De Satisfyer Pro 2 review – Het beste seksspeeltje van 2023

De Satisfyer Pro 2 is niet voor niets uitgeroepen tot het beste seksspeeltje van 2023. Dat in combinatie met je laaiend enthousiaste vriendinnen die er niet over op kunnen houden, heeft je waarschijnlijk gebracht naar deze review.

Om antwoord te geven op al jouw vragen heb ik het speeltje grondig uitgetest. Wat kan die, hoe werkt het en waarom moet jij er een kopen? In deze review van de Satisfyer Pro 2 kijken we naar de ins en outs van het beste seksspeeltje van 2023.

1. Alles over de Satisfyer Pro 2

First things first. Dit seksspeeltje is een luchtdruk vibrator. Een nieuw speeltje, dus schaam je niet als je er nog nooit van hebt gehoord. De Satisfyer Pro 2 werkt via een nieuwe technologie: pulserende luchtdrukgolven. Het speeltje stimuleert de clitoris zonder direct contact. Wanneer je het speeltje op je clitoris zet zal het kapje deze volledig omsluiten, hierna volgen pulserende luchtdrukgolven die de clit stimuleren.

Satisfyer Pro 2
De Satisfyer Pro 2

Om je een beter beeld te geven van het speeltje vind je hieronder de afmetingen en gebruikte materialen:

 • Lengte: 16,5 centimeter.
 • Hoogte: 6,5 centimeter
 • Materiaal: ABS plastic
 • Extra materialen: knopjes en opzet kapje van siliconen
materialen en afmetingen satisfyer pro 2

2. Satisfyer Pro 2 Review

Genoeg gekletst, tijd voor het leuke gedeelte: het speeltje uittesten!

2.1 Wat zit er in de doos?

De Pro 2 komt in een mooie en stijlvolle verpakking zoals we dat gewend zijn van Satisfyer. De verpakking heeft matte pastel kleuren en is voorzien van een magnetische flap waarmee je de doos kunt openen.

De luchtdruk vibrator wordt geleverd met de volgende spullen:

 • De Satisfyer Pro 2
 • Afneembaar siliconen kapje
 • Oplaad kabel met USB-ingang
satisfyer pro 2 review

Er zit één afneembaar kapje op de luchtdruk vibrator, deze zijn overigens wel nog na te bestellen als je er een kwijt bent of er graag meer wilt in verband met hygiëne. De oplader is magnetisch waardoor dit speeltje volledig waterproof is.

UPDATE 2022: voorheen kon je het speeltje alleen in het goud krijgen, maar je hebt sinds kort diverse kleuren zoals de blauwe Satisfyer Pro 2. Je bekijkt de nieuwe kleuren hier: Blauw, Lila.

UPDATE 2023: De Satisfyer Pro 2 heeft een nieuwe versie, namelijke de Generation 3. Je leest alles over het speeltje en de verschillen in deze Satisfyer Pro 2 Generation 3 Review.

2.2 Eerste indruk

De Satisfyer Pro 2 ziet er niet raar uit, maar toch…anders. Er zijn niet veel seksspeeltjes die hierop lijken. De eerste indruk is goed, de luchtdruk vibrator ligt comfortabel in de hand en is makkelijk aan en uit te zetten.

Het speeltje is gemaakt van hard plastic. Ik dacht eerst dat dit goedkoop aan zou voelen, maar dit valt reuze mee. Het speeltje is echt van een degelijke kwaliteit als je kijkt naar de prijs. Het speeltje ligt lekker in de hand en is mooi afgewerkt met een soort ‘rose gold’ kleur.

Voor het gebruik wordt aangeraden om het speeltje eerst nog even aan de oplader te leggen. Zo weet je zeker dat je een volle batterij hebt en niet halverwege zonder komt te zitten.

2.3 Het gebruik

Na het lezen van al de positieve reviews van de Satisfyer Pro 2 waren mijn verwachtingen hoog. De teller van 5-star reviews staat as we speak ook op meer dan 3.000 stuks.

