De beste seks liedjes + Spotify muziek lijst

Muziek verbeterd een hele boel situaties, of het nou sporten is, een feestje of gewoon op de fiets met je oortjes in, muziek stimuleert. In mijn ogen is muziek in een bepaalde situatie nog echt underrated, namelijk in de slaapkamer.

Goede muziek tijdens de seks kan de ervaring echt zo veel beter en romantischer maken. Als jij de juiste muziek weet op te zetten, dan kan je een geweldige setting creëren en beloof ik je dat je seks een stuk beter zal worden.

Om deze reden heb ik een Spotify playlist gemaakt waar jij de beste seks liedjes kunt vinden waarmee je indruk mee kan maken in de slaapkamer.

Welke liedjes zijn geschikt voor tijdens de seks?

Als we kijken naar muziek die zeker niet geschikt is voor tijdens de seks dan wordt de lijst gelijk erg lang. Sommige muziek genres zijn nu niet bepaald romantisch of passend voor seks.

De beste muziek voor tijdens de seks is eigenlijk de muziek die jullie beide leuk vinden. Als jullie de zelfde muziekstijl hebben is dit ideaal en kun je gemakkelijk een leuke lijst samen stellen. Ben wel kritisch, hoe leuk je dat ene liedje ook vind, voor tijdens de seks is die misschien niet de beste keus.

Maar wat is dan wel een goed genre of liedje voor tijdens de seks?

Een muziek genre dat erg geschikt is voor seks is R&B. R&B nummers gaan voornamelijk ook over seks, in de nummers wordt dan ook vaak een seksuele setting gecreëerd. Het kan natuurlijk zijn dat dit niks voor jou is, dan moet je zelf kijken wat jij en partner geschikt vinden.

Rondom het R&B genre heb ik dan ook een echte Spotify seks muziek playlist samengesteld die je direct kunt gebruiken. Het zijn vaak wat langzamere nummers die goed zijn om een seksuele en romantische sfeer te creëren. Benieuwd? Check het hieronder!

De beste seks liedjes en muziek is dus vooral gebaseerd op persoonlijke smaak. Het ene genre is uiteraard een stuk meer geschikt dan de andere, maar daar moet je zelf achter komen. Zorg er in ieder geval voor dat ook je partner de muziek leuk vindt.