Dit is Sex Roulette: een sex spel idee

Zijn jij en je partner op zoek naar manieren om jullie seksleven spannender te maken? Dan kun je overwegen om sex roulette te spelen. Bij dit sex spel draai je aan een rad om te bepalen welke opdracht je moet uitvoeren. Er zijn in totaal 24 interessante erotische uitdagingen. De wijzer van het rad wijst een getal aan. Dat getal staat voor het nummer van de uitdaging die je moet uitvoeren. Sex roulette is een leuke manier om intiem met elkaar te zijn. Sexroulette kan ideaal zijn om als voorspel te gebruiken.

1) Hoe werkt sex roulette?

Op het roulette bord staan verschillende getallen. Ieder getal staat voor een seksuele uitdaging. Om het spel te spelen, geef je een draai aan het rad. De pijl wijst vervolgens een getal aan. Je kunt nu aflezen welke uitdaging je moet uitvoeren.

Eventueel kunnen jij en je partner ervoor kiezen om te beoordelen of de uitdaging met succes is afgerond. Maar in principe kun je natuurlijk ook je eigen regels verzinnen. Je kunt ook bepaalde consequenties verzinnen voor als een van beiden een uitdaging wél of niet goed afrondt.

Zo kun je het spel nog spannender en leuker maken. Maar natuurlijk kun je het spel ook gewoon volgens de standaard regels volgen. Het is maar net wat jij en je partner zelf willen!

sexroulette

2) Wat zijn de voordelen van sex roulette?

Sex roulette is een spel dat helpt om jullie seksleven te verbeteren. Hebben jullie bijvoorbeeld het idee dat de seks soms wel iets beter kan? Dan kan het een goed idee zijn om het spel sex roulette aan te schaffen. Maar ook als jullie seksleven prima is, kan het voor een leuke nieuwe ervaring zorgen. 

Het kan bovendien een geweldige manier zijn om een nieuwe partner beter te leren kennen op seksueel gebied. Sex roulette kan je zelfs helpen om je prestaties in bed te verbeteren. Er zijn dus tal van verschillende redenen om dit spelletje te kopen.

3) Verschillende soorten sexroulette

Er zijn verschillende soorten sexroulette. Erg bekend zijn de varianten van Tease & Please. Deze aanbieder heeft drie verschillende varianten, namelijk Naughty Play, Foreplay en Kinky. Onlangs is daar ook de Kamasutra variant bijgekomen! 

Welke versie je het best kunt nemen, is afhankelijk van je wensen. Hieronder een korte toelichting per spel:

  • Foreplay: voorspel is een essentieel onderdeel van seks. Dat gezegd hebbende zijn er nog steeds veel koppels die het overslaan. Met dit roulette spel krijg je 24 uitdagende opdracht die perfect zijn voor het voorspel. Zo kun je de spanning rustig opbouwen en ontdekken hoe krachtig voorspel kan zijn!
  • Naughty Play: ben je op zoek naar wat meer seksuele opdrachten? Dan is de Naughty Play set een betere match. Al met al is dit ons minst favoriete van de 4. Hij valt er namelijk een beetje tussen in. De kinky variant is beter wanneer je een echt sex roulette spel wilt met spannende opdrachten. 
  • Kinky: Kies je voor de Kinky-variant, dan gaan de uitdagingen net wat verder. Dit is ook wel de meest spannende versie van de 3. Ben je dus op zoek naar een sex spel met veel uitdaging, dan is dit je beste keuze. Zie het als een soort BDSM roulette!
  • Kamasutra: wanneer je meer wilt variëren in seks posities kan een spel of hulpmiddel goed van pas komen. Wanneer jullie meer willen experimenteren is deze kamasutra variant dus een goede keuze. Het spel heeft 24 uitdagingen met betrekking tot seksstandjes. Het is dus iets wat je tijdens de seks kan gebruiken, en niet per se als voorspel. Samen met de Kinky onze favoriet!

Het kan ook leuk zijn om de verschillende spellen uit te proberen. Zo kun je verschillende ervaringen opdoen met je partner. Naast Tease & Please zijn er ook andere merken die roulette spelen met seksuele uitdagingen aanbieden. Wanneer jullie je seksleven willen verbeteren middels een seksueel roulettespel, is er dus ontzettend veel keuze. Eventueel kun je bij een spel met relatief simpele uitdagingen beginnen, om uiteindelijk voor een meer uitdagende variant te kiezen.

4) Waar kun je sexroulette kopen?

Er zijn verschillende plekken waar je sexroulette online kunt kopen. Zo kun je bijvoorbeeld sexroulette bij EasyToys kopen. In een dergelijke webshop kun je het spel discreet bestellen. Aan de verzenddoos is bijvoorbeeld niet zichtbaar dat het een seksspel betreft, en er wordt niet bij de buren bezorgd. 

Er zijn ook seksshops waar je seksspellen kunt kopen, maar niet iedereen vindt het prettig om een fysieke seksshop te bezoeken. Bovendien heb je online vaak veel meer keuze. Ik heb persoonlijk zelf nog nooit een roulette spel fysiek in de winkel zien liggen. Het beste is dus om eens te kijken in het assortiment van EasyToys.

Online kun je ook het spel in een andere vorm vinden. Bijvoorbeeld camsex roulette of andere varianten waarbij de persoon moet strippen.