De Satisfyer Pro 2 review – Het beste seksspeeltje van 2021

De Satisfyer Pro 2 is niet voor niets uitgeroepen tot het beste seksspeeltje van 2021.

Als je dit speeltje zo op het eerste gezicht ziet, vraag je je misschien af wat je in hemelsnaam met dit ding moet? Wat doet het, hoe werkt het en waarom zou ik er een kopen?

Om antwoord te geven op deze vragen heb ik het speeltje grondig uitgetest. In deze review van de Satisfyer Pro 2 zullen we alle ins en outs toelichten van het beste seksspeeltje van 2021.

1. De Satisfyer Pro 2

First things first. Dit seksspeeltje is een luchtdruk vibrator. Een redelijk nieuw soort speeltje, dus schaam je niet als je er nog nooit van hebt gehoord. De Satisfyer Pro 2 werkt namelijk via een speciale luchtdruk golven.

Je brengt het speeltje aan op de clitoris, als je de toy vervolgens aanzet zuigt deze de clitoris heel zacht naar binnen. Het enige wat je clitoris dus ervaart is de stimulatie van pulserende luchtdruk golven.

1.1 What’s in the box?

De Satisfyer Pro 2 komt in een mooie en stijlvolle verpakking Het doosje is ook vrij ‘neutraal’, als je om privé redenen niet wil dat iemand ziet dat het een vibrator is kun je hier makkelijk mee weg komen.

De luchtdruk vibrator wordt geleverd met de volgende spullen:

  • De Satisfyer Pro 2
  • Afneembaar siliconen kapje
  • Oplaad kabel met USB-ingang
satisfyer review

Er zit 1 afneembaar kapje op de luchtdruk vibrator, deze zijn overigens wel nog na te bestellen als je er een kwijt bent of er graag meer wilt in verband met hygiëne. De oplader is magnetisch waardoor dit speeltje volledig waterproof is.

1.2 Eerste indruk

De Satisfyer Pro 2 ziet er niet raar uit, maar toch…anders. Er zijn niet veel seksspeeltjes die hierop lijken. De eerste indruk is goed, de luchtdruk vibrator ligt comfortabel in de hand en is makkelijk aan en uit te zetten.

Het speeltje is gemaakt van hard plastic. Ik dacht eerst dat dit goedkoop aan zou voelen, maar dit valt reuze mee. Het speeltje is echt van een degelijke kwaliteit als je kijkt naar de prijs. Het speeltje ligt lekker in de hand en is mooi afgewerkt met een soort ‘rose gold’ kleur.

Voor het gebruik wordt aangeraden om het speeltje eerst nog even aan de oplader te leggen. Zo weet je zeker dat je een volle batterij hebt en niet halverwege zonder komt te zitten.

satisfyer pro 2

2. Tijd om het speeltje te gebruiken!

2.1 Het gebruik

Het moment van de waarheid, na het lezen van al de positieve reviews van de Satisfyer Pro 2 waren de verwachtingen best wel hoog.

Het speeltje heeft een comfortabele grip en kan met 1 hand worden aangezet. Je begint dan als het ware op standje nummer 1. Wat opviel was dat het speeltje erg stil was. Als je goed luistert hoor je wel een soort getril, maar dat geluid was echt minimaal.

Op het handvat zit een – en + knop waarmee je van stand kan wisselen. Om een goede review te geven heb ik alle standen van de Satisfyer Pro 2 een keer gebruikt.

Standje 1 was erg zacht, dit was de eerste keer dat ik een luchtdrukvibrator gebruikte dus dit vond ik eigenlijk wel prettig. Met de lage standjes kun je wennen aan de pulserende luchtdruk golven.

Na een tijdje ben ik overgegaan naar de standjes 2, 3 en 4. Je merkt een duidelijk verschil, de stimulatie wordt steeds ietsje intenser. Wel gaat alles erg geleidelijk. Je kunt dus heel fijn je orgasme opbouwen door van 1 naar 2 te gaan en vervolgens weer verder.