Het speeltje heeft een comfortabele grip en kan met 1 hand worden aangezet. Je begint dan als het ware op standje nummer 1. Wat opviel was dat het speeltje erg stil was. Als je goed luistert hoor je wel een soort getril, maar dat geluid was echt minimaal.

Op het handvat zit een – en + knop waarmee je van stand kan wisselen. Om een goede review te geven heb ik alle standen van de Satisfyer Pro 2 een keer gebruikt.

Standje 1 was erg zacht, dit was de eerste keer dat ik een luchtdrukvibrator gebruikte dus dit vond ik eigenlijk wel prettig. Met de lage standjes kun je wennen aan de pulserende luchtdruk golven.

Na een tijdje ben ik overgegaan naar de standjes 2, 3 en 4. Je merkt een duidelijk verschil, de stimulatie wordt steeds ietsje intenser. Wel gaat alles erg geleidelijk. Je kunt dus heel fijn je orgasme opbouwen door van 1 naar 2 te gaan en vervolgens weer verder.

Bij andere vibrators stoor ik me altijd aan de intensiteit tussen verschillende standen, dit kan vaak te heftig zijn waardoor de stimulatie verpest wordt. Het is tenslotte een clitoris stimulator, dus de focus van de toy ligt ook voor de volle 100% op je clitoris. Bij deze luchtdruk vibrator is hier echter goed over nagedacht, kudos!

2.4 Het orgasme

Nadat ik wat meer was gewend aan de vibraties was het tijd om eens op dat plusje te drukken. De vibratiestanden bouwen zich geleidelijk op, persoonlijk vind ik standje 4 het prettigste.

Als ik eenmaal bij dit standje ben voel ik het orgasme meestal al opkomen. De stimulatie is heel anders, superlekker, maar best intens de allereerste keer. Als ik het ergens mee moet vergelijken is het toch wel héél goede orale seks.

Als ik echt de tijd neem en ontspannen ben kom ik ook wel eens twee keer achter elkaar klaar met de Satisfyer Pro 2. Iets wat je wel eens vaker hoort over luchtdruk vibrators. Niet dat het vaak gebeurt, maar het was wel de eerste keer bij het gebruik van een seksspeeltje.

2.5 De 11 verschillende standjes

De volgende standjes werden dus eigenlijk steeds wat heftiger. De eerste paar keer ben ik hier niet aan toegekomen om dat de standjes 1 tot en met 5 krachtig genoeg zijn voor een orgasme.

Dit maakt dit speeltje in mijn ogen ook ideaal. Je kan eigenlijk steeds een stapje verder gaan, het is dus elke keer weer een verrassing als je de luchtdruk vibrator aanzet en op dat +’je duwt om naar een hoger standje te gaan.

Mijn favoriete standjes liggen tussen de 4 en 6. Ik heb de hogere standjes geprobeerd, maar deze zijn voor nu nog echt wat te heftig. Rond standje 4 en 6 kom ik soms al binnen 2 tot 3 minuten klaar.

satisfyer pro 2 review

2.6 De Satisfyer Pro 2 schoonmaken

Persoonlijk vind ik het schoonmaken van seksspeeltje altijd een erg vervelende taak. Je wilt meestal effe lekker nagenieten en dat ding meteen terug in je nachtkasje stoppen.

Bij de Satisfyer Pro 2 was dit bijna het geval. Het enige wat je hoeft te doen is het siliconen kapje er af te halen. Deze kun je afspoelen met water en eventueel nog reinigen met toy cleaner zodat je zeker weet dat het speeltje goed schoon is.

Het komt ook wel eens voor dat je er een kliederboel van maakt en heel het speeltje vies is. No worries, je kunt het speeltje gewoon onder de kraan afspoelen omdat deze 100% waterdicht is. Het handvat en de rest van het speeltje kun vervolgens schoonmaken door wat toy cleaner op een wc-papiertje te doen waarmee je het speeltje afveegt.

2.7 De prijs van de Satisfyer Pro 2

Nadat ik het speeltje had gebruikt was ik erg onder de indruk van de prijs-kwaliteit verhouding. De luchtdruk vibrator gebruik ik regelmatig tijdens het masturberen, maar ook tijdens de seks met mijn vriend doet de toy mee!

