Dit zijn de beste vibrators van dit moment

De juiste vibrator kopen die het beste bij jou past kan je leven voorgoed veranderen. Dit kleine maar krachtige speeltje kan jou (of je partner), de meest geweldige orgasmes bezorgen.

Maar wat is nu de beste vibrator? Waar moet je opletten? Welke soorten zijn er? En waar kan je ze kopen?

Na uren research, gesprekken met professionals en vooral veel testen, hebben wij een prachtige lijst samengesteld zodat jij een vibrator kan kiezen die het beste bij jou past.

1. Verschillende vibrators, verschillende stimulatie

Er zijn verschillende vibrators voor verschillende soorten stimulatie. Er zijn vibrators die alles kunnen, en vibrators die zich specifiek focussen op de clitoris, G-spot of de A-spot.

De laatste tijd zijn clitoris vibrators steeds populairder, deze speeltjes leggen de focus op de clitoris en worden niet gebruikt voor penetratie. Er komen steeds meer speeltjes die de clitoris op verschillende manieren kunnen stimuleren zoals de luchtdruk vibrator.

Een kleine voorproefje, deze seks toy heeft zelfs de titel gewonnen van: ‘beste seksspeeltje van 2020’ gekregen.

De beste vibrator voor jou ligt dus aan je persoonlijke voorkeur. De ene persoon heeft graag orgasmes via de G-spot, en de andere via de clitoris. Hier zijn dus ook verschillende soorten speeltjes voor. Laten we snel de eerste speeltje bekijken zodat we de het speeltje kunnen vinden dat perfect bij jou past.

2. G-spot vibrators

Je raadt het al, dit speeltje stimuleert je G-spot. Omdat we steeds meer te weten komen over dit magische plekje zijn er genoeg vibrators op de markt die de G-spot op de juiste manier stimuleren.

2.1 Lily – De beste budget vibrator

beste eerste vibrator

Dit roze speeltje ziet er niet alleen leuk uit, maar is ook nog eens super functioneel. Het speeltje kan ik iedereen aanraden die op zoek is naar zijn eerste vibrator. De Lily is eenvoudig, maar doet precies wat het moet doen, jou een geweldig orgasme geven door G-spot of clitoris stimulatie.

Het speeltje heeft 10 vibratie standen en 2 verschillende motoren. Het grotere stuk is voor G-spot stimulatie. Terwijl je jouw G-spot aan het stimuleren bent kun je vervolgens ook nog genieten van clitoris stimulatie door het kleinere uiteinden.

Als op zoek bent naar je eerste speeltje dan is dit de beste vibrator voor jou.

3) Clitoris vibrators

We hebben het net over de G-spot gehad, maar de clitoris mogen we absoluut niet vergeten! Er zijn de afgelopen jaren veel nieuwe clitoris vibrators op de markt gekomen die ieder uniek zijn. Hieronder heb ik mijn 2 favoriete vibrators neergezet voor de clitoris.

3.1) Wand vibrator

De wand vibrator is al tientallen jaren een favoriet onder liefhebbers van seksspeeltjes. Dit seks speeltje werd vroeger als massage apparaat gebruikt om spieren los te maken. Toen iemand een ander plekje ging ‘masseren’ kwamen ze erachter dat deze trillende staaf ook nog goed was voor iets anders.

Wand vibrators zien er vaak hetzelfde uit. Het speeltje bestaat uit een handvat met aan het uiteinde een soort bol. Deze bol begint te trillen als je de vibrator aanzet. Je kunt als het ware je clitoris een echte massage geven door de stimulatie van de trillingen.

Hieronder staan 2 soorten wand vibrators met elk hun eigen voordelen.

3.1.1) MyMagicWand

Beste wand vibrator

De MyMagicWand krijgt uitstekende reviews en is al jaren een stabiel en bekende vibrator in de wereld van seksspeeltjes. Het speeltje is zo betrouwbaar dat deze ook nog wel eens te zien is in porno films.

Dit speeltje is van hoge kwaliteit en heeft veel kracht. Er staan 6 verschillende standjes op waarmee je kan spelen. Als je een krachtige vibrator zoekt met hevige trillingen dan is de MyMagicWand de juist keus.

