Durex orgasm intense gel review

Een gevoelige clitoris, nog meer stimulatie én een super intens orgasme in één flesje? Dan ben je met de Durex Orgasm Intense Gel aan het juiste adres.

De Durex intense orgasm gel begint steeds populairder te worden. Deze stimulerende gel verhoogt de gevoeligheid van de vagina waardoor vrouwen makkelijker een orgasme bereiken.

Aangezien deze gel zo populair is deel ik hieronder mijn ervaring in deze Durex orgasm intense gel review.

Ohja, bijna vergeten, de orgasmes zijn ook nog eens intenser.

1. Wat is Durex orgasm intense gel?

Durex Orgasm’Intense gel is een stimulerend middel voor vrouwen. Door de gel op de clitoris van de vrouw te smeren wordt deze gevoeliger.

Naast dat het de gevoeligheid van de erogene zones verhoogt werkt deze gel ook stimulerend. Ervaar verwarmende, koude en tintelende sensaties over de gehele vagina.

Deze gel van Durex is dus géén glijmiddel, maar een stimulerende gel.

Als we Durex moeten geloven zit het wel goed, in 1 flesje zitten meer dan 20 explosieve orgasmes. Het resultaat volgens Durex? Maar liefst 80% van de vrouwen die de stimulerende gel gebruikt krijgt een orgasme!

2. Hoe gebruik je de orgasm intense gel?

De gel is erg eenvoudig te gebruiken. Het flesje waar de gel in zit is misschien niet het meest handige, maar dit moet geen probleem zijn.

Draai de dop van de verpakking en breng de gel aan op je vingers of direct op de clitoris.

Aangezien het geen glijmiddel is hoef je maar 2 of 3 druppeltjes te gebruiken. Deze hoeveelheid is voldoende voor het voorspel en de seks.

Met deze hoeveelheid is de gehele clitoris voorzien van gel. Wil je de gel op andere plekken van je vagina proberen? Dan kun je altijd wat meer pakken en het goed uitsmeren.

De verwarmende en koude tintelingen zullen direct merkbaar zijn en zullen over de loop van tijd versterken. Als je nog niet zo veel merkt kun je nog een extra druppeltje gebruiken.

3. Nog méér stimulatie?

Gebruik een vibrator of ander seksspeeltje voor een nog intensere ervaring.

De stimulerende gel kan in combinatie met seksspeeltjes gebruikt worden, we raden het zelfs aan!

Doordat de gel op waterbasis is kun je deze gewoon gebruiken met siliconen speeltjes zonder dat deze beschadigd raken.

Breng 2 tot 3 druppels aan op de clitoris óf op het speeltje. Door de kop van het speeltje te bedekken in de gel zal je extra stimulatie ervaren.

Als je vaker een speeltje gebruikt weet je hoe heerlijk de stimulatie kan zijn op de clitoris. Door wat gel toe te voegen versterk je dit effect.

Tip: Probeer de Durex intense orgasm gel samen met de Satisfyer Pro 2. De heerlijke luchtdruk stimulatie zal nog intenser zijn als je wat gel aanbrengt op de clitoris.

Als je echt alles uit de kast wil trekken dan gebruik je de gel in combinatie met een clitoris vibrator. Een tenen krullend orgasme gegarandeerd!

4. Durex orgasm intense gel ervaring

Persoonlijk heb ik wel enige ervaring met deze gel van Durex. Nadat ik veel positieve verhalen om mij heen hoorde besloot ik een flesje te kopen om samen te gebruiken met mijn vriend.

We wisten beide niet zo goed wat we er van moesten verwachten dus gingen er met een open mind set er in.

Ik pakte het flesje uit het nachtkastje en draaide de dop open. De gel is voorzien van een soort pipet waarmee je gemakkelijk het aantal druppels kan doseren.

Nadat ik 3 druppels op mijn vinger had gedaan was het tijd om de gel uit te testen.

Direct na het aanbrengen merkte ik dat er vlagen met warme en koude tintelingen over mijn clitoris heen kwamen.

Het voelde alsof iemand zacht tegen mijn clitoris aan het blazen was, stiekem best wel fijn. Bij contact met de hand en stimulatie komen vooral de warme tintelingen naar boven.

Hoewel ik zelf best wel gemakkelijk klaarkom merkte ik toch zeker het effect van de gel. Het maakt stimulatie intenser, maar niet té gevoelig. Je kunt dus voor een langere periode blijven genieten van de effecten.

Ook het orgasme was een verrassing. Het gevoel is lastig te omschrijven, maar Durex verwoord het eigenlijk zelf al heel goed, de gel zorgt namelijk voor een explosiever én intenser orgasme.

Het enige nadeel is in mijn ogen de vorm van het flesje. De vorm van het flesje is rond waardoor je deze niet rechtop kunt neerzetten.

Breng wat druppeltjes aan op je hand of die van je partner en laat de andere de dop erop draaien, zo voorkom je dat jullie er een zooitje van maken.

5. Orgasm intense gel kopen

Hopelijk heb je een goed beeld gekregen van deze orgasme gel van Durex. Persoonlijk kan ik hem aan vrouwen, koppels en zelf mannen aanraden, met een potje van deze gel kun je altijd indruk maken op je bedpartner.

durex orgasm intense gel review

Ik hoop dat je wat hebt gehad aan deze Durex orgasm intense gel review. Voor een paar euro heb je een hoop heerlijke orgasme in 1 flesje, het proberen waard dus!