Om deze reden was ik erg tevreden over de prijs van de Satisfyer Pro 2. Ik heb het speeltje aangeschaft voor de standaardprijs van €59,99, maar het speeltje is op dit moment in de aanbieding voor €34,99.

Één ding is zeker, de luchtdruk stimulatie van de satisfyer is onbetaalbaar. Het speeltje staan dan ook niet voor niets in mijn lijstje van de beste vibrators.

In het verleden heb ik wel eens een vibrator aangeschaft van 150 euro, deze viel onwijs tegen, een speeltje hoeft dus echt niet duur te zijn, de Satisfyer Pro 2 is daar een mooi voorbeeld van.

3. Satisfyer Pro 2: de conclusie!

Na het speeltje meer dan 30 keer gebruikt te hebben begrijp ik wel waarom dit het beste speeltje van 2022 en 2023 is. De luchtdrukgolven zijn zacht uitgedrukt fantastisch. Het speeltje is makkelijk in gebruik, biedt qua standjes genoeg variatie, heeft een prima prijs en zorgt daarna ook nog eens voor verbazingwekkende orgasmes.

Om deze reden kunnen wij dit speeltje aan iedere man, vrouw of koppel aanbevelen. Als vrouw haal je een heerlijk speeltje in huis voor tijdens de seks of solo masturbatie. Ook in een koppel samenstelling heeft de Satisfyer zichzelf bewezen.

4. Het verschil met andere luchdrukvibrators

Naast de Pro 2 zijn er nog andere Satisfyer luchtdrukvibrators. Hoewel de verschillen niet heel groot zijn, vind je hieronder een kort overzicht tussen de verschillen van de Pro Penguin, G-spot Satisfyer en de Pro 2 + Vibration.

Verschillen satisfyer speeltjes

In essentie beschikken al deze speeltje dus over de luchtdruk technologie. De verschillen zitten hem vaak in de prijs, het formaat, maar ook comfort. Voor beginners kan ik de Satisfyer Pro 2 aanraden. Hoewel de andere speeltjes ook goed zijn, is de Pro 2 altijd een veilige en sterke keus. Over de Penguin Satisfyer heb ik ook een uitgebreide review geschreven.

Als ik een ander speeltje aan deze lijst moest aanraden zou ik kiezen voor de G-Spot Satisfyer. De combinatie van G-spot stimulatie en de luchtdrukgolven op de clitoris werken voor mij het allerbest.

Het totale assortiment van Satisfyer kan je hier bekijken.

4.1 Voordelen van de Satisfyer Pro 2

Als we de Satisfyer Pro vergelijken met andere soort luchtdruk vibrators, zien we een duidelijk verschil. Luchtdrukvibrators liggen over het algemeen in het hoge prijssegment. De Satisfyer Pro 2 daarentegen heeft een hele sterke prijs-kwaliteitverhouding. De kwaliteit van het speeltje is uitstekend, en de prijs is aan de lage kant. Iets wat bij de meeste luchtdrukvibrators niet het geval is.

Hieronder nog kort de voor- en nadelen van de Satisfyer Pro:

Voordelen

 • De beste luchtdruktechniek
 • Prijs-kwaliteit verhouding
 • Compact en stijvol design
 • 100% waterproof
 • Verschillende maten aan opzetstukjes
 • Snel opgeladen, binnen 4 uur 100%

Nadelen

 • Stimulatie is alleen voor de clitoris
 • Eerste standjes zijn te zacht

5. Veel gestelde vragen over de Satisfyer Pro 2

Om de review van de Satisfyer Pro 2 compleet te maken heb ik hier nog een lijstje vragen staan die ik vaker voorbij zie komen, ook nog een video waar Easytoys dit speeltje nog eens toelicht.

Nog meer vragen over dit speeltje? Stel ze hieronder in de comments!

