De kwaliteit van je sperma verbeteren

Na seks of masturbatie kom je vaak klaar en bereik je een hoogtepunt. Tijdens dit orgasme ejaculeer je en komt er sperma uit de penis.

Sperma bestaat uit zaadvocht en zaadcellen die in de testikels worden aangemaakt. Bij een orgasme schiet het sperma als het ware uit de plasbuis, dit noemen we de ejaculatie.

Als je veel seks hebt wil je graag kwalitatief goed sperma hebben dat er in een normale hoeveelheid uitkomt. Daarnaast is het voor sommige ook belangrijk dat de sperma goed smaakt in het geval dat de vrouw slikt.

Hieronder zal ik je een aantal dingen vertellen over hoe je jouw sperma kan verbeteren, meer sperma kan spuiten en de smaak kan verbeteren.

1. Sperma verbeteren en meer spuiten

Er zijn een aantal zaken die je kan ondernemen om je sperma productie te verhogen waardoor je meer sperma zal spuiten.

1.1 Overgewicht

Bij overgewicht zal je sperma kwaliteit en productie minder hoog zijn. Dit zal dus resulteren in weinig sperma spuiten en een kleine ejaculatie. Als je gezonder gaat leven en streeft naar een gezonder lichaamsgewicht zal ook de kwaliteit van je sperma verbeteren.

Hoe gezonder je lichaamsgewicht hoe meer sperma je zult spuiten en hoe beter de kwaliteit is. Ongeveer 1/3 van mannen met overgewicht geven aan een erg lage sperma productie te hebben.

1.2 Gezond eten

 Naast bewegen en afvallen is het ook belangrijk om gezond te eten. Door de juiste voeding kan je sperma kwaliteit omhoog gaan en zul je meer sperma spuiten.

De volgende voeding kan je hierbij helpen: Bananen, walnoten, citrusvruchten en vis. Deze voeding zal bijdrage aan de kwaliteit van je sperma en betere vruchtbaarheid.

1.3 Supplementen

Als je jouw sperma probleem op korte termijn wil oplossen kan ik je aanraden om supplementen hiervoor te gebruiken. Dit zijn eigenlijk vitaminepillen, maar dan voor je sperma productie.

Je pakt hier eigenlijk gelijk alle problemen mee aan, de pillen bevatten veel natuurlijke ingrediƫnten waardoor de kwaliteit van je sperma aanzienlijk zal verbeteren, de productie hoger wordt en de smaak zal beter zijn.

Voor de beste resultaten combineer je de supplementen met de andere tips. Door gezond te eten, te sporten en supplementen te gebruiken zul je binnen no-time gezonde sperma hebben!

Er zijn verschillende aanbieders met supplementen voor sperma. Een merk heeft erg veel positieve reviews en om deze reden besloot ik om een potje te bestellen zodat ik jullie kan voorzien van een eerlijke review.

1.4 REVIEW: Viamax Volumizer

In het potje zitten 60 capsules welke je 2-maals per dag moet nemen, in de beschrijving geven ze aan dat binnen 2 weken al de gewenste productie is bereikt.

De capsules bestaan natuurlijke ingrediƫnten, mineralen en vitamines die de sperma productie verhogen en waardoor je libido ook een tikkeltje omhoog gaat.

De eerste 3 dagen merkten ik nog maar weinig van het effect, soms dacht ik dat ik iets meer sperma spoot maar dit was schijn. Om deze reden begon ik na de 3e dag te twijfelen.

De volgende dagen waren de effecten echter duidelijk zichtbaar. Ik merkten dat vooral de hoeveelheid sperma was verbeterd. Over de dagen werd dit nog ietsje meer, op dit moment heb ik de helft van de pillen gebruikt en kan ik wel zeggen dat mijn sperma productie bijna verdubbeld is.

Ook is de kleur van de sperma voller en ziet het er naar mijn mening beter uit als eerst. Als je de kwaliteit van jouw sperma wil verbeteren dan raad ik je aan om de Viamax Volumizer te proberen.

sperma kwaliteit verbeteren

2. Sperma verbeteren en smaak lekkerder maken

Om de smaak van je sperma te verbeteren is het vooral van belang dat je de juiste dingen eet. Hierboven heb ik een aantal soorten voedsel opgenoemd die de kwaliteit verbeteren. Hieronder heb ik een lijstje voor je samen gesteld met voeding die de smaak van je sperma lekkerder kan maken:

  • Ananas: Deze heb je misschien wel eens gehoord, ananas eten zal je sperma veel zoeter en lekkerder maken. Dit fruit met veel natuurlijke suikers zal de smaak aanzienlijk verbeteren.
  • Water: Even ter info, je sperma bestaat voor 80% uit water. Als je niet genoeg water drinkt zal dat dus ook terugkomen in de smaak van je sperma. Door veel water te drinken zul je de slechte stoffen als het ware wegspoelen en de smaak verbeteren.
  • Cranberries: Cranberries verbeteren de pH waarde van je sperma waardoor de smaak goed in balans is en niet te zuur.

Naast dat je kan kiezen voor voeding om de smaak beter te maken kun je ook letten op wat je niet moet eten of consumeren. Er zijn veel zaken die een negatieve invloed hebben op de smaak van je sperma.

Roken en alcohol zijn vooral de boosdoeners. Het roken kan echt een vieze smaak geven aan de sperma en hetzelfde geldt voor alcohol. Als je stopt met roken zul je per direct verschil merken en zal de algemene kwaliteit van je sperma verbeteren. Daarnaast is fast food of gewoon ongezond eten ook slecht voor de smaak.

smaak sperma verbeteren en lekkerder maken

Er zijn een hoop manieren om de kwaliteit van je sperma te verbeteren en de smaak lekkerder te maken. Een goede ejaculatie met veel sperma betekent dat je gezond bent, daarnaast maak je jouw partner er ook nog eens blij mee.

Zo, nu heb ik je verschillende manieren verteld waarmee je de kwaliteit van jouw sperma kan verbeteren, maar ook om meer sperma te spuiten. Een gezonde levensstijl in combinatie met supplementen zal wonderen doen.