of om gewoon een totaal nieuwe ervaring te proberen, is door een sekspop te kopen.

Het taboe rondom de poppen begint steeds meer te verdwijnen en als gevolg hiervan loopt de industrie erg goed. Er zijn meer opties om uit te kiezen dan ooit tevoren, en het maken van de juiste keuze tussen alle verschillende soorten sekspoppen kan erg lastig zijn

Je hebt ze als realistische levensgrote sekspoppen met het gewicht van 45 kilo, maar ook als mini-sekspoppen die erg praktisch en populair zijn.

Tegenwoordig zijn ze in allerlei maten, kleuren en soorten te krijgen. Aangezien het vaak lastig is om de juiste keuze te maken zal ik je daarbij helpen en hoop ik je zo in de juiste richting te sturen!

1. Basis

1.1 Het materiaal

De twee meest gebruikte materialen voor sekspoppen van hoge kwaliteit zijn meestal gemaakt van:

  • Thermoplastisch elastomeer, afkorting TPE (ook wel technisch/synthetisch rubber)
  • Siliconen

Er zijn ook andere materialen, zoals latex, maar ik zou altijd adviseren om te kiezen voor 1 van de bovenstaande. Beide hebben hun voordelen en nadelen.

Om het zo makkelijk mogelijk te houden zijn de belangrijkste voordelen van TPE dat het erg fijn en zacht aanvoelt. Als je wil dat je pop erg zacht en comfortabel aanvoelt dan is de TPE sekspop een goede keuze voor jou.

sekspop kopen

Voor dat je een besluit neemt zullen we het eerst over siliconen hebben. Ten eerste is siliconen hittebestendig en kun je bijvoorbeeld met de pop in een warm bad. Ten tweede is silicone duurzamer en zal het minder snel scheuren als TPE. Ten slotte is mijn persoonlijke mening dat de huid van een siliconen pop echter aanvoelt dan een pop die van TPE is gemaakt.

Dat gezegd, is mijn advies om hier niet te lang bij stil te staan, beide zijn uitstekende materialen. Dus tenzij je ervaring hebt met een van de materialen raad ik je aan om gewoon een pop te kopen die er aantrekkelijk uitziet.

1.2 Formaat en gewicht

Ten tweede moet je een keuze maken over de grootte en het gewicht van de sekspop die je wilt kopen.

Zoals ik al eerder zei zijn er zowel mini maar ook levensechte formaten van sekspoppen. Mini-poppen zijn supermakkelijk te positioneren en kan je in unieke posities zetten.

De levensgrote sekspoppen kunnen goed meer als 35 of 40 kilo wegen. Het is belangrijk dat je rekening houdt met je fysieke kracht als je een zwaardere pop wil kopen Een zware pop lijkt op het eerste gezicht misschien niet een probleem zijn maar kan nog tegenvallen als je hem eenmaal in huis hebt.

Tenzij je zeker weet dat je dit gewicht aan kan raad ik je aan om onder de 40 kilo te blijven. Als dit je eerste pop is begin dan met een lager gewicht. Poppen in het de gewichtscategorie van 30 kg – 40 kg hebben een goede balans tussen een realistisch gevoel en comfort en zijn een goede keus voor beginners.

Wat de lengte betreft van de pop is het belangrijk om rekening te houden met hoeveel opslag ruimte je hebt. Minisekspoppen die kleiner zijn als 100 cm zijn veel makkelijker op te bergen als de grotere varianten.

Over het algemeen vallen de levensgrote poppen het meeste in de smaak, het voelt realistischer aan en geeft je het gevoel alsof je met een echte vrouw seks hebt.

1.3 Uiterlijk

Een paar jaar geleden zagen de meeste poppen er ongeveer allemaal hetzelfde uit. Nu kun je ondertussen kiezen uit elke soort, het begint vaak met de afkomst, van Russische looks tot aan een Spaans uiterlijk met grote rondingen, niks is te gek.

Naast de afkomst is het ook belangrijk om het juiste lichaamstype te kiezen. Hou je van grote billen en borsten maar heb je nog nooit seks gehad met een vrouw die dit had? Dan is dit je kans om het ideale lichaam te kiezen.

De poppen van vroeger waren niet in staat om lichaamswarmte te leveren. Tegenwoordig bieden sommige bedrijven echter poppen met een ingebouwd verwarmingsmechanisme. Op deze manier zal je veel sneller het gevoel krijgen dat je met een echt persoon bent en is het ook nog eens prettiger.