Het speeltje heeft een basisprijs van €130, maar is regelmatig in de aanbieding zoals op dit moment. Het lijkt misschien een hele investering, maar dat is het ook. Met deze toy haal je namelijk de beste kwaliteit in huis. Bekijk hier mijn volledig review van de Hitachi Magic Wand.

3.1.2) EasyToys Mini Wand

budget vibrator

Deze Mini Wand van EasyToys is de perfecte keus als je op zoek bent naar een goedkopere variant van de MyMagicWand.

Dit speeltje heeft daarnaast ook nog wat extra voordelen. Ten eerste is het speeltje een stuk kleiner, de MyMagicWand is soms nog wat lomp door zijn formaat, deze mini variant is echter erg praktisch en kan je overal mee naar toe nemen.

Ten tweede heeft het speeltje 18 verschillende standen! Je kunt zo veel experimenten met de intensiteit van de trillingen, met de 18 verschillende standen weet je zeker dat er iets voor jou tussen zit.

Het speeltje heeft daarnaast een hele schappelijke prijs en een goede kwaliteitsverhouding met een bedrag van €39,95.

3.2) Luchtdruk vibrator

De luchtdruk vibrator, misschien wel het meest verrassende en beste speeltje van 2020. Deze seks toy heeft binnen een mum van tijd de nachtkastjes van vrouwen veroverd door de unieke stimulatie van dit speeltje.

Dit speeltje legt de focus volledig op de clitoris en stimuleert door middel van pulserende luchtdruk golven. Dit is een nieuwe vorm van stimulatie en valt onwijs goed in de smaak.

3.2.1) Satisfyer Pro 2 – Beste vibrator 2020

beste vibrator

Een echte aanrader is de Satisfyer Pro 2. Dit speeltje is uitgeroepen tot het beste seksspeeltje van 2020 en is voor vele dames de beste vibrator. Meer weten over dit waanzinnige seks speeltje? Lees dan hier mijn uitgebreide Satisfyer Pro 2 Review.

4. Iets nieuws proberen?

Als je eenmaal bekend met seksspeeltjes dan weet je goed wat de speeltjes allemaal te bieden hebben. We leven in een tijd waar er extreem veel keus is, experimenten was daarom nog nooit zo leuk.

Juist om deze reden raad ik je aan om eens wat anders te proberen. Je bent misschien bekend met de normale vibrator, maar wil wel eens wat anders.

4.1 Vibrerend ei

vibrerend ei vibrator

Dit is voor vele een speeltje dat ze kennen, maar nog nooit hebben geprobeerd. Vibrerende eieren bestaan al een hele tijd en worden steeds vernieuwd zodat ze nog beter zijn.

Dit vibrerende ei uit de EasyToys collectie is een echte must als je eens wat nieuws wil proberen. Het ei is perfect voor voorspel. Als je het echt spannend wil maken dan kun je dit ei in het openbaar gebruiken.

Het ei is namelijk te bedienen met een afstandsbediening die een bereik heeft van 20 meter! Je kunt dus de macht uit handen geven en de afstandsbediening aan je partner geven, of je gaat zelf op avontuur.

Het eitje heeft 10 verschillende vibratiestanden waarmee je kunt spelen. Begin rustig en werk zo stap voor stap naar een heerlijke hoogtepunt toe.

Het ei komt uit de EasyToys collectie, om deze reden kun je een goede prijs-kwaliteitsverhouding verwachten.

De beste vibrator kiezen ligt vooral aan jouw persoonlijke voorkeur. Welke stimulatie jij fijn vindt is belangrijk als jij een goede keus wil maken. Seks speeltjes helpen jou om te verkennen op seksueel gebied. Blijf experimenten en nieuwe dingen proberen, alleen zo weet jij wat jezelf fijn vindt.

Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende seksspeeltjes dat je door de bomen het bos niet meer kunt zijn. Ik kan je verzekeren dat bovenstaande speeltjes geschikt zullen zijn voor iedereen die een beginner is, of al meer ervaren is. Enjoy!