1. Waar kan ik de Satisfyer Pro 2 kopen?

Je koopt deze toy eenvoudig bij Easytoys.nl:

– Discreet verpakt en bezorgd
– Voor 23:30 besteld is morgen in huis
– Tot 84% korting

2. Is de Satisfyer Pro 2 een geschikte vibrator als ik een gevoelige clitoris heb?

Dit ligt eraan of jij de soort stimulatie van een luchtdruk vibrator fijn vindt. Het is voor veel vrouwen een heel nieuw gevoel die over het algemeen erg goed bevalt. Andere luchtdruk vibrators hebben vaak maar 2 of 3 standen, dan is de stimulatie vaak erg heftig. Om deze heeft de Satisfyer Pro 2 11 verschillende standen, zo kunnen ook vrouwen met een gevoelige clitoris dit speeltje gebruiken.

3. Heb ik glijmiddel nodig bij dit speeltje?

Glijmiddel is niet per se nodig. Het speeltje maakt bijna geen contact met de huid en er is geen wrijving. Dit is de voornaamste reden waarom je wel glijmiddel gebruikt bij seksspeeltje die werken via penetratie. Wil je toch glijmiddel gebruiken?

Gebruik dan glijmiddel op waterbasis. Gebruik de vibrator niet in combinatie met glijmiddel op basis van siliconen. Het kapje van de luchtdruk vibrator is zelf ook gemaakt van siliconen, als dit samen met glijmiddel op basis van siliconen wordt gebruikt gaat dat niet goed

4. Kan ik de Satisfyer Pro 2 in de douche of het bad gebruiken?

Deze toy kan je zowel in het bad als de douche gebruiken. Doordat je het speeltje onderwater gebruikt zal deze nog meer vacuum trekken. Dit zorgt voor een nog uniekere vorm van stimulatie! Zeker de moeite waard om eens te proberen.

5. Wat is er uniek aan een luchtdruk vibrator?

Deze toys werken met een speciale luchtdruk technologie .Er zit niks TEGEN je clitoris aan, in tegenstelling tot andere clitoris vibrators waar je juiste gestimuleerd wordt omdat de trillingen tegen de clitoris aan zitten. Vrouwen vergelijken de stimulatie van een luchtdrukvibrator met die van orale seks. Er is ook een Satisfyer Tarzan vibrator variant die de G-spot stimuleert.

6. Is er een blauwe Satisfyer Pro?

Zeker weten! Zie een link naar het speeltje bij punt 2.1.

7. Moet het witte kapje op het speeltje blijven tijdens het gebruik?

Yes! Het witte kapje leg je als het ware op de clitoris. Doordat deze de clitoris omsluit kunnen de luchtdrukgolven beter hun werk doen.

8. Kan ik het speeltje gebruik in combinatie met een piercing?

Ik raad aan om piercing altijd te verwijderen. Hoewel het zeker mogelijk is om de Satisfyer te gebruiken met een clit piercing, hangt er altijd een risico aan vast.

9. Is dit speeltje alleen voor vrouwen?

Zowel mannen als vrouwen kunnen het speeltje gebruiken, maar alleen vrouwen kunnen de stimulatie ‘ontvangen’. Het speeltje is er voor gemaakt om de clitoris te stimuleren. Het is dus wel mogelijk dat jouw mannelijke partner het speeltje op jou gebruikt.

10. Hoelang gaat een volle batterij mee?

60 minuten.

11. Kan ik een Satisfyer Pro 2 oplaadkabel kopen?

Dat kan zeker. Deze koop je hier. Handig wanneer die van jou kapot of kwijt is.

12. Help, mijn Satisfyer laadt niet op

Geen paniek! De Satisfyer laad je op aan de hand van metalen contactpunten. Maak deze eerste schoon met een doekje en probeer het vervolgens nog een keer. Wanneer je Satisfyer dan nog niet oplaadt is de kans groot dat de oplaadkabel kapot is, of dat de contactpunten beschadigd zijn. In dat geval kun je contact opnemen met de klantenservice van Satisfyer: service@satisfyer.com

Dit was onze review van de Satisfyer Pro 2. Wij zijn erg enthousiast en zijn erg benieuwd naar andere luchtdruk vibrators. Nog meer vragen of wil je dat we een ander speeltje uitproberen? Laat het weten in de comments.