Voor de meeste mensen zijn sekspoppen een eenmalige investering. Om ervoor te zorgen dat je de juiste koopt, ben er dan zeker van en controleer het uiterlijk en de structuur van de pop. De afmetingen zijn erg belangrijk als jij je wildste fantasieën wil beleven. De poppen van Ultimate Fantasy Dolls zijn op dit moment de beste op de markt.

2. Waar kun je een sekspop kopen?

Er zijn verschillende varianten van sekspoppen en masturbators die je kunt kopen. Alle lichaamsdelen zijn in verschillende vormen en maten te krijgen. Er is tegenwoordig zo veel keus dat je het beste even zelf kunt rondneuzen!

beste sekspop

De poppen van Ultimate Fantasy Dolls kun je het beste bij Easytoys kopen. Zij hebben op dit moment een assortiment van 4 verschillende varianten waar je uit kan kiezen!

Enthousiast? Kijk hier het promo filmpje om de poppen nog beter te bekijken.

3. Hoe gebruik je een sekspop?

Na het kopen van een sekspop begint het leuke gedeelte, je kan de pop gaan gebruiken!

3.1 Voorbereiding

Na het uitpakken van je pop controleer dan eerst of er voor eventuele schade op de pop zit. Sekspoppen zijn vaak vang hoge kwaliteit, maar fouten of schade tijdens het leveren komen nog steeds voor

Als je de schade vindt nadat je de pop hebt gebruik dan zul je de pop niet meer kunnen retourneren

Ben je er zeker van dat je pop in de juiste staat is? Reinig de pop dan een keer helemaal met water.
Als je klaar bent voor om de pop te gebruiken zijn er nog een paar stappen die je moet nemen:

Begin met het opwarmen van de pop. Het gevoel van een koude pop is allesbehalve fijn dus zorg ervoor dat je de pop op een of andere manier warm krijgt. De beste manier om dit te doen is met een verwarmde deken die je 15 minuten over de pop heen legt.

Zodra de pop klaar is voor gebruik kun je het glijmiddel gaan gebruiken. Voordat je begint is het noodzakelijk om glijmiddel op waterbasis bij de hand te hebben. Zorg altijd dat dit op waterbasis is en niet op siliconebasis, bij glijmiddel op siliconebasis zullen er vlekken op de pop komen aangezien silicone op silicone niet goed samengaan.

3.2 Posities

Afhankelijk van het type pop dat je hebt gekozen, heb je verschillende keuzes voor posities.

Met een realistische pop op maar kun je bijna elke positie doen die met een echt persoon zou proberen. Een van de meest populaire opties is doggy style. Hoge kwaliteit sekspoppen hebben ongelooflijk mooie billen en voelen levensecht aan.

Als je liever liefdevolle seks wil kun je de pop in een missionaires houding leggen of in een soort spooning positie.

Vergeet niet dat een sekspop meer is dan alleen de gaten die je kunt penetreren. Je kunt hun borsten en andere plekken van het lichaam aanraken en zelfs zoenen met de pop.

3.3 Onderhoud

Het verzorgen van je sekspop is erg belangrijk. Zorg dat je de pop gronding schoonmaakt als je er seks mee hebt gehad. Als je de pop alleen gebruikt voor het knuffelen was de pop dan om de 3 dagen zodat die lang meegaat. Bij de meesten poppen krijg je een schoonmaak pakket erbij. Als je een set meekrijgt van de verkoper zorg er dan voor dat je alleen deze set gebruikt. De middelen hierin zullen het beste zijn voor het materiaal.

Het krijgen van kreukels of rimpels op de pop komt vaak genoeg voor. Als dit gebeurt raak dan niet in paniek maar leg de pop in een gestrekte positie neer. De rimpels zullen binnen no time weg zijn.

Het kopen van een sekspop is een beslissing om toch even bij stil te staan aangezien het een invloed kan hebben op je levensstijl. Als je niet op je gemak bent met het hebben van een sekspop dan raad ik je aan om iets anders te kiezen.

Als je echter iets nieuws wilt proberen, dan kunnen sekspoppen je leven een stuk spannender maken! Met het juiste gebruik zijn sekspoppen geweldig en met al het aanbod van tegenwoordig zal de perfecte pop er zeker tussen zitten voor jou!

Een sekspop van Ultimate Fantasy Dolls kopen is een investering waar je veel voor terug krijgt.