Bij andere vibrators stoor ik me altijd aan de intensiteit tussen verschillende standen, dit kan vaak te heftig zijn waardoor de stimulatie verpest wordt. Bij deze luchtdruk vibrator is hier echter goed over nagedacht, kudos!

2.2 Het orgasme

Uiteindelijk gaat het natuurlijk om het hoogtepunt. Nadat ik wat meer was gewend aan de vibraties was het tijd om eens op dat plusje te drukken. Rond standje 5 vond ik eigenlijk al een heerlijk ritme.

Toen ik dit eenmaal 1 minuut voelde ik al een orgasme op komen! De stimulatie was heel anders, superlekker, maar best intens de allereerste keer. Als ik het ergens mee moet vergelijken is het toch wel hééééleee goede orale seks.

Als ik echt de tijd neem en ontspannen ben kom ik ook wel eens 2 keer achter elkaar klaar met de Satisfyer Pro 2. Iets wat ik voorheen nooit met een ander seksspeeltje heb kunnen doen.

2.3 De 11 verschillende standjes

De volgende standjes werden dus eigenlijk steeds wat heftiger. De eerste paar keer ben ik hier niet aan toegekomen om dat de standjes 1 tot en met 5 krachtig genoeg zijn voor een orgasme.

Dit maakt dit speeltje in mijn ogen ook ideaal. Je kan eigenlijk steeds een stapje verder gaan, het is dus elke keer weer een verrassing als je de luchtdruk vibrator aanzet en op dat +’je duwt om naar een hoger standje te gaan.

Mijn favoriete standjes liggen tussen de 4 en 6. Ik heb de hogere standjes geprobeerd, maar deze zijn voor nu nog echt wat te heftig. Rond standje 4 en 6 kom ik soms al binnen 2 tot 3 minuten klaar.

satisfyer pro 2 review

2.4 De Satisfyer Pro 2 schoonmaken

Persoonlijk vind ik het schoonmaken van seksspeeltje altijd een erg vervelende taak. Je wilt meestal effe lekker nagenieten en dat ding meteen terug in je nachtkasje stoppen.

Bij de Satisfyer Pro 2 was dit bijna het geval. Het enige wat je hoeft te doen is het siliconen kapje er af te halen. Deze kun je afspoelen met water en eventueel nog reinigen met toy cleaner zodat je zeker weet dat het speeltje goed schoon is.

Het komt ook wel eens voor dat je er een kliederboel van maakt en heel het speeltje vies is. No worries, je kunt het speeltje gewoon onder de kraan afspoelen omdat deze 100% waterdicht is. Het handvat en de rest van het speeltje kun vervolgens schoonmaken door wat toy cleaner op een wc-papiertje te doen waarmee je het speeltje afveegt.

2.5 De prijs van de Satisfyer Pro 2

Nadat ik het speeltje had gebruikt was ik erg onder de indruk van de prijs-kwaliteit verhouding. De luchtdruk vibrator wordt vrij vaak gebruikt voor het masturberen, maar ook tijdens de seks met mijn vriend doe die zo nu en dan mee.

Om deze reden was ik erg tevreden over de prijs van de Satisfyer Pro 2. Ik heb het speeltje aangeschaft voor de standaardprijs van €59,95,-. Op het moment is dit speeltje echter in de aanbieding voor maar €32,50.

Ja, het speeltje is misschien van plastic en heeft niet de allerbeste materialen, maar dit maakt in mijn ogen niet veel uit. Het speeltje ligt comfortabel in de hand en de heerlijke luchtdruk stimulatie maakt alles gauw goed.

Tip: Benieuwd naar meer toys? Bekijk hier mijn lijstje van de beste vibrators!

In het verleden heb ik wel eens een vibrator aangeschaft van 150 euro, deze viel onwijs tegen, een speeltje hoeft dus echt niet duur te zijn, de Satisfyer Pro 2 is daar een mooi voorbeeld van.

