Dit is de beste vreemdgaan app van 2022

Links of rechtsom, vreemdgaan komt nu eenmaal vaak voor. Ik ga het niet aanraden, maar het gebeurt enorm veel. De dating bedrijven weten dit ook en passen hun service hier op aan. Er zijn steeds vaker speciale apps of websites die zich specifiek focussen op het vreemdgaan. Laten we eens kijken naar ‘de beste vreemdgaan app’ van 2022.

1) Vreemdgaan online

Vreemdgaan begint meestal online. Een onschuldig Instagram berichtje kan uitlopen tot het volledig plaatje van overspel. Je hebt het vaak niet door, maar het kan snel gaan. Online heb je toch je eigen privacy en kun je doen wat je wilt. Je zult daarom steeds vaker een stapje extra zetten zodra het contact is gelegd.

Daarnaast is online flirten heel toegankelijk én voelt het veilig aan. Een berichtje is zo gestuurd, maar ook weer verwijderd. Dit online spelletje komt vaak voor bij mannen en vrouwen in een relatie. Wanneer je geen fysiek contact kan zoeken, kan dat nog altijd online.

Iedereen heeft ook weer zijn eigen betekenis voor vreemdgaan. Voor de ene is dit al contact of praten, terwijl het voor iemand anders pas echt overspel is zodra er seks bij komt kijken. Hoewel je het beter niet kunt vragen aan je partner, is online vreemdgaan vaak ‘minder erg’.

Het contact wordt dus over het algemeen online gelegd. Omdat je dit toch wel discreet wilt doen zijn er bepaalde apps. Zij focussen zich op het koppelen van mensen in een relatie. Laten we eens kijken naar de beste app voor vreemdgaan.

2) App voor vreemdgaan

De beste én bekendste dating app voor overspel is Second Love. De kans is best groot dat je wel eens van de naam hebt gehoord. Ze maken vrij veel reclame en zijn in Nederland uitgegroeid tot een betrouwbare dating app.

Juist omdat Second Love zo groot is zijn er ook veel gebruikers. Er zijn enorm veel mensen zoals jij die ook toe zijn aan wat spanning. Of ze alleen op zoek zijn naar online contact moet je zelf uitvinden! Via de makkelijk chat functie kun je eerst ook gewoon praten met elkaar.

Voordelen van Second Love:

  • Gratis. Je kunt gratis gebruik maken van Second Love! Je bent binnen 2 minuten ingeschreven. Ontdek alle functies en begin direct met chatten.
  • Online chat. De eerste keer vreemdgaan is natuurlijk super spannend. Begin je avontuur eerst online. Via de chat functie kun je eerst online flirten en nieuwe mensen leren kennen.
  • Serieuze profielen. Je chat alleen met echte mensen. Geen bots of spam, maar gewone leuke kerels of dames.
Vreemdgaan app

Op zoek naar meer spanning én avontuur?

Via de Second Love app kun je dus voor het eerste in contact komen met een minnaar of minnares. De app zit bomvol mensen die eigenlijk allemaal maar één ding willen, extra spanning. Denk in ieder geval goed na over de keuzes die je op de app maakt.

Schrijf je gewoon eens in en kijk of het iets voor jou is! In het ergste geval vind je het niks en delete je jouw profiel in 1 minuut.

3) Van online contact tot seks

Hoewel er genoeg mensen zijn die het online houden is er ook een groep die een stapje verder gaat. Zij zijn niet alleen op zoek naar online contact, maar willen ook lust en seks. Je zoektocht begint dus eigenlijk ook weer online.

Leg contact met verschillende mensen en kijk of er een match is. Leer de persoon eerst wat beter kennen, daarna kun je pas oordelen over de volgende stappen die je wilt nemen. Zorg er in ieder geval voor dat je deze persoon kan ‘vertrouwen’.

Lees tip: bekijk onze lijst met de beste dating apps

Hoe raar dit ook klinkt, want waarom zou je iemand vertrouwen die overspel pleegt? Nou het zit zo. Zorg er voor dat die persoon waarmee je wilt afspreken ook de zelfde intenties als jij heeft. Je wilt niet te maken hebben met een of andere catfish.

Gebruik verder gewoon je gezonde verstand. Spreek niet af op rare plekken. Een eerste ontmoeting kan prima in het openbaar. Het is dan wel aan te raden om dit in een andere stad te doen.

De vreemdgaan app van Second Love is in ieder geval het juiste online hulpmiddel.

4) Overspel verhalen

Liever fantaseren en dromen over overspel? Dat kan natuurlijk ook. Er zijn online genoeg verhalen over vreemdgaan te lezen. Je hoeft je dus ook niet aan overspel te wagen, maar kunt er wel over fantaseren.

Wanneer je lang in een relatie zit kan de lust afnemen. Verhalen over vreemdgaan kunnen dan erg opwindend zijn. Je doet er niemand mee kwaad, maar haalt er zelf wel plezier uit. Er zijn verschillende sites voor deze verhalen.

Kijk eens online en zoek naar allerlei overspel verhalen. Interessant? Ga er eens lekker voor zitten. Een verhaal lezen kunnen we uiteraard geen vreemdgaan noemen!

Op Ilvy zijn genoeg erotische verhalen te vinden!

Denk goed na voordat je jezelf inschrijft op een app voor vreemdgaan. Het begint vaak als iets kleins, maar kan wel echt uitlopen tot overspel. Ben je hier zelf wel bewust van. Wanneer je hier absoluut niet op zit te wachten is het niet aan te raden om jezelf in te schrijven.