3. Review Satisfyer Pro 2

Na het speeltje een handvol keer te hebben getest begrijp ik wel waarom dit het beste speeltje van 2020 is. De luchtdrukgolven zijn een waar geschenk van de wetenschap en een absolute blijver.

satisyfer pro 2 review

Het speeltje is makkelijk in gebruik, biedt qua standjes genoeg variatie, heeft een prima prijs en zorgt daarna ook nog eens voor verbazingwekkende orgasmes.

Om deze reden kunnen wij dit speeltje aan iedere man, vrouw of koppel aanbevelen. Als vrouw haal je een heerlijk speeltje in huis voor tijdens de seks of solo masturbatie. Als man zijnde kun je daarnaast jouw partner of one-night stand verrassen met heerlijke orgasmes door dit speeltje met haar te gebruiken.

satisfyer pro

Dit speeltje krijgt onwijs veel positieve reacties. Er zijn namelijk vrouwen die nog nooit zijn klaargekomen of bijna nooit klaarkomen. Na het gebruik van de Satisfyer Pro 2 is dit echter wel gelukt.

Neem Emma Wortelboer, bekend van Spuiten en Slikken, zij had nog nooit een orgasme gehad en ervaarde met dit speeltje haar allereerste orgasme ooit. Als je nog niet overtuigd bent kun je ook nog wat reviews lezen op de productpagina van het speeltje. Meer als 1000 5 star reviews krijgt de Satisfyer Pro 2.


4. Veel gestelde vragen over dit speeltje

Om de review van de Satisfyer Pro 2 compleet te maken heb ik hier nog een lijstje vragen staan die ik vaker voorbij zie komen, ook nog een video waar Easytoys dit speeltje nog eens toelicht.

Nog meer vragen over dit speeltje? Stel ze hieronder in de comments!

#1. Is de Satisfyer Pro 2 een geschikte vibrator als ik een gevoelige clitoris heb?

Dit ligt eraan of jij de soort stimulatie van een luchtdruk vibrator fijn vindt. Het is voor veel vrouwen een heel nieuw gevoel die over het algemeen erg goed bevalt. Andere luchtdruk vibrators hebben vaak maar 2 of 3 standen, dan is de stimulatie vaak erg heftig. Om deze heeft de Satisfyer Pro 2 11 verschillende standen, zo kunnen ook vrouwen met een gevoelige clitoris dit speeltje gebruiken.

#2. Heb je glijmiddel nodig bij dit speeltje?

Glijmiddel is niet per se nodig. Het speeltje maakt bijna geen contact met de huid en er is geen wrijving. Dit is de voornaamste reden waarom je wel glijmiddel gebruikt bij seksspeeltje die werken via penetratie. Wil je toch glijmiddel gebruiken?

Gebruik dan glijmiddel op waterbasis. Gebruik de vibrator niet in combinatie met glijmiddel op basis van siliconen. Het kapje van de luchtdruk vibrator is zelf ook gemaakt van siliconen, als dit samen met glijmiddel op basis van siliconen wordt gebruikt gaat dat niet goed

#3. Kan ik de Satisfyer Pro 2 in de douche of het bad gebruiken?

Yes! Wij raden dit ook zeker aan. De vibrator is 100% waterdicht en kan dus zowel in het bad als de douche worden gebruikt. In het bad geeft het speeltje een heerlijk gevoel. Doordat het onderwater is zal de stimulatie anders, maar heel fijn aanvoelen. Probeer het eens!

#4. Wat is er anders aan een luchtdruk vibrator?

Dit apparaatje werkt dus met luchtdruk, het is totaal anders dan wat je gewend bent. Er zit niks TEGEN je clitoris aan, in tegenstelling tot andere clitoris vibrators waar je juiste gestimuleerd wordt omdat de trillingen tegen de clitoris aan zitten. Vrouwen vergelijken de stimulatie van een luchtdrukvibrator met die van orale seks. Er is ook een Satisfyer Tarzan vibrator variant die de G-spot stimuleert.

Dit was onze review van de Satisfyer Pro 2. Wij zijn erg enthousiast en zijn erg benieuwd naar andere luchtdruk vibrators. Nog meer vragen of wil je dat we een ander speeltje uitproberen? Laat het weten